Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kde kupujete dlouhá trička pro holky? Dcera teď vyrostla, vytáhli jsme trika, co jsme dostali od známých a všechna mi přijdou hrozně krátká, při pohybu má hned holé břicho a záda, tak bych ráda pořídila nějaká delší, klidně i tuniky. Prosím o tipy. Děkuji
@amalka3455 Ráda se přicucnu na tipy na tuniky a tričkošaty. Jinak hubená a dlouhá trička mívají v HM, já ale postrádám trička pod zadek, když má dcera legíny, a ideálně s dlouhým nebo alespoň krátkým rukávem, ne letní šatky. To aby člověk chodil s lupou.
Jo, tak to bych taky ráda věděla… Douhá trička pod zadek k legínám pro holky jsou nedostatkové zboží.
Dcera ma z HM typ triček kdy zadni část je do oblouku a delsi.
@unuděná Z H&M jsme nějaká trička podědili a jsou jí krátká. Hlavně ona není hubená. Špeky nemá, ale je mohutná. Minimálně oproti mladší sestře, ta je taková hubená, tyčkovitá.
@amalka3455 píše:
@unuděná Z H&M jsme nějaká trička podědili a jsou jí krátká. Hlavně ona není hubená. Špeky nemá, ale je mohutná. Minimálně oproti mladší sestře, ta je taková hubená, tyčkovitá.
A když jí jsou krátká, tak i rukávy jsou krátké? Co naddimenzovat velikost? Dcera má asi 130cm a vel. 140 ve střihu „hubená“ už jí nebývá - krátké rukávy povětšinou nebo leoucí pupík. Vlastně se mi ještě nestalo, že bych musela nějaké tričko vyřazovat, že by bylo úzké…
Co se podivat do obchodu Gate?? Veci vesmes za par korun a typove by mohlo byt. Teda nemaji detske odd ale treba dceri 11let kupuju xs ![]()
@unuděná Rukávy u některých sedí, u části byly krátké. Zkusím koupit něco ve větší velikosti. Maximálně je schovám na později, nebo pro mladší ségry.
@Khalesi Na to si budeme muset počkat. Je jí 6, vel. 122. Ale časem asi zkusíme.
Tuniky, prodloužené trika nebo bavlněné šaty k legínám kupuju v Coccodrillu. Ty věci jsou krásné a za mě i kvalitní. Každou chvilku mají nějaké slevy, tak ideální je to vychytat.
Nějaké prodloužené máme i z HM.
@amalka3455 píše:
@Khalesi Na to si budeme muset počkat. Je jí 6, vel. 122. Ale časem asi zkusíme.
Tak moji dceri je taky 6,meri tech cca 130cm, a fakt kupuji vetsinu 140,spis 146. Neboj se toho naddimenzovani velikosti, zvlast, pokud neni uplne hubenoura ![]()