Kde se vysvlékáte na gynekologii?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Převlékám se v šatně do sukně, takže mohu přijít bez. Mohu si
sednout na zidli, nezdržuji a nekoukam při prohlídce na lékaře, co tam
dělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nosila jsem kvůli tomu sukně. Můj současný doktor má u sebe plentu vedle křesla, takže nejdřív s ním mluvím a pak se svléknu až u křesla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Sla bych s kalhotkami a vysvlekla je az kdyz dostanu pokyn, ze se jde na vec. Pak bych si je nechala v ruce. Trva to par sekund, tak to neni zadne zdrzovani. A po vysetreni hned zase oblect. Nastesti uz to u nas predelali a kabinka je v mistnosti u doktorky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mamka, když jsem měla poprvé jít na gynekologii, mi řekla, ať si vezmu
sukni. Kalhotky jsem si sundavala v kabince a k Dr. šla jen v sukni. Teď
chodím k jinému Dr. a nechávám si kalhotky bez sukně, protože sukně
nenosím a abych si ji kupovala kvůli dvěma návštěvám na gynekologii
ročně, si ji kupovat ani nehodlám. Doktor mě vždy vyzve, abych si sedla
k němu na židli a spoďáry sundavam až než vlezu na kozu, to jedno
sundání spodního prádla není nějaký zdržování. A nikdy na mě divně nekoukal, jen mi
pokaždé pochválí tetování
Edit.: A k doktorovi chodím z kabinky, má to průchozí od sestry.
Příspěvek upraven 13.01.21 v 21:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U předchozího byly dvě kabinky, do kterých se šlo od sestřičky a pak
přímo do ordinace. U současného mě překvapilo, že je u sestřičky jen
jeden takový koutek, kde myslím měla i zrovna nějaká dáma přede mnou
věci (nejsem si jistá, byla jsem tam zatím jednou před rokem). Ale já si
vždycky na převlečení beru sukni, takže v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak se zeptej sestry, když tam sedí.
U nás je vše v jedné místnosti, takže přijdu, nejdřív se mluví, pak
se jdu svleknout, vyšetří, obleknu se a domluvíme se na další
návštěvě. V létě nosím šaty, v zimě jdu v kalhotách ale s dlouhou
tunikou, ať nemusím ukazovat zadek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Trošku netradiční dotaz, ale jak to chodí u vás na gynekologii, kde se vysvlékáte? U mě je to tak, že v jedné místnosti je sestra a zároveň kabinka a potom si mě doktorka volá do druhé místnosti kam přecházím už připravená. A moje dilema je kdy vysvléknout kalhotky, jestli v kabince a potom jít k mudr. bez nich nebo je sundat až u ní. Poprvé jsem šla bez ale zrovna chtěla abych si sedla, tak jsem seděla na židli bez a musela potom dezinfikovat… a teď když jsem šla v nich, tak rovnou řekla že se mám položit, takže je sundávám až u ní a odkládám na židli, takže vlastně s nimi jdu zbytečně a zdržuju. Připadám si jako blbec, přijde mi že vždy tak divně kouká a nevím tedy kdy a kde co, chodím teprve nově. omlouvám se za hloupý dotaz, vím že všude to mají asi nastaveno jinak ale ať to udělám jakkoliv tak si připadám opravdu trapně.![]()
Když jsem lékaře tak ten to měl podobně a nosila jsem sukni, jak už zde
psáno. Bylo mi i líp, že tam nebeham z holým zadkem. V zimě teplý
punčochy, v létě nic na podzim silonky a v kabině jsem sundala pouze
to.
Teď mám doktorku, kabinka je stále u sestry sice, ale nevyužívá se. Už
jen proto.ze mnohdy když odcházím. od doktorky sedí už u sestřičky
další pacientka. Svlikam se u doktorky. Asi se sama vcitila do pacientek a
zařídila se tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Muj gyndar má v ordinaci paravan… takže přijdu, pokecame, pak mě
pošle za paravan a vybehnu a rovnou skáču na kozu a pak až zpatky a zas pak
na židli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co si tak vzpominam, tak kabinku mimo ordinaci jsem vlastne zazila
u gynekologa, kam jsem chodila v puberte a tak jsem si zvykla nosit
saty/sukne/dlouha tricka, abych po ordinaci nebehala naha a zaroven mela
odlozeno.. zvyk mi zustal, i kdyz ma nynejsi gynekolozka ma kabinku primo
v ordinaci… takze taky radim neco dlouheho a bude vyreseno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neresim, ani sukni si vetsinou neberu..vzdyt je to gynekolog, stejne uvidi vaginu zespod, proc by ji nemohl videt zepredu? Beztak se ani nediva, co by z toho mel, nebo mela jestli je to zena tedy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Verurizeckova píše:
Muj gyndar má v ordinaci paravan… takže přijdu, pokecame, pak mě pošle za paravan a vybehnu a rovnou skáču na kozu a pak až zpatky a zas pak na židli
U nás to samé, akorát od covidu chodím rovnou za paravan a povídáme si přes něj…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Trošku netradiční dotaz, ale jak to chodí u vás na gynekologii, kde se vysvlékáte? U mě je to tak, že v jedné místnosti je sestra a zároveň kabinka a potom si mě doktorka volá do druhé místnosti kam přecházím už připravená. A moje dilema je kdy vysvléknout kalhotky, jestli v kabince a potom jít k mudr. bez nich nebo je sundat až u ní. Poprvé jsem šla bez ale zrovna chtěla abych si sedla, tak jsem seděla na židli bez a musela potom dezinfikovat… a teď když jsem šla v nich, tak rovnou řekla že se mám položit, takže je sundávám až u ní a odkládám na židli, takže vlastně s nimi jdu zbytečně a zdržuju. Připadám si jako blbec, přijde mi že vždy tak divně kouká a nevím tedy kdy a kde co, chodím teprve nově. omlouvám se za hloupý dotaz, vím že všude to mají asi nastaveno jinak ale ať to udělám jakkoliv tak si připadám opravdu trapně.![]()
Normálně se zeptej sestry a nebo i toho doktora, hlavu ti neutrhnou a
třeba jim dojde, že by bylo lepší mít paravan i v ordinaci doktora vedle
křesla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máme průchozí kabinku na vysvléknutí a odložení věcí. Beru si buď delší svetr/triko nebo sukni a nebo, když zapomenu, jdu do ordinace v kalhotkách a když dá lékař pokyn tak si je sundám, po vyšetření opět nandám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Centrum prenatální diagnostiky Brno - gynekologie, Alena Kovářová
- Vyšetření prsů na gynekologii
- Dobrá gynekologie Zlínský kraj
- FNKV - zkušenosti s gynekologií
- Teplice nemocnice-gynekologie
- Zarostlé přirození - móda? Jak na gynekologii?
- Gynekologie Šárka Brno aktuálně
Trošku netradiční dotaz, ale jak to chodí u vás na gynekologii, kde se vysvlékáte? U mě je to tak, že v jedné místnosti je sestra a zároveň kabinka a potom si mě doktorka volá do druhé místnosti kam přecházím už připravená. A moje dilema je kdy vysvléknout kalhotky, jestli v kabince a potom jít k mudr. bez nich nebo je sundat až u ní. Poprvé jsem šla bez ale zrovna chtěla abych si sedla, tak jsem seděla na židli bez a musela potom dezinfikovat… a teď když jsem šla v nich, tak rovnou řekla že se mám položit, takže je sundávám až u ní a odkládám na židli, takže vlastně s nimi jdu zbytečně a zdržuju. Připadám si jako blbec, přijde mi že vždy tak divně kouká a nevím tedy kdy a kde co, chodím teprve nově. omlouvám se za hloupý dotaz, vím že všude to mají asi nastaveno jinak ale ať to udělám jakkoliv tak si připadám opravdu trapně.