Dobry den, je mi za par měsíců 20 let a ještě jsem nebyla
u gynekologa. Mám neskutečný strach, a chci se vás zeptat kdy jste byly
poprvé u gynekologa??? Žiju sexuálním životem a pravě proto se ptám.
Děkuji předem za rady.
Kdy jít poprvé na gynekologii?
@Anonymní píše:
Dobry den, je mi za par měsíců 20 let a ještě jsem nebyla u gynekologa. Mám neskutečný strach, a chci se vás zeptat kdy jste byly poprvé u gynekologa??? Žiju sexuálním životem a pravě proto se ptám.
Děkuji předem za rady.
V 16ti
Neni se čeho bát. Chodíme tam všechny. Pokud se stydíš před mužem, existují i gynekoložky. Vyšteření také neni žádná hrůza. Konkrétně já mám vyšteření za sebou za pár minut, vč ultrazvuku a stěrů. Byla jsem poprvé v 15ti
V patnacti, nemas se ceho bat. Je to doktor jako kazdej jinej. Najdi si treba podle recenzi, nebo kam chodi tvoje mamka, nejakyho doktora, dojdi k nemu ze se chces zaregistrovat a hotovo. Vysetreni neboli.
Byla jsem tam cca 3× od 15 do 18 let, kvůli očkování a kvůli práškům, to bylo bez prohlídek. Na prohlídce poprvé v 19, asi půl roku po zahájení sexuálního života.
@Anonymní píše:
Dobry den, je mi za par měsíců 20 let a ještě jsem nebyla u gynekologa. Mám neskutečný strach, a chci se vás zeptat kdy jste byly poprvé u gynekologa??? Žiju sexuálním životem a pravě proto se ptám.
Děkuji předem za rady.
V 16ti
Byla jsem myslím ve 13 prvně, určitě se objednej, strach mít nemusíš,
je to jako každá normální preventivní prohlídka
@Anonymní píše:
Děkuji předem za rady.
Něco tě trápí, že tě napadlo jít ke gynekologovi?
Já byla nějak před šestnáctým rokem, začala sem chodit s klukem a
máma byla nekompromisní DOkud nebudu mít antikoncepci, tak s ním
nikam nepojedu, i kdyby to mělo být jen na chatu k jeho rodičům
Na chatu sem nakonec jela, sex v tý době ještě neproběhl, ale máma mohla
být klidná, že nebude ve třiatřiceti babičkou
Jinak gyndy se neboj. Jestli si zvládla sex, tak zvládneš určitě
i tohle. Není to nic dramatického nebo bolestivého Stačí vylézt na vyšetřovací stůl, uvolnit
se, otočit hlavou a koukat třeba z okna. Za dvě minuty je hotovo…
@mgdln netrapí mě nic, jen někdo mi řekne že už jsem tam měla být, a někdo ze to nevadí.
- Dnes //, kdy jít na gynekologii a endorinologii?
- Kdy jít na gynekologii pro potvrzení těhotenství
- Poprvé u gynekologie- co zjistí všechno?
- Sestra na gynekologii - již poprvé vyzradila mé těhotenství
- Jit na gynekologii nebo to nechat přírodě?
- Jít nebo nejit na gynekologii.
- Kdy jít s miminkem poprvé k zubaři
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.