Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravim, zvlastni lec pro me zasadni dotaz
asi dva rydny zpet jsem ve svem nejblizsim Penny marketu (
) koupila Cocacolu se zlatou etiketou tzv zero bez kofeinu. Byla uzasna! Zasoby co meli rychle zmizly, personal samo l dodavce nic nevi a ja se ptam jetli jste ji nezaregistrovali v nejakem jinem retezci? V Bille u nas ji nemeli… Diky!
@kopejka jiste to je normalni zero tohle je zlata cocacola zero a navic keste bez kofeinu
@kterk aha tak tu jsem ještě neviděla
možná bych zkusila Tesco tam mají větší výběr ![]()
Znám, ale nikdy jsem teda nechutnala. Zajímalo by mě, co v tom je za chemie když už v tom není ani cukr a ani kofein ![]()
U nás mívají tyhle normálně v ČR neprodávané druhy Vietnamci ve večerce.
Coca-cola Zero bez kofeinu je na trhu cca od letošního srpna a stoprocentně ji mají v Makru.
V běžných řetězcích jsem ji zatím nezahlédla.
@pikola píše:
Znám, ale nikdy jsem teda nechutnala. Zajímalo by mě, co v tom je za chemie když už v tom není ani cukr a ani kofein
Bude v tom určitě samá mńamka jako aspartan atd. ![]()
@kopejka píše:
Bude v tom určitě samá mńamka jako aspartan atd.
No česká verze bude jistě vychucena
pardon, plevelim téma.
Já ji před týdnem zahlídla v Plzni v BigBurgeru
Nikde jinde.
To ti v Praze asi hodně pomůže, že?? Každopádně jinde sem ji neviděla, takže prostě pátrat a pátrat ![]()
U nás jsem ji neviděla a díky za tip.
Několik hodně let pozadu jsme si ji kupovali ve Španělsku (určitě min.7 let zpět), takže žádná novinka to není.
Kupovala jsem 14 dní nazpátek spolu se Sprite Zero v Bille v Praze na Proseku.
Děkuji holky mrknu v tom Makru
já ji znám z Francie rok jsem tam s manželem žila a z Holandska tam ji mají snad už šest let žiji tam příbuzní, proto jsem zaplesala, když jsem ji viděla v tom Penny
btw měli i Fantu zero ![]()