Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kitharka dekujeme za seznam je fakt super a moc se hodi
jinak me bude 25 a manzelovi bude 31
jmena mame uz vybrany a holcicka Nicol a kluk po tatovi Jindrisek
bude ue 3 do rodiny je to takova tradice
jsem pro tu soukromou cosi aspon to bude prehlednejsi ![]()
@Luccy-89 Joooo, to u nás by byl Josífek asi pátej v rodině, ale u mě to neprošlo ![]()
Tak koukám že se jmény jsem rozpoutala dlouhou debatu
ale jak jsem čekala, každá máte vybráno. My máme doma Ondráška, ten měl být v případě holky Valentýna. Váju bych chtěla i teď, ale manžel se synem mě přehlasovali na Emu. Kluk Kryštof nebo Štěpán. A co ty kočárky? Koukali jste už na nějaký typ který by se Vám líbil?
Ahoj holky,
vy jste se tu rozjely.
Příspěvek upraven 07.08.13 v 07:47
Jééé, vy už máte jména? my ještě ne, teda pro holčičku už máme návrh, ale pro kluka ještě nic…pořd si říkám, že je čas. Nechceme předbíhat ![]()
Holky tak po dnešku jsem ráda, že budeme chodit s břichem a pár kily navíc v zimě, protože představa, že bych měla mít břicho teď tady v tom pařáku je děsivá…8 hodin a venku je 30 stupňů… ![]()
@Petulka1707 Taky jsem si to dneska říkala.. Že jsem ráda, že jsem v 8. týdnu a ne měsíci..
HOLKY, S DOVOLENÍM JSEM SE CHOPILA TÉ SOUKROMÉ DISKUZE. NAŠLA JSEM, ŽE JE TO VLASTNĚ SKUPINA (NAHOŘE V ZÁLOŽKÁCH HNED VPRAVO OD DISKUZE). TEĎ ČEKÁM NA SCHVÁLENÍ ADMINISTRÁTOREM, JAKMILE SE TO TAM OBJEVÍ, DÁM VĚDĚT ![]()
Skupina se jmenuje „Kdo našel // červenec“ a v popisku skupiny je psáno, že je to přesun diskuze „Kdo našel // červenec, přidejte se“ kvůli přehlednosti ![]()
A je to ve skupinách řazených spolu podle termínu porodu - březen 2014 ![]()
Snad nevadí, že jsem se do toho pustila, vzbudila jsem se o hodinu dřív, než je potřeba a jak je mi blbě, tak nic jinýho než sezení u PC nedávám, ač třeba tu na mě čekají dvě várky prádla na vyžehlení nebo dřez nádobí na umytí ![]()
@Ryntyntyna: teď jen doufám, že už ses do toho nepustila taky a že nám to tam nečeká dvakrát?
![]()
Tak jo, diskuzní skupina schválena, to byl fofr ![]()
Děvčátka, prošla jsem komplet tady diskuzi a postupně jsem všem, kdo tu aspoň jednou přispěly, poslala pozvánku do skupiny s textem: Ahojky, jak jsme se o tom včera bavily v diskuzi „Kdo našel // červenec, přidejte se“, založila jsem skupinu. Dají se tu používat jednotlivá vlákna, takže co téma, to bude v přehledném vlákně samostatně, další téma v novém vláknu atd. Prostě je to celý tak nějak přehlednější, budu ráda, přidáš-li se i Ty ![]()
Na odeslání pozvánky mi emimino vždy napsalo: Pozvánka do skupiny byla úspěšně odeslána, po jejích schválení se uživatel stane členem skupiny.
Pozvánky poslány @tutinka, @Ryntyntyna, @alokea, @lyrica, @Anael, @dendulina, @Luccy-89, @Jani85, @lilaa22, @Camiben, @Janicka86, @Elinka28, @Lenja17, @janinka88, @stavros, @Marimiomara, @Sphynx Lady, @Gabinka159, @lucynka152, @Meti, @Lucille87, @Snickers, @Timma, @mitcha, @Elami, @Rovnátko, @Lenčíča, @Petulka1707 a @alenka499.
Pevně doufám, že jsem na žádnou z Vás nezapomněla nebo Vás nepřehlídla nebo že jsem nickname přepisováním nezkomolila.
Jediná @Petulka1707 má pozvánku bez textu, než jsem si všimla, že to jde i s textem, tedy jakýmsi „vysvětlením“ pozvánky ![]()
Děvčátka, teď už teda jen stačí kliknout vlevo nahoře na emiminu na záložku skupiny a tam tuhle najít nebo to určitě nějak půjde přes tu pozvánku a do skupiny vstoupit. Snad to tam zvládneme, co se orientace týče, taky je to pro mě naprostá novinka. Snad to tam fakt bude přehlednější a snad se nám tam bude stejně dobře povídat jako tady ![]()
@kitharka Seznam je bááájo, hned tisknu a skupinu nemůžu najít… ![]()
@Elinka28 Ani podle té pozvánky?
Nebo ta se Ti nezobrazila? Možná to ještě čeká na něco dalšího od adminů, nevím :-/ Já ji normálně vidím a už jsem tam i založila jedno diskuzní vlákno - představovací ![]()