Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16011
13.11.23 11:40
@Sonarka píše:
Tak to se tu zminilo uplne nevinne, nikdo z toho nic nedelal, jen Lorre tady zacal kopat kolem sebe a byt z toho nepricetny :nevim: Mne je to taky jedno, zda byl, ci nebyl, nejaky Detsa, byla jsem jen zvedava, kdyz uz se to nakouslo :)…ja tu mam taky jeste jeden profil, ale nepouzivam ho, ani uz nevim heslo, pouzivala jsem ho tu kdysi pred lety, ani ne mesic, kdyz na me praskla nevera a muj ex me tu pak smiroval…ale to jsme s holkama pak vyresily uzavrenkou…

Nj, včera to byla celkem fakt zábava.
Já jsem tu teprve půl roku, tak podrobnosti z minulosti neznám.
Ale, je pravda, že mě to taky začalo docela zajímat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
13.11.23 11:45
@Lorre píše:
Já se obavam, že s tím první přišla Sonarka :roll:. On totiž furt mluvil v mnoznem čísle, že my jsme se na tom shodli, pak se prokecl že to je Sonarka. Navíc mu i posílala svoje fotky, tak by to sedělo že komunikují. Ta u mě teda klesla na dno :lol:

No, psal to tak.
Tady člověk neví, čemu má věřit. :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30755
13.11.23 11:52
@Černá Madonna píše:
No, psal to tak.
Tady člověk neví, čemu má věřit. :nevim: :D

Je tu sraz všech konspiratoru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
13.11.23 11:55
@Lorre píše:
Je tu sraz všech konspiratoru :pankac:

Ale, je mi záhadou, proč se do tebe tak naváží a uráží? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30755
13.11.23 12:07
@Černá Madonna píše:
Ale, je mi záhadou, proč se do tebe tak naváží a uráží? :nevim:
:mrgreen: asi sem ho někde ponížil a nemůže unést, že jsem v jistých ohledech úspěšnější :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
13.11.23 12:12
@Lorre píše: :mrgreen: asi sem ho někde ponížil a nemůže unést, že jsem v jistých ohledech úspěšnější :lol:

Je to možné.
Ale, tohle už je přímo alergie.  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30755
13.11.23 12:27
@Černá Madonna píše:
Je to možné.
Ale, tohle už je přímo alergie. :lol:

To je 100% závist :mrgreen:. Proto se mu líbí teorie, že ty seš Detsa, já sem Detsa, chci všecky zabít a píšu si sám se sebou, nebot pak se bude cítit, že je něco víc :P.
Však se podívej jak je hotový z toho, že mu odepisují Venetia a Sirikit. Teď se k nim vlastně přidala i Sonarka. Tady furt o tom básní a hned píše nějaké šílenosti o srazu :lol:… A přitom je oběma k 60, jemu je nějakých 35. Je vidět, že bere proste vše :D

Já si celou dobu myslel, že to je totální troll bavici se nad tím někoho úmyslně provokovat, ale co ho chvíli pozoruji tak je to zřejmě jinak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116088
13.11.23 12:31

Všichni jsme Detsa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
13.11.23 13:08
@Lorre píše:
To je 100% závist :mrgreen:. Proto se mu líbí teorie, že ty seš Detsa, já sem Detsa, chci všecky zabít a píšu si sám se sebou, nebot pak se bude cítit, že je něco víc :P.
Však se podívej jak je hotový z toho, že mu odepisují Venetia a Sirikit. Teď se k nim vlastně přidala i Sonarka. Tady furt o tom básní a hned píše nějaké šílenosti o srazu :lol:… A přitom je oběma k 60, jemu je nějakých 35. Je vidět, že bere proste vše :DJá si celou dobu myslel, že to je totální troll bavici se nad tím někoho úmyslně provokovat, ale co ho chvíli pozoruji tak je to zřejmě jinak 8)
:lol:
No a byl si teda ten Detsa?
Píšou tu, že jo.
Ale, ať tak hlavně neoslovuje mě.
Včera jsem to brala jako takovou blbou hru.
Ale, urážet mě teda nebude.
S tou trubkou, mi to bylo už minule trochu divný. :think:
Ale, jako s chlapem, se mnou teda mluvit nebude.
To si vyprošuju. :cert:
Jediný, kdo zná čistou pravdu jsi ty. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.11.23 13:11

@Černá Madonna já se chci zeptat. Není jedno, jestli Lorre je Detsa, nebo není? Co to vlastně řeší? K čemu je tadle informace vůbec a co s ní chcete dělat?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 13:15
@Černá Madonna píše: :lol:
Píšou tu, že jo.
Jediný, kdo zná čistou pravdu jsi ty. ;)

A ze te urazi Lorre, to ti nevadi…? Ze jsi stara rasple a bude te vozit na vozejcku kolem Vltavy…? :roll: On mi taky prijde, nekdy nevi, co je jeste vtipne a co uz ne…jak psala Arturie, za me je to buran.

• Citovat
  • Upravit
30755
13.11.23 13:17
@Sonarka píše:
A ze te urazi Lorre, to ti nevadi…? Ze jsi stara rasple a bude te vozit na vozejcku kolem Vltavy…? :roll: On mi taky prijde, nekdy nevi, co je jeste vtipne a co uz ne…jak psala Arturie, za me je to buran.
:mrgreen: rašple bych o Madonne nenapsal, to hádám mířilo na sirikit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30755
13.11.23 13:19
@Černá Madonna píše: :lol:
Píšou tu, že jo.
Jediný, kdo zná čistou pravdu jsi ty. ;)

Nejsem a nebyl :D
Jo je to blbec, proč myslíš, že už tu má tak 20 banu a furt ho někdo nahlasuje jen se zjeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23982
13.11.23 13:56
@Lorre píše: :mrgreen: rašple bych o Madonne nenapsal, to hádám mířilo na sirikit

Ja hlavne nechapu, proč si myslis, ze ten sraz ma byt sexualni. Ty si jako myslis, ze starsi zenska nemá co mladšímu chlapovi předat? Třeba podobný smysl pro humor, zážitky. Jseš buran, když hned myslíš na šuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30755
13.11.23 14:06
@Arturie píše:
Ja hlavne nechapu, proč si myslis, ze ten sraz ma byt sexualni. Ty si jako myslis, ze starsi zenska nemá co mladšímu chlapovi předat? Třeba podobný smysl pro humor, zážitky. Jseš buran, když hned myslíš na šuk.

Vzhledem k tomu jak o Vás básní a vytahuje se tim, tak z jeho strany to určitě není jen příležitost získat moudrost od starší ženy. To by ani neloudil Vaše fotky. Prostě se chytil prvních co s ním vůbec komunikují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová