Kde sehnat dezinfekci na injekce?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Co zkusit objednat na nějakém shopu lékárny? Pilulka zrovna ten Cutasept uvedený má s dostupností zítra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já si kupuji takový dezinfekční čtverečky je jich 100v tý krabičce a jsou normálně dostupné v lékárnách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kup si desinfekci ve spreji, polštářky se ti zbytečně prodraží, používala jsem je jen, když jsem cestovala. Tím spíš, že si budeš pichat celé těhotenství.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Desinfekční čtverečky, které mají v lékárně. Používala jsem celé těhotenství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Píchala jsem si Clexan a dezinfekci jsem si dala snad jednou…jednou mi v lékárně prodali takové dezimfekční čtverečky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Můžeš ve spreji např. Betadinu, Jodisol, Ajatin nebo ty jednorázové čtverečky (100 ks se dá sehnat něco málo přes 100 Kč). Podle mě stačí jakákoliv desinfekce. Teď používám Dettol antiseptické sprej, pícham Fraxiparine už několik měsíců z důvodu těhotenství a bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Zpoždění menstruace po injekci
- Nemůžu sehnat práci v oboru
- Kde sehnat levně činky a věci na cvičení?
- Bolest v podbřišku a injekce na vyvolání ms
- Boule po injekci do zadku
- Kde sehnat dětské bavlněné punčocháče
Ahoj, hrozi mi alikace Fraxiparinu po celou dobu tehotenstvi. Manzel byl lekarne a rekli mu, ze vsechny dezinfekce na kuzi jdou do nemocnic, pry na sklade nemaji nic. Holky, ktere mate podobne starosti, jak to prosim resite? Da se nejaky Cutasept sehnat? Dekuji.