Kdy dát příkrm?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zaujala mě ta debata o kaších, že některé děti ji neměly až do dvou let, jak tu bylo psáno.. Jakou jinou formu lepku, obilovin jste tedy podávaly do příkrmů, když ne kaši? To snad ani jinak než jako kaše nejde. Já jsem teda dávala nejdříve syrovou zeleninu a ovoce, až potom vařenou, pak kaše z obilovin a nakonec maso, vejce, jogurt. Teď u druhého začnu asi vařenou zeleninou. Stále se ta doporučení mění. Podle laktační poradkyně a naší dětské lékařky, která je taková moderní, tak je jedno zda se začne mléčnou kaší, zeleninou, ovocem, nebo libovým masem, je třeba jen dbát na kvalitu, čerstvost a hygienu a přidávat jednotlivé potraviny postupně. Vše od 4.měs nejdřív. Sama na to ale nemám jasný názor a nevím si úplně rady a to mám už druhé dítě. ![]()
- Citovat
- Upravit
@kvitk1 píše:
A přestaňme sedět u toho pc a běžme ven!
Nesedim u PC a ven taky nejdu.
je tam zima
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dite mi prave dalo signal ze by si dalo moje kure na kari. To je znameni. Uz ho asi muze protpze si samo reklo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Moje dite mi prave dalo signal ze by si dalo moje kure na kari. To je znameni. Uz ho asi muze protpze si samo reklo
Tak to už asi jo. Já bych šla vařit, aby si to dítě nerozmyslelo a nechtělo něco jinýho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 píše:
Já mám docela chuť na vepřo knedlo zelo.
To je idealni pro prcka. Hlavne sleduj signaly jestli si rekne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N proč si ze mě utahuješ? To je velmi důležité, kdy dá dítě signál, že už je schopné přijmout nemléčnou stravu, obrať se na laktační ligu, nebo jiné odborníky, když mi nevěříš. Málo dětem nasloucháme, jedeme podle tabulek a pak se divíme, že tak přirozené věci, jako kojení, nebo přikrmování nějak nejdou. ![]()
- Citovat
- Upravit
@maminkaBeáta Jsou to kr..y, ktere nemaji co delat, tak buzeruji ostatni.Ja taky zacla s prikrmama ve 4m, i kdyz kojim, prave proto, ze maly mel zajem o jidlo, a MM mu nestacilo.
- Citovat
- Upravit
@Anro píše:
@maminkaBeáta Jsou to kr..y, ktere nemaji co delat, tak buzeruji ostatni.Ja taky zacla s prikrmama ve 4m, i kdyz kojim, prave proto, ze maly mel zajem o jidlo, a MM mu nestacilo.
A jak vypadá takový zájem od 4 měsíčního o jídlo?? Normálně řekne, chci koprovku, svíčkovou???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ja mu snad neco takoveho davam? Nic takoveho jsem tu nepsala.
- Citovat
- Upravit
@maminkaBeáta píše:
@Ondrášovka.N proč si ze mě utahuješ? To je velmi důležité, kdy dá dítě signál, že už je schopné přijmout nemléčnou stravu, obrať se na laktační ligu, nebo jiné odborníky, když mi nevěříš. Málo dětem nasloucháme, jedeme podle tabulek a pak se divíme, že tak přirozené věci, jako kojení, nebo přikrmování nějak nejdou.
Utahuju si z kroulikove
- načítám...
- Citovat
- Zmínit