Kdy dát příkrm?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pomka Díky, jsem ráda, že v tom nejsem sama…
Taky dávám co ty dvě hodiny, dudlíkem se ošidit moc nedá, to jsem ji včera pěkně naprdla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bela111 taky zkousim dudlika, protoze jsem to prisuzovala zubum. Ale nejspis ma vetsi hlad, coz je nazor i nasi doktorky. Doporucila kasi, ale jen 2-3 lzicky a dokojit. Nevim prave, jeste chci vydrzet, rada bych kojila pul roku, ale uvidim podle potreb maly. Co jsem slysela od okoli, kazdy dite v urcity dobe pije vic, protoze roste a stavajici davky mlika mu uz nestaci. No ja vstavam v noci nekdy kazdou pul hodinu
hlady to nebude, dam prso a behem chvilky spi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám hodné dítě, dřív se mi budila na jídlo v 5 hodin ráno, ale to jsme byli pouze na nutrilonu a pak zase usnula. Mně se v noci nebudí, že má hlad a to dostává kaše a občas mléko. Mám zlaté dítě a vážím si toho. A když se ráno probudí, nezačne brečet, ale začne brebentit.
A opravdu si toho vážím, že je takhle hodná, usíná také bez problémů.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 My dneska vstávali, jako ale opravdu vstávali ve dvě ráno, malou tlačilo bříško, tak jsme si povídali, fakt oči úplně otevřený, tak jsem byla sice trochu naprdlá a v duchu jsem nadávala, ale po chvilce se vykakala a pak spala v kuse 2 a půl hodiny! Což u nás dobrý
Od porodu tohle udělala ale asi tak 5 krát. Ona malá toho do sebe nedostane moc najednou a prostě si o to říká častěji, doufám, že se to věkem spraví, protože je to někdy fakt náročné, usíná teda vedle mě, nemusím naštěstí uhoupávat, takže tohle je dobrý a po napití v noci zase usíná, což je taky fajn. Jinak je to beruška roztomilá, usměvavá…
@Pomka Já jsem zvědavá, co mi k tomu řekne 20. doktorka na 4 měsíční kontrole. Taky v puse pořád vyhlížím zub, já v jejím věku už měla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 moje mala taky neplace. Vzbudi se, zvatla nebo si zacne cucat ruku
ceka, az ji vezmu z postylky, akorat se casto budi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buďme rády za ty naše hodné děti ![]()
Moje malá je vždy tak dobře naladěná, pořád se směje, prostě všude.. To po mě nemá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska si usmyslala, že bude kakat v půl druhé ráno, to byla zase akce
Teď se směje na lustr v postýlce, někdy z ní fakt nemůžu
@kvitk1 Mně se taky směje hodně, kdykoli venku někoho potkáme a někdo na ni promluví, tak se hned kření, beru jí z kočárku „na volno“, když se vzbudí, chodíme na hřiště se koukat na děti, pozorujeme pejsky, takže to navenek vypadá, že mám úplně nejzlatější dítě, které ale když zaklapnou dveře a třeba mlíko není připravené IHNED, tak je zle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit