Kdo našel // v červnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maca36
26.6.13 12:22
@Waves píše:
Holky, tak bublina je tam!!! :pankac: vse je v poradku, tak snad to zvladnem!!! Spadl mi obrovskej balvan ze srdce!! :srdce:

tak t je krása, paráda!!! :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
372
26.6.13 12:23

@Oz tak tak..test máš krásný..takový jsem měla 2dny po očekávané ms :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
26.6.13 12:32

@vierra @kaczule1

horčík je proti křečím
já beru už léta právě z důvodu že mě kdykoliv a kdekoliv chytne křeč /je toprávě tím že nemám dostatek hořčíku a musím jej doplňovat / teď mám ještě zvýšenou dávku a to právě z důvodu že můžu mít křeč i v děloze co může způsobit i potrat

gynekologové dost často ten hořčík právě předepisují těhotným když jsou bolesti dělohy, aby děloha právě u křečí nemohla plod vypudit

• Citovat
  • Upravit
372
26.6.13 12:40

@maca36 a teď jsem si ještě přečetla, že na špinění je dobrý ascorutin..? nebral ho tady někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
26.6.13 12:44

@vierra Já ho beru. Taky jsem trochu špinila. Pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866

@vierra ascorutin se taky používá, ale s tímhle bych se asi poradila s dr. :think:

@maca36 taky beru hořčík proti křečím a takhle mi to popisoval i dr. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36

@vierra ano, ten Ascorutin je právě na zastavení krvácení
pokud chceš hořčík, tak nejlepší je ve formě tablet MagneB6, ten předepisují i doktoři, nekupuj běžný doplňek stravy hořčík. Ten Magne dostaneš i volně prodejný. Já ho kupuji někde za 180 korun, někde se dá i levněji. Ascorutin, mi předepisoval dr. ten jsem víc sama nekupovala, tak nevím zda je i volně k dostání.

• Citovat
  • Upravit
372
26.6.13 12:50

No já mám ten ascorutin doma ale je tam napsané, že by ho neměly užívat těhotné, tak to radši neberu..Když tak zkusím hořčík, tím asi nic nepokazím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
26.6.13 12:53

@vierra já jsem ho dostávala v nemocnici brala jsem 2-2-2 a ničemu to nevadí když ho budeš brát, dostávala ho každá druhá těhule. Bere se to jako doplněk stravy, posiluje to cévní stěnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
26.6.13 12:55

@vierra neboj se opravdu tím nic nezkazíš, já jse ho brala, když jsem u Rye krvácela v 7 týdnu a kdybych ot brát nemohla, tak by mi ho dr nepředepisoval

• Citovat
  • Upravit
372
26.6.13 12:58

Asi to nechám tak, ať se mrňous snaží..jen jsem zaúkolovala chlapa, ať nakoupí testy než pojede na služebku ať můžu testovat, jak prdlá, protože na kontrolu jdu až v pondělí :zed: aspoň mě to bude uklidňovat, když uvidím, že čárka sílí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.6.13 13:00

@medmenka @maca36 když se to ještě víc zhorší, tak si ho teda vezmu, když píšete, že jste ho braly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
26.6.13 13:02

@vierra určitě z něho nemusíš mít strach. Doktorka mi teď sama říkala, že kdykoliv začnu špinit, tak si ho mám sama nasadit, že to ničemu nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.6.13 13:55

Tak me plusko na testech sili, k doktorovi na potvrzeni pujdu, az budu v cr 22.7. jinak ja mam dve tehotenstvi za sebou, prvni 12tt potrat, druhe super..nemela jsem zadne bolesti, nezvracela, proste tehotenstvi na 1*.
Jen mam trochu strach z delky mezi tehu, prece jenom dcera uz ma pet a ted dalsi ditko, ktere jsem ani necekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
26.6.13 13:58

@Taminka to gratuluji:)

rozdílem mezi těhu se nezatěžuj, každé těhotenství je i tak jiné :)
já jsem těhotenství s první dcerkou zažívala před 17 lety a myslím že teď budu zase jako prvorodička :))
ale teda s tím, že my jsme na druhé miminko čekali mnoho let :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí