Kdo nespí? Pojďte na pokec :)

4246
18.11.13 04:50

Kdo nespí? Pojďte na pokec :)

Ahoj, je tu někdo, kdo taky nespí? Syn měl v noci horečku, kašlal, takže byl celou noc vzhůru, já s ním. Před chvíli zabral a já samozřejmě nemůžu spát :zed:. Tak tu čumákuju při kafi. Pojďte někdo na pokec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
18.11.13 05:23

Mně zase vzbudila malá, protože do mě kopala, až jsem skoro spadla z postele. Tak snd už jsi usnula.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
18.11.13 05:24

Ahoj mam maleho taky pri horeckach dnes je to lepsi ale uz je vzhuru ja bych ale spala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
18.11.13 05:25

@Vertiline Dobré ráno, no to ji měla pěknou noc. Mě syn dráždí pod žebry :mrgreen:, přítel vrže zubama :cert: a mě chytla osmička :zed: tak čumákuju u šalvěje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.11.13 05:34

Ahoj :mavam:
@rejžička nn, nespím, chlap za chvíli bude vstávat, páč pojede k zubaři, včera ho to chytlo. No a pak jedeme k dětský doktorce s malým. Jinak to znám, synátor taky s náma spí v posteli.
@cvana Tak to jsi si taky užila :hug:
@MirkaO Držím palce, ať je to lepší. Zuby jsou fakt prevít. Jednou mě chytla osmička o víkendu, jela jsem na pohotovost, zubařka mi jí vytrhla, ale injekce bohužel začala zabírat až když jsme jeli domů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
18.11.13 05:43

@Vertiline to mi povídej, co jsem těhotná, tak se rozhodly vyrůst všechny zároven, jednu mám pryč a ještě mi na pohotovosti vynadala, že mi nemůže udělat ani RTG, že neví, co po ní chci.. no co asi :mrgreen: :cert: tak at to dopadne dobře i chlapovi a malýmu přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.11.13 05:44
@MirkaO píše:
@Vertiline to mi povídej, co jsem těhotná, tak se rozhodly vyrůst všechny zároven, jednu mám pryč a ještě mi na pohotovosti vynadala, že mi nemůže udělat ani RTG, že neví, co po ní chci.. no co asi :mrgreen: :cert: tak at to dopadne dobře i chlapovi a malýmu přeji

Tobě ať to taky dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
18.11.13 06:29

@Vertili uzila uz od ctvrtka vecera..snad to nekdy dospim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.11.13 06:56
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.11.13 07:22
@cvana píše: @Vertili uzila uz od ctvrtka vecera..snad to nekdy dospim :P

Neboj, dospíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.11.13 07:22
@prettymum píše: :mavam:
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
23.11.13 00:42

A co dnes?? Jeste nekdo nespi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová