Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
měla jsem růžový prací gel Herr Klee, ale musím říct, že mě strašně zklamal. Všichni chválí německou drogerku, že je daleko kvalitnější než naše, ale tento gel teda vůbec nepral…Musela jsem dávat téměř dvojitou dávku, aby prádlo vypral. Takže za mě už ne ![]()
@Peggi ahoj souhlasim ja tam kupuju jenom znackove znacky ty levny nemaj cenu
@Peggi píše:
Ahoj,
měla jsem růžový prací gel Herr Klee, ale musím říct, že mě strašně zklamal. Všichni chválí německou drogerku, že je daleko kvalitnější než naše, ale tento gel teda vůbec nepral…Musela jsem dávat téměř dvojitou dávku, aby prádlo vypral. Takže za mě už ne
Ahoj a můžu vědět, kde jsi ho kupovala? Já bych chtěla vyzkoušet od Klee sypký prášek. Gel bych chtěla vyzkoušet od Waschkönig, na ty jsem četla slušné recenze.
Objednávala mi ho známá u své kamarádky, která má na netu obchod s německou drogerkou. Už přesně nevím, jak se jmenuje, ale podobných je na netu spousta…Lidi, kteří bydlí poblíž hranic s Německem, tam jezdí na nákupy a pak prodávají zboží s menší přirážkou.
Můžeš to zkusit koupit takhle…
@Peggi píše:
Objednávala mi ho známá u své kamarádky, která má na netu obchod s německou drogerkou. Už přesně nevím, jak se jmenuje, ale podobných je na netu spousta…Lidi, kteří bydlí poblíž hranic s Německem, tam jezdí na nákupy a pak prodávají zboží s menší přirážkou.
Můžeš to zkusit koupit takhle…
Děkuju
E-shopů, které tento prášek prodávají je spousta, ale já se chystám do Německa a chtěla bych si ho tak nějak „prohlídnout a očichat“
Pokud mi prášek nevoní, nekoupím ho, i kdyby to byla sebelepší značka
Proto jsem chtěla vědět, ve kterém konkrétním supermarketu ho mají, abych jela najisto ![]()
@Jitulinaja píše:
Teď by ho měli mít v Normě ( německé).
Děkuju ![]()
@Bledulicka píše:
@Terka2201 kauflandu urcite jezdim tam pravidelne
Děkuju ![]()