Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katkou no ne moc, 7 den po ET jsem mela 48, 15 den po ET 359 a 16 den to zacalo stoupat uz rychle 602, takze zacatek byl pomalu. Pak jsem uz nesla.
To je ale lidí, květen se vážně vydařil.. To je jen dobře, bude kupa radosti.. Přeju všem, ať se mimča vyvíjejí jak mají a drží se u maminek v bříšku, jak dlouho bude potřeba..
Já se trochu bojím, k doktorovi taky vyrazím až tak za dva, možná i za tři týdny, ať je tam vidět všechno, co má být.. ![]()
@maca36 to máš pravdu, v mém okolí jsoiu taky čerstvé těhulky ![]()
@maca36 nojo, Máj lásky čas
máš krásnou profilovku s tím čápem! ![]()
Holky mi to zas dneska nedalo a testla jsem, stejným testem co včera, a čárka je o poznání silnější..asi kdyby hcg nešlo nahoru tak test by nesílil
já se jen ujišťuji že se fazolka drží a nevzdává to ![]()
@vierra já to dělám taky ted jsem se 2 dny netestila a chcu až v neděli, aby tam bylo 3+
Se musím pochlubit
ten vrchní je mamatest z neděle je asi nejcitlivější, ten prostřední je z lékarny dr.max a dělaný včera i když ne z úplně ranní moče, a spodní dnešní tež dr.max. Mi se zdá že je silnější, pokud by hcg nerostlo nebo dokonce klesalo tak čárka asi zůstane stejná a už nebude reagovat
ale ten včerejší test mě vystresoval, že je čárka nejslabší, nějak mi nedošlo, že se má testovat stejnou značkou ![]()
@kaczule1 to teda jo, jak kdyby nestačilo, že je člověk sám ze sebe vynervovaný jestli to dobře dopadne ![]()
Vierra - Tak takový // na dr. max mám teď taky
To budeme nějak nastejno…kdy jsi měla poslední MS? ![]()
HOlky mě dneska příšerně bolí břicho jak když to mám dostat uplně, mám divnej pocit, že se něco stane. ![]()
@havy nestraš, mě při prvním těhu šíleně bolelo břicho, pořád jsem lítala na záchod jestli to už nemám a nic, dr řekla, že je to normální, jak se ta děloha roztahuje…buď vklidu, nenamáhej se a uvidíš, že to bude ok ![]()