Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, to přece není o věku, kdo kdy má dítě. Kdyby bylo na mně, tak už ho mám min. 3 roky a furt nic ![]()
@Waves píše:
jdu v 10:20, tak pak dám vědět!!! držte mi palečky, protože toto by mě položilo!!!
Drzim pesticky!
@katkou jo jo, mám z 1 manželství, je to už velká baba, bude jí 17
ale zase takový můj mrňous stále, ta se chodí mazlit za mamkou i dnes ![]()
už se moc těší že bude konečně sourozenec, no teda dva. ta už by nejraději lítala po nákupáku a kupovala oblečení ![]()
@katkou píše:
huraaaaaa, to je skvělá zprava, už jsem fakt myslela ze jsem sama… Ty příspěvky typu: je mi 28 a jsem stará matka:)))))
Vitam v klubu. Mne je 35:-) a citim se ale mlada:-) prvniho syna jsem mela ve 30. Docela dlouho jsem studovala a hledala toho pravyho:-)
@maca36 jeee, to fajný dáreček, normálně mě to dojalo, jsem nějaká cíťa
![]()
@kaczule1 přesně tak, já si taky myslím že to není o věku
když jsem čekala první holku, tak jsem měla 20 a byla jsem šťastná maminka, byla jsem hodně pečlivá, všechno jsem chtěla mít 100%tní a teď po 17 letech je to opět s velkým nadšením
stará se necítím, to vůbec po žádné stránce, možná i právě díky tomu, že moje téměř 17letá dcera mě drží tak nějak v mládí, sama mě tak nějak pobízí k tomu, abych o sebe pečovala, abych se oblékala stylově atd, je můj rádce ![]()
a taky mám manžela o 5 let mladšího a možná neuvěříte ale to ženu neskutečně pohání, aby o sebe opravdu pečovala a i doma v teplákách vypadala sexi ![]()
Holky vy drbete, že mám ve vás binec, furt nevím, která je která, která mladá a která ještě mladší, která máte děti, která ne…
Nestíhám, nestačím!
@maca36 aha jsem si říkala, že je to nějaké cizokrajné.
Je to hezký, s tím dárkem.
Já mám manžela o 10let staršího a právě už to není takový. On se cítí jak starej chlap, je hrozně nervní a seděl by pořád jen doma. Moc nám to neklape a to těhu byla šílená náhoda ![]()