Kde koupit rifle 32,34 velikosti

79
17.9.22 08:28

Kde koupit dziny 32,34 velikosti

Ahojky, prosím potrebuju poradit. Nevite někdo o nějakým obchodě, kde jsou dobre džíny s velikosti 34 možná spíše s 32? Byla jsem v hm, lindexu, reserved, primarku a peek&clopenburg, ale nikde proste nic všechno v pase veliký. Raději preferuju volný (mom, boyfreind, atd.) Ze zdravotních důvodu jsem rychle a celkem dost za krátkou dobu zhubla a je mi všechno veliké v pase. Klidně i přes internet objednam. Moc dekuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4649
17.9.22 08:40

Zkus New Yorker. Netvrdím, že určitě mají, ale v pánském jsem tam na jaře našla hodně hubené pro syna. A byl to asi jediný obchod kde měli takto malé pánské velikosti (v dětském jsou mu krátké), tak třeba mají i dámské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
17.9.22 08:41

Nevím, ale v Reserved jsem kupovala 34, zkus ještě Terranova, tam mají pro hubený holky a dlouho jsem si kupovala největší velikost dětských riflí v HM.
Zkus ještě takový ty obchody pro teenagery, jako Fischbone a pod. Tam ty 32/34velikosti mívají

• Citovat
  • Upravit
np10021
17.9.22 08:41

Tally Weijl nebo Zara.

• Citovat
  • Upravit
1455
17.9.22 08:42

New yorker! Možná bershka a sinsay

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
17.9.22 08:44

Priklanim se k tomu New yorkeru, pripadne Sinsay, 32 i 34 maji bezne. Kvalita sice neni extra valna, ale vzhledem k tomu, ze jsi zhubla nemoci, je celkem pravdepodobne, ze to zase brzo naberes zpatky, takze to nebude vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37247
17.9.22 08:56

Zrovna třeba v tom hm sem sehnala 34, ale na eshopu. Jinak mrkni do dětského oddělení no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.9.22 08:58

New yorker, sinsay mají, kupují dceři. Nebo zkusit velikosti divci 158 v h&m nebo takku. Terranova má taky malé oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.9.22 09:05

Kupovala jsem ve fashion arene v praze v mustangu. Moc prijemny material adobre se nosi. Mam je uz spoustu let a porad jako nove. Tak tteba jeste budou mit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2443
17.9.22 09:15

Sinsay úplně nedoporučuju - tam tyhle velikosti mají, ale v pase jsou hodně široké (zato přes boky užší), navíc celkem krátké, takže normální holka 170 to má, jak když čeká velkou vodu, pokud není krátkonožka. New Yorker mi taky přijde, že ty velikosti jsou větší než deklarované, a zase extrémně krátké. Ale u normálních značek by to neměl být problém - zkus Zalando, třeba a Levi's začíná na 23, tak to by mohlo sedět, to je velikost 00 a nějakých 56 v pase? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
17.9.22 09:24

Zkuste i nějakého Vietnamčíka, sice nebudou značkové, ale mnohdy je ta kvalita na vyšší úrovni, než ve zmíněných obchodech.

• Citovat
  • Upravit
1606
17.9.22 09:41

Sinsay - mám normálně velikost S/M a tam je mi fakt všechno malé.
Koupili jsme tam dospělácké tričko velikosti XXS pro osmiletou dceru a je jí malé :D
Záleží taky na tom, jakou preferuješ kvalitu a jaké jsou finanční možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4101
17.9.22 09:59
@ClaCh píše:
Ahojky, prosím potrebuju poradit. Nevite někdo o nějakým obchodě, kde jsou dobre džíny s velikosti 34 možná spíše s 32? Byla jsem v hm, lindexu, reserved, primarku a peek&clopenburg, ale nikde proste nic všechno v pase veliký. Raději preferuju volný (mom, boyfreind, atd.) Ze zdravotních důvodu jsem rychle a celkem dost za krátkou dobu zhubla a je mi všechno veliké v pase. Klidně i přes internet objednam. Moc dekuju :D

HOUSE. Velikosti damske od 32. Boyfriendy i Momy, Streighty apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.9.22 10:19

@ClaCh zkus st. Oliver, třeba v Palladiu mají obch.
Sedí i dvanáctiletý dceri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4571
17.9.22 11:57

Z mé zkušenosti už jedině Mustang nebo Levi's. Vždy velký výběr stylů, různé střihy a velký výběr ve velikostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák