Kdo tady nemá facebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3040
22.11.16 12:12

FB mám, ale už jen kvůli skupinám, které mne žánrově zajímají. Od většiny lidí mám příspěvky blokované, protože se mi fakt nechce číst - Nemůžu usnout, co mám dělat?.
Chodím tam pro rady a inspiraci.
Jo a taky tam mám archiv fotek, který není nikomu přístupný.
Kdyby nebylo tématických skupin, tak je mi profil k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:
@Lady Bee ja jsem nikdy nerekla, ze nekdo kdo ho nema zije plnohodnotnejsi zivot. To co jsem ti popisovala bylo spise mysleno na tu mladsi generaci, ktera jen civi do mobilu, a nejaky. navstevy, chozeni ven a tak jim nic nerika… na co.. maji prece fb :zed: to mi prijde prave hrozny.. a diky tomu jelikoz ja do te generace taky patrim si pripadam jako mimon. Nekde se. seznamim,.nebo prijfu do noveho kolektivu a to je hned mas fb? A kdyz reknu ne, tak ba me koukaji jako na blazna a na tel cislo se nikdo nezepta. Neskutecny…

Ale tohle není generací. Tel. číslo je přežitek, to si vyměňuju primárně kvůli práci, je taková hromada lidí se kterými se běžně stýkáme, ale číslo od nich nemám :nevim: to mi připadá mnohem úchylnější obvolávat každého průběžně, to si ten telefon k uchu opravdu můžu rovnou přišít. Nehledě na to, že mě to už ani moc nebere, nerada telefonuju, protože u toho často nemůžu dělat další věci a už nemám tolik času.

I 10 - 15 let zpátky jsme si primárně vyměňovali ICQ, Skype a MSN. No tak dneska je to Skype, FB, Hangouts nebo Viber - což teda u posledního znamená, že potřebuješ číslo dotyčného, ale stejně - pak komunikace probíhá přes něj a ne že si voláme každou středu v 7 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355

Tak mi to připomnělo vtip, jak pán na ulici lidi objímá, vypráví jim, co dělal včera a jak se má dnes, ukazuje fotku včerejšího oběda s přesným popisem receptu a taky jak se dnes ráno holil a oblékal…
A prý už má 3 přátele: policajta a 2 psychiatry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
22.11.16 12:14
@Lady Bee píše:
Mám a jako žrout času mi to nepřijde. Jsem dospělý jedinec, který už jaksi nepodléhá svodům a svárům trávit 5 hodin na mobilu na facebooku nebo někde jinde. Jsou dny kdy tam nejsem vůbec, občas se tam podívám, asi tak během 10 minut mě to přestane bavit. Prostě jak si vzpomenu a nevidím na tom nic špatného. Muž ho má taky a ten tam nechodí vůbec, využívá fb opravdu jen jako komunikační nástroj s přáteli. to už je větší žrout času emimino, tady jsem se přistihla několikrát, že jsem se začetla a 2 hodiny v háji. A rozhodně si nemyslím, že někdo kdo nemá fb žije snad plnohodnotnější život :-D to jsou takový zcestný řeči občas :-D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
22.11.16 12:17
@Ice79 píše:
Já nikdy neměla, nemám a ani mít nebudu. Nemám zájem.

Asi tak. Je to celé divné. Přes FB být ve vztahu, scházet se a rozcházet… Je špatné mít tisíce „přátel,“ nepotřebovat si vidět do očí… Pro mě to není dobrý vynález.

• Citovat
  • Upravit
2128
22.11.16 13:31

Nemám a neměla jsem já ani manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.11.16 15:21

Nemám a nepotřebuji ho k životu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.11.16 15:23

Nemám a nechci. Vážím si svého soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
24.11.16 15:29

Nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
2.3.17 13:35

Facebook kvůli škole, kroužkům, sousedům?

Ahoj,

zatím facebook nepoužívám, ale poslední dobou se mi zdá, že kvůli informacím ze synovy školky, školy (do budoucna), kroužkům a třeba sousedským aktivitám to bude nezbytné.

Dá se to zvládnout bez toho? Nebo jste nakonec kvůli školní docházce profil založili? Nebo jste zakládali i kvůli kontrole, co potomci na facebook vyvěšují?

Díky za názory.

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31802
2.3.17 13:38
@Zuzaja píše:
Ahoj,

zatím facebook nepoužívám, ale poslední dobou se mi zdá, že kvůli informacím ze synovy školky, školy (do budoucna), kroužkům a třeba sousedským aktivitám to bude nezbytné.

Dá se to zvládnout bez toho? Nebo jste nakonec kvůli školní docházce profil založili? Nebo jste zakládali i kvůli kontrole, co potomci na facebook vyvěšují?

Díky za názory.

Zuzana

Tak zakládat to jenom kvůli špehování potomka mi připadá extrémně ujeté :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
2.3.17 13:46

.

• Citovat
  • Upravit
495
2.3.17 13:51

Nemám, nechci. Soukromí je pro mě nade vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.3.17 13:54

Taky nemáme a v okolí jsme trochu za exoty :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
2.3.17 13:56

Ja taky nemam a jsem ve svem okoli jedina :D Nesnasim Facebook