Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Oz tak tak..test máš krásný..takový jsem měla 2dny po očekávané ms ![]()
horčík je proti křečím
já beru už léta právě z důvodu že mě kdykoliv a kdekoliv chytne křeč /je toprávě tím že nemám dostatek hořčíku a musím jej doplňovat / teď mám ještě zvýšenou dávku a to právě z důvodu že můžu mít křeč i v děloze co může způsobit i potrat
gynekologové dost často ten hořčík právě předepisují těhotným když jsou bolesti dělohy, aby děloha právě u křečí nemohla plod vypudit
@maca36 a teď jsem si ještě přečetla, že na špinění je dobrý ascorutin..? nebral ho tady někdo???
@vierra ascorutin se taky používá, ale s tímhle bych se asi poradila s dr. ![]()
@maca36 taky beru hořčík proti křečím a takhle mi to popisoval i dr. ![]()
@vierra ano, ten Ascorutin je právě na zastavení krvácení
pokud chceš hořčík, tak nejlepší je ve formě tablet MagneB6, ten předepisují i doktoři, nekupuj běžný doplňek stravy hořčík. Ten Magne dostaneš i volně prodejný. Já ho kupuji někde za 180 korun, někde se dá i levněji. Ascorutin, mi předepisoval dr. ten jsem víc sama nekupovala, tak nevím zda je i volně k dostání.
No já mám ten ascorutin doma ale je tam napsané, že by ho neměly užívat těhotné, tak to radši neberu..Když tak zkusím hořčík, tím asi nic nepokazím
@vierra já jsem ho dostávala v nemocnici brala jsem 2-2-2 a ničemu to nevadí když ho budeš brát, dostávala ho každá druhá těhule. Bere se to jako doplněk stravy, posiluje to cévní stěnu.
@vierra neboj se opravdu tím nic nezkazíš, já jse ho brala, když jsem u Rye krvácela v 7 týdnu a kdybych ot brát nemohla, tak by mi ho dr nepředepisoval
Asi to nechám tak, ať se mrňous snaží..jen jsem zaúkolovala chlapa, ať nakoupí testy než pojede na služebku ať můžu testovat, jak prdlá, protože na kontrolu jdu až v pondělí
aspoň mě to bude uklidňovat, když uvidím, že čárka sílí ![]()
@vierra určitě z něho nemusíš mít strach. Doktorka mi teď sama říkala, že kdykoliv začnu špinit, tak si ho mám sama nasadit, že to ničemu nevadí.
Tak me plusko na testech sili, k doktorovi na potvrzeni pujdu, az budu v cr 22.7. jinak ja mam dve tehotenstvi za sebou, prvni 12tt potrat, druhe super..nemela jsem zadne bolesti, nezvracela, proste tehotenstvi na 1*.
Jen mam trochu strach z delky mezi tehu, prece jenom dcera uz ma pet a ted dalsi ditko, ktere jsem ani necekala.
@Taminka to gratuluji:)
rozdílem mezi těhu se nezatěžuj, každé těhotenství je i tak jiné ![]()
já jsem těhotenství s první dcerkou zažívala před 17 lety a myslím že teď budu zase jako prvorodička ![]()
ale teda s tím, že my jsme na druhé miminko čekali mnoho let ![]()
tak t je krása, paráda!!!