Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AlexanderKahnweiler píše:
Lorre je mrtvej? Že nepíše.
Chybí ti, že se tak ptáš… nebo se nemáš s kým nudit? ![]()
@Černá Madonna píše:
Chybí ti, že se tak ptáš… nebo se nemáš s kým nudit?
Nechybí. Ale kdyby se zabil, tak jestli jsem mu tady nenapsal něco, co by zmínil v dospise na rozloučenou jako důvod, proč to udělal. Nechci se dostat do potíží. On mi je ukradenej.
Nechybí. Ale kdyby se zabil, tak jestli jsem mu tady nenapsal něco, co by zmínil v dospise na rozloučenou jako důvod, proč to udělal. Nechci se dostat do potíží. On mi je ukradenej.
Myslím, že ty by jsi mu za takový smutný čin určitě nestál. ![]()
@Černá Madonna píše:
Myslím, že ty by jsi mu za takový smutný čin určitě nestál.
Taky doufám.
Možná ho zničilo tohle?
https://www.emimino.cz/…epsi-382752/
@Černá Madonna píše:
Myslím, že ty by jsi mu za takový smutný čin určitě nestál.
Mě by zajimalo co to je zas za anonymního chuja, že tu tak hrdinně útočí
. Kdoví, jestli to není zas Pírko
. Ani by mě to nepřekvapilo ![]()
Taky doufám.Možná ho zničilo tohle?
https://www.emimino.cz/…epsi-382752/
Tak o tom pochybuji. ![]()
@Lorre píše:
Mě by zajimalo co to je zas za anonymního chuja, že tu tak hrdinně útočí. Kdoví, jestli to není zas Pírko
. Ani by mě to nepřekvapilo
Označíš mě anonymně za chuje a ve stejném komentáři blábolíš o hrdinném útočení. Jsem měl o tebe strach a ty se mi takhle odvděčíš. Klidně si pojdi i se svým minipenisem, mně to bude jedno. ![]()
@Lorre píše:
Mě by zajimalo co to je zas za anonymního chuja, že tu tak hrdinně útočí. Kdoví, jestli to není zas Pírko
. Ani by mě to nepřekvapilo
Myslím, že to asi ne…i když má hodně zvláštní názory, jemu podobné. ![]()
Označíš mě anonymně za chuje a ve stejném komentáři blábolíš o hrdinném útočení. Jsem měl o tebe strach a ty se mi takhle odvděčíš. Klidně si pojdi i se svým minipenisem, mně to bude jedno.
Já ti nevím kdo z nás dvou tu má novy účet
úplně si tu anonymní už nepřijdu
.
@Černá Madonna píše:
Myslím, že to asi ne…i když má hodně zvláštní názory, jemu podobné.
Jojo právě, a psal o něm pozitivně i o klopce. To už je velmi podezřelé
. Je to v podobném smyslu, jako když někdo řekne, že je volič SPD. Už není třeba nic dodávat ![]()
@Lorre píše:
Já ti nevím kdo z nás dvou tu má novy účetúplně si tu anonymní už nepřijdu
.
Ty hlavně nevíš, co znamená anonymita.
Jsi Pírko. A že ses přihnal hned, jak jsem tě zmínil, moc chytrý teda není. Čím jako mulťák přemýšlíš? ![]()
@Lorre píše:
Jojo právě, a psal o něm pozitivně i o klopce. To už je velmi podezřelé. Je to v podobném smyslu, jako když někdo řekne, že je volič SPD. Už není třeba nic dodávat
@Černá Madonna píše:
Tak budeme doufat, že je to jen jeho další fanoušek, který rozumí ironii a zvláštnímu smyslu pro humor, který je pro méně inteligentní nepochopitelný.
To psala Koňařka, že? Tu jsem tu dnes taky neviděl. Takhle to je… Už to do sebe začíná zapadat. ![]()
@Sadman píše:
Do pýči, já nemůžu usnout a čtu si tu takovýhle hovna
Tak vypni net, zhasni a ono to časem přijde. ![]()