Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Tak to se tu zminilo uplne nevinne, nikdo z toho nic nedelal, jen Lorre tady zacal kopat kolem sebe a byt z toho nepricetnyMne je to taky jedno, zda byl, ci nebyl, nejaky Detsa, byla jsem jen zvedava, kdyz uz se to nakouslo
…ja tu mam taky jeste jeden profil, ale nepouzivam ho, ani uz nevim heslo, pouzivala jsem ho tu kdysi pred lety, ani ne mesic, kdyz na me praskla nevera a muj ex me tu pak smiroval…ale to jsme s holkama pak vyresily uzavrenkou…
Nj, včera to byla celkem fakt zábava.
Já jsem tu teprve půl roku, tak podrobnosti z minulosti neznám.
Ale, je pravda, že mě to taky začalo docela zajímat. ![]()
@Lorre píše:
Já se obavam, že s tím první přišla Sonarka. On totiž furt mluvil v mnoznem čísle, že my jsme se na tom shodli, pak se prokecl že to je Sonarka. Navíc mu i posílala svoje fotky, tak by to sedělo že komunikují. Ta u mě teda klesla na dno
No, psal to tak.
Tady člověk neví, čemu má věřit.
![]()
@Černá Madonna píše:
No, psal to tak.
Tady člověk neví, čemu má věřit.![]()
Je tu sraz všech konspiratoru ![]()
@Lorre píše:
Je tu sraz všech konspiratoru
Ale, je mi záhadou, proč se do tebe tak naváží a uráží? ![]()
@Černá Madonna píše:
Ale, je mi záhadou, proč se do tebe tak naváží a uráží?
@Lorre píše:asi sem ho někde ponížil a nemůže unést, že jsem v jistých ohledech úspěšnější
Je to možné.
Ale, tohle už je přímo alergie. ![]()
@Černá Madonna píše:
Je to možné.
Ale, tohle už je přímo alergie.
To je 100% závist
. Proto se mu líbí teorie, že ty seš Detsa, já sem Detsa, chci všecky zabít a píšu si sám se sebou, nebot pak se bude cítit, že je něco víc
.
Však se podívej jak je hotový z toho, že mu odepisují Venetia a Sirikit. Teď se k nim vlastně přidala i Sonarka. Tady furt o tom básní a hned píše nějaké šílenosti o srazu
… A přitom je oběma k 60, jemu je nějakých 35. Je vidět, že bere proste vše ![]()
Já si celou dobu myslel, že to je totální troll bavici se nad tím někoho úmyslně provokovat, ale co ho chvíli pozoruji tak je to zřejmě jinak ![]()
@Lorre píše:
To je 100% závist. Proto se mu líbí teorie, že ty seš Detsa, já sem Detsa, chci všecky zabít a píšu si sám se sebou, nebot pak se bude cítit, že je něco víc
.
Však se podívej jak je hotový z toho, že mu odepisují Venetia a Sirikit. Teď se k nim vlastně přidala i Sonarka. Tady furt o tom básní a hned píše nějaké šílenosti o srazu… A přitom je oběma k 60, jemu je nějakých 35. Je vidět, že bere proste vše
Já si celou dobu myslel, že to je totální troll bavici se nad tím někoho úmyslně provokovat, ale co ho chvíli pozoruji tak je to zřejmě jinak
@Černá Madonna já se chci zeptat. Není jedno, jestli Lorre je Detsa, nebo není? Co to vlastně řeší? K čemu je tadle informace vůbec a co s ní chcete dělat?
@Černá Madonna píše:
No a byl si teda ten Detsa?
Píšou tu, že jo.
Ale, ať tak hlavně neoslovuje mě.
Včera jsem to brala jako takovou blbou hru.
Ale, urážet mě teda nebude.
S tou trubkou, mi to bylo už minule trochu divný.
Ale, jako s chlapem, se mnou teda mluvit nebude.
To si vyprošuju.
Jediný, kdo zná čistou pravdu jsi ty.
A ze te urazi Lorre, to ti nevadi…? Ze jsi stara rasple a bude te vozit na vozejcku kolem Vltavy…?
On mi taky prijde, nekdy nevi, co je jeste vtipne a co uz ne…jak psala Arturie, za me je to buran.
@Sonarka píše:
A ze te urazi Lorre, to ti nevadi…? Ze jsi stara rasple a bude te vozit na vozejcku kolem Vltavy…?On mi taky prijde, nekdy nevi, co je jeste vtipne a co uz ne…jak psala Arturie, za me je to buran.
@Černá Madonna píše:
No a byl si teda ten Detsa?
Píšou tu, že jo.
Ale, ať tak hlavně neoslovuje mě.
Včera jsem to brala jako takovou blbou hru.
Ale, urážet mě teda nebude.
S tou trubkou, mi to bylo už minule trochu divný.
Ale, jako s chlapem, se mnou teda mluvit nebude.
To si vyprošuju.
Jediný, kdo zná čistou pravdu jsi ty.
Nejsem a nebyl ![]()
Jo je to blbec, proč myslíš, že už tu má tak 20 banu a furt ho někdo nahlasuje jen se zjeví
@Lorre píše:rašple bych o Madonne nenapsal, to hádám mířilo na sirikit
Ja hlavne nechapu, proč si myslis, ze ten sraz ma byt sexualni. Ty si jako myslis, ze starsi zenska nemá co mladšímu chlapovi předat? Třeba podobný smysl pro humor, zážitky. Jseš buran, když hned myslíš na šuk.
@Arturie píše:
Ja hlavne nechapu, proč si myslis, ze ten sraz ma byt sexualni. Ty si jako myslis, ze starsi zenska nemá co mladšímu chlapovi předat? Třeba podobný smysl pro humor, zážitky. Jseš buran, když hned myslíš na šuk.
Vzhledem k tomu jak o Vás básní a vytahuje se tim, tak z jeho strany to určitě není jen příležitost získat moudrost od starší ženy. To by ani neloudil Vaše fotky. Prostě se chytil prvních co s ním vůbec komunikují.