Kde předávat vánoční dárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
papu
6.12.10 12:38

Tak my máme štědrý doma s dárky a dávám tam i dárky zabalené pro ostatní příbuzné. Dětem řeknu, že to je pro babi, dědu, tetu… a že jim to vezmeme druhý den a že pro ně tam ježíšek určitě taky něco nechal, protože ví, že tam druhý den chodíme.
Pak to tam dáme pod stromeček my, ne Ježíšek.

Mně to zase přijde lepší, že děti maj jeden den něco, as tím si pohrajou a pak zase něco jiného, my takhle zaplácneme všechny tři Vánoční dny :pankac: kdyby měli vše pod jedním stromkem, tak by to byl šílený blázinec a přehračkováno.

Alenko, já bych třeba malému řekla, že tohle zvonění dělá babička, že je to jenom jako, jako včera zvonil ježíšek, tak dneska babička. ale záleží jak jsou velké ty druhé děti, aby nevznikla nějaká pře. Ale možná bude tak mimo z dárků, že ho to ani nenapadne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1938
6.12.10 13:51
papu píše:
Alenko, já bych třeba malému řekla, že tohle zvonění dělá babička, že je to jenom jako, jako včera zvonil ježíšek, tak dneska babička. ale záleží jak jsou velké ty druhé děti, aby nevznikla nějaká pře. Ale možná bude tak mimo z dárků, že ho to ani nenapadne :mrgreen:

Ja doufam, ze bude hotovy z darku a nebude o tom spekulovat. Ale je uz ve veku, kdy nikdy nevim, co z nej vypadne. A vzhledem k tomu, ze synovci (6 a 4 roky) veri, ze ty darky tam jsou od jeziska, tak mam vazne obavy, aby jim nerekl „to jsme dovezli my“ :cry: Takze se prave bojim, aby nevznikla pre :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
14.12.10 09:46

Děkuji moc moc za odpovědi. Bohužel až teď si je čtu, protože mi nechodilo upozornění na email :nevim: . Ale pořád to stíhám, vánoce ještě nejsou…
Mě právě přijde fakt divný dávat dárky u tchýně, všem, když ta tchýně s našimi dárky pro švagrovi děti nemá vlastně nic společného. Ale jak čtu, tak asi to zase tak divné není, dáváte to hodně tak :palec: . My zase ale nejsmetak veliká rodina,a k tomu švagrovi stejně jedeme a oni k nám…Lepší mi přijde,že ty děti mají dárky postupně - ježíšek popleta. Aspoň se víc dní těší, zabaví se zase novými dárky. Což teda zatím není náš případ, náš cvrček nebude z toho zatím mít nic, ale do budoucna bych chtěla zavést nějaké předávání a dodržovat ho. Asi zavedeme tedy Ježíška popletu a bude. Když se stejně navštěvujeme. Nicméně taky nemám ráda objíždět celou rodinu, raději bych koukala doma na pohádky, byla s rodinou, prootže se moc nevidíme. Můj pořád v práci.
Tak teď jsem se vypsala a omlouvám se, že až tak pozdě :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný