Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tu někdo, kdo taky nespí? Syn měl v noci horečku, kašlal, takže byl celou noc vzhůru, já s ním. Před chvíli zabral a já samozřejmě nemůžu spát
. Tak tu čumákuju při kafi. Pojďte někdo na pokec ![]()
Mně zase vzbudila malá, protože do mě kopala, až jsem skoro spadla z postele. Tak snd už jsi usnula.. ![]()
Ahoj mam maleho taky pri horeckach dnes je to lepsi ale uz je vzhuru ja bych ale spala
@Vertiline Dobré ráno, no to ji měla pěknou noc. Mě syn dráždí pod žebry
, přítel vrže zubama
a mě chytla osmička
tak čumákuju u šalvěje
Ahoj ![]()
@rejžička nn, nespím, chlap za chvíli bude vstávat, páč pojede k zubaři, včera ho to chytlo. No a pak jedeme k dětský doktorce s malým. Jinak to znám, synátor taky s náma spí v posteli.
@cvana Tak to jsi si taky užila ![]()
@MirkaO Držím palce, ať je to lepší. Zuby jsou fakt prevít. Jednou mě chytla osmička o víkendu, jela jsem na pohotovost, zubařka mi jí vytrhla, ale injekce bohužel začala zabírat až když jsme jeli domů ![]()
@Vertiline to mi povídej, co jsem těhotná, tak se rozhodly vyrůst všechny zároven, jednu mám pryč a ještě mi na pohotovosti vynadala, že mi nemůže udělat ani RTG, že neví, co po ní chci.. no co asi
tak at to dopadne dobře i chlapovi a malýmu přeji
@MirkaO píše:
@Vertiline to mi povídej, co jsem těhotná, tak se rozhodly vyrůst všechny zároven, jednu mám pryč a ještě mi na pohotovosti vynadala, že mi nemůže udělat ani RTG, že neví, co po ní chci.. no co asi![]()
tak at to dopadne dobře i chlapovi a malýmu přeji
Tobě ať to taky dobře dopadne ![]()
@cvana píše: @Vertili uzila uz od ctvrtka vecera..snad to nekdy dospim
Neboj, dospíš ![]()