Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16005
3.1.24 00:48
@AlexanderKahnweiler píše:
Lorre je mrtvej? Že nepíše. 8o

Chybí ti, že se tak ptáš… nebo se nemáš s kým nudit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.24 00:57
@Černá Madonna píše:
Chybí ti, že se tak ptáš… nebo se nemáš s kým nudit? :nevim:

Nechybí. Ale kdyby se zabil, tak jestli jsem mu tady nenapsal něco, co by zmínil v dospise na rozloučenou jako důvod, proč to udělal. Nechci se dostat do potíží. On mi je ukradenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16005
3.1.24 01:01
Nechybí. Ale kdyby se zabil, tak jestli jsem mu tady nenapsal něco, co by zmínil v dospise na rozloučenou jako důvod, proč to udělal. Nechci se dostat do potíží. On mi je ukradenej.

Myslím, že ty by jsi mu za takový smutný čin určitě nestál. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.24 01:04
@Černá Madonna píše:
Myslím, že ty by jsi mu za takový smutný čin určitě nestál. :think:

Taky doufám.

Možná ho zničilo tohle?
https://www.emimino.cz/…epsi-382752/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
3.1.24 01:08
@Černá Madonna píše:
Myslím, že ty by jsi mu za takový smutný čin určitě nestál. :think:

Mě by zajimalo co to je zas za anonymního chuja, že tu tak hrdinně útočí :D. Kdoví, jestli to není zas Pírko :think:. Ani by mě to nepřekvapilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16005
3.1.24 01:09
Taky doufám.Možná ho zničilo tohle?
https://www.emimino.cz/…epsi-382752/

Tak o tom pochybuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.24 01:12
@Lorre píše:
Mě by zajimalo co to je zas za anonymního chuja, že tu tak hrdinně útočí :D. Kdoví, jestli to není zas Pírko :think:. Ani by mě to nepřekvapilo :D

Označíš mě anonymně za chuje a ve stejném komentáři blábolíš o hrdinném útočení. Jsem měl o tebe strach a ty se mi takhle odvděčíš. Klidně si pojdi i se svým minipenisem, mně to bude jedno. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16005
3.1.24 01:16
@Lorre píše:
Mě by zajimalo co to je zas za anonymního chuja, že tu tak hrdinně útočí :D. Kdoví, jestli to není zas Pírko :think:. Ani by mě to nepřekvapilo :D

Myslím, že to asi ne…i když má hodně zvláštní názory, jemu podobné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
3.1.24 01:20
Označíš mě anonymně za chuje a ve stejném komentáři blábolíš o hrdinném útočení. Jsem měl o tebe strach a ty se mi takhle odvděčíš. Klidně si pojdi i se svým minipenisem, mně to bude jedno. :jazyk:

Já ti nevím kdo z nás dvou tu má novy účet :think: úplně si tu anonymní už nepřijdu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
3.1.24 01:22
@Černá Madonna píše:
Myslím, že to asi ne…i když má hodně zvláštní názory, jemu podobné. :D

Jojo právě, a psal o něm pozitivně i o klopce. To už je velmi podezřelé :mrgreen:. Je to v podobném smyslu, jako když někdo řekne, že je volič SPD. Už není třeba nic dodávat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3788
3.1.24 01:26

Do pýči, já nemůžu usnout a čtu si tu takovýhle hovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.24 01:28
@Lorre píše:
Já ti nevím kdo z nás dvou tu má novy účet :think: úplně si tu anonymní už nepřijdu :D.

Ty hlavně nevíš, co znamená anonymita. :mrgreen: Jsi Pírko. A že ses přihnal hned, jak jsem tě zmínil, moc chytrý teda není. Čím jako mulťák přemýšlíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16005
3.1.24 01:31
@Lorre píše:
Jojo právě, a psal o něm pozitivně i o klopce. To už je velmi podezřelé :mrgreen:. Je to v podobném smyslu, jako když někdo řekne, že je volič SPD. Už není třeba nic dodávat :dance:
:mrgreen:
Tak budeme doufat, že je to jen jeho další fanoušek, který rozumí ironii a zvláštnímu smyslu pro humor, který je pro méně inteligentní nepochopitelný. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.24 01:33
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Tak budeme doufat, že je to jen jeho další fanoušek, který rozumí ironii a zvláštnímu smyslu pro humor, který je pro méně inteligentní nepochopitelný. :nevim:

To psala Koňařka, že? Tu jsem tu dnes taky neviděl. Takhle to je… Už to do sebe začíná zapadat. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16005
3.1.24 01:35
@Sadman píše:
Do pýči, já nemůžu usnout a čtu si tu takovýhle hovna

Tak vypni net, zhasni a ono to časem přijde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek