Kde koupit prací prášek Waschkönig ?

462
20.3.19 19:53

@Terka2201 ahoj nejsem si jista kaufland nebo rossman ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
624
20.3.19 21:09

Ahoj,
měla jsem růžový prací gel Herr Klee, ale musím říct, že mě strašně zklamal. Všichni chválí německou drogerku, že je daleko kvalitnější než naše, ale tento gel teda vůbec nepral…Musela jsem dávat téměř dvojitou dávku, aby prádlo vypral. Takže za mě už ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
20.3.19 21:13

@Peggi ahoj souhlasim ja tam kupuju jenom znackove znacky ty levny nemaj cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.3.19 10:45
@Peggi píše:
Ahoj,
měla jsem růžový prací gel Herr Klee, ale musím říct, že mě strašně zklamal. Všichni chválí německou drogerku, že je daleko kvalitnější než naše, ale tento gel teda vůbec nepral…Musela jsem dávat téměř dvojitou dávku, aby prádlo vypral. Takže za mě už ne :(

Ahoj a můžu vědět, kde jsi ho kupovala? Já bych chtěla vyzkoušet od Klee sypký prášek. Gel bych chtěla vyzkoušet od Waschkönig, na ty jsem četla slušné recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
21.3.19 19:58

Objednávala mi ho známá u své kamarádky, která má na netu obchod s německou drogerkou. Už přesně nevím, jak se jmenuje, ale podobných je na netu spousta…Lidi, kteří bydlí poblíž hranic s Německem, tam jezdí na nákupy a pak prodávají zboží s menší přirážkou.
Můžeš to zkusit koupit takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
21.3.19 22:36

Teď by ho měli mít v Normě ( německé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.3.19 02:34
@Peggi píše:
Objednávala mi ho známá u své kamarádky, která má na netu obchod s německou drogerkou. Už přesně nevím, jak se jmenuje, ale podobných je na netu spousta…Lidi, kteří bydlí poblíž hranic s Německem, tam jezdí na nákupy a pak prodávají zboží s menší přirážkou.
Můžeš to zkusit koupit takhle…

Děkuju :-) E-shopů, které tento prášek prodávají je spousta, ale já se chystám do Německa a chtěla bych si ho tak nějak „prohlídnout a očichat“ :-) Pokud mi prášek nevoní, nekoupím ho, i kdyby to byla sebelepší značka :-) Proto jsem chtěla vědět, ve kterém konkrétním supermarketu ho mají, abych jela najisto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.3.19 02:35
@Jitulinaja píše:
Teď by ho měli mít v Normě ( německé).

Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462