Kde nakupujete, že vypadáte tak "luxusně"?

Anonymní
27.6.17 07:17

Kde nakupujete že vypadáte tak "luxusně"?

Holky, včera mi řekli od kámošky dcery, že se oblíkam jako stará babka… hrozně nudně a usedle. Je mi 28 let! Nechci takto vypadat!!! :D říkali mi že moje oblečení vypadá dost onošeně a neslušivě… nebráním se absolutně žádné kritice… mám jedno mimčo… takže kozy až na pupek :D jsem ale hubená a vysoká… jenom musím napsat že bydlím na malém městečku kde jsou nula nula nic obchody… do většího města to máme fakt kus! A malá v autě jenom řve… tak co s tím? Kde nakupujete aby vás to nezrujnovalo a nevypadaly jste jako od popelnic? :D :P :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.6.17 07:24

Ahojda :) tak zkus nakupovat přes internet je spousta e-shopu a najdeš i levnější oblečení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
27.6.17 07:26

Já nakupuji hodně přes bonprix.cz. Věci jsou za přijatelné ceny, mladistvé. Je na výběr z více stylu. A věci mi i vydrží dlouho. Jen je třeba objednávat velikost o jednu menší než normálně nosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
27.6.17 07:26

Tak se zeptej těch kamarádek, ať máme všechny inspiraci :D. Jinak Já Tally Weijl, občas New Yorker, Terranova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
27.6.17 07:29

@Veru1987
Na něj často koukám, je fakt, že tam mají krásné věci, ale ještě jsem nenašla odvahu objednat :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
27.6.17 07:29

Myslim si, ze to neni o tom, kde nakupujes, ale, jak si to obleceni umis vybrat. Dneska uz se da koupit pekne obleceni vsude a v ruznych cenovych relacich. Ale jde o to umet si udelat pekny outfit. Nekdo to ma v krvi, jiny se to musi naucit. Mam kamaradku a ta to ma proste v krvi, zajde do sekace, najde uzasne veci a umi je dat dohromady. Vzdycky byla moje velka inspirace.
Ja osobne nejvic nakupuju v Mark Spencer a pak vsude jinde, kde me neco zaujme. Nemam rada sportovni modu, ale elegantni a nakupuju v duchu mit malo veci, ale kupuju tak, aby se co nejvic dali jendotlive kousky dat dohromady. Mam rada takovy ten francouzsky klasicky jednoduchy styl.
Takze doporucuji pozorovat druhe, premyslet, co se ti libi, zda se citis dobre ve sportovnim a nebo elegantnim stylu.
Protoze i kdyz si koupis hafo hadru, ale pak se v tom nebudes citit nebo nebudes vedet, jak je zkombinovat, tak je to na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24996
27.6.17 07:35

Nejvic asi CaA, HM, Reserved, Mohito… kvalita vetsinou odpovida cene, takze veci vydrží tak půl až třičtvrtě roku, záleží na frekvenci nošení, rozhodně to nejsou držáky na několik let, pokud tedy mluvím o běžným oblečení, co se nosí tak nějak průběžně… jo a ještě zoot!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
27.6.17 07:37

ZOOT - Dorothy Perkins :-) a dovezou ti to až domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
27.6.17 07:38

Ja nakupuju rada v h&m, new yorker, tally weijl, teranova, obcas f&f, neco objednavam z aliexpress, ale bohuzel to neni o tom, ze zajdes do luxusniho kramu a hned vypadas dobre, i v tehle obchodech musim hledat obleceni, aby sedelo, ladilo, hodilo se mi do stylu. Bohuzel mam pocit, ze posledni dobou je vsechno hrozne usedle :lol: nemam rada sportovni modu a zaroven neholduju ani uplne eleganci typu lodicky, sacka, halenky… ale kdyz vidim kolikrat ty modely na bezne noseni, tak si rikam kdo to muze nosit :D jo este mivaj pekne veci v lidlu, tam beru hlavne tilka, ale to se musi sledovat a jet tam hned ten den co to vyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15699
27.6.17 07:38

Asi budeš muset vyrazit do většího města ;) Dovedu si představit, jak to na těch větších vesnicích vypadá…
Jinak nakupuji v různých obchodech, převážně ve větších nákupních centrech, jako třeba Olympia, když jedu přes Prahu, tak na Chodově. Značky oblečení mám různý.
Rozhodně se vyhýbám třeba Pepcu, Takku a těmto hodně levným obchodům. Ty jejich hadry jsou hrozný.

Sportovní věci mám od značky Draps, nebo Hannah. ( tam nakupuji fakt hodně) Chlap zase Loap a Nordblanc. Občas je dobré i Alpine Pro. Mají perfektní sezonní slevy.
Jinak máme celkem oblíbený Reserved. Když už tam jdu, tak si vždy něco odnesu… na spodní prádlo chodím do obchůdku Triumph.
Boty mám hodně Mustang ( ty se prodávají všude možně ), od Bati, Tommy Hilfiger, sportovní třeba z A3 sportu…

Pro dítě jsem hodně nakupovala třeba v H&M. Občas tam najdu něco pěkného i pro sebe ;)

Další můj hodně oblíbený obchod na boty i oblečení je S. Oliver. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15699
27.6.17 07:39
@Innocence píše:
@Veru1987
Na něj často koukám, je fakt, že tam mají krásné věci, ale ještě jsem nenašla odvahu objednat :D.

Koukni radši na Ali… téměr vše co tam mají, je přeprodej od Číňanů z Ali :roll: ale mnohonásobně dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
27.6.17 07:43

@Šmoulice
Aha, děkuji :palec: já mám hlavně obavy z toho, že mi to nesedne velikostně. Jelikož jsem drobná (155cm/44 kg). Tak aby to na mně neplandalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
27.6.17 07:43

Já nakupuji sleva 70%, sleva slevy až 90%, akce - a vše v pěkných obchodech. Oblékám tak celou rodinu za pár kaček. Jenom já vypadám jak santusák :mrgreen:, nemám na sebe čas, ani už těch pár korun :mrgreen:. Ale rodina je výstavní, tak jsem na to pyšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
27.6.17 07:49

LIDL :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
27.6.17 07:50
@Innocence píše:
@Veru1987
Na něj často koukám, je fakt, že tam mají krásné věci, ale ještě jsem nenašla odvahu objednat :D.

Při této velikosti (mám podobnou) to ani nezkoušej, navíc teda ty hadry z Bonprixu jsou co se kvality týče hrozný. Je to asi o štěstí. :)

Pro zakladatelku: není to vždy o výběru obchodu, jako spíš o vkusu, za mě rada, zkus třeba eshop HM, ale opět je to o štěstí, vždy je lepší kamenný obchod a ty věci si prohlédnout, vyzkoušet, to co sluší modelce na obrázku, rozhodně nemusí slušet i tobě… Co si udělat celodenní výlet bez dítěte někam do obchodního centra? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák