Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Cauky mamci
Chtela sem se zeptat, kdy jste zacli se sexem po porodu? Je tu nekdo kdo zhřešil v šestinedeli? Mam spoustu kamararek co zhresilo, a naopak i ty, kteri se sex bali mit i nekolik mesicu PO.Tak me to zajima ![]()
Ahoj, ja zhřešila asi po 4 tydnech po porodu
hned jak prestalo krvácení i špinění
už jsme se těšili
![]()
Dodržela jsem u obou šestinedělí. Nemám ráda zbytečný riskování se zdravím
![]()
Jo a taky s kondomem
stejně jsem neměla ani nechtěla antiko při kojení ![]()
My necekali na konec sestinedeli
Delali jsme to myslim tri tydny po, ale presne si to uz nemapatuju. Byla jsem po cisari.
My měli jen pětinedělí
kdybych nebyla tak sešita, tak by chuť byla i dřív ![]()
My tez nevydrzeli a po 4tydnech hsme na to hupsli. Byla jsem po cisari, takže spodek plne funkcni ![]()
U obou až po šestinedělí, u prvního dokonce až nějaké 3 měsíce po porodu.
Tyjo, takze jste temer vsechny se na sestinedeli vybodly.Ja dva dny po porodu sem si rikala, ze uz sex nechci mit nikdy v zivote, jak sem byla bolavá. A 14 dni po porodu jsme na to hupsli
..Krvacela jsem asi 4 dny. Samozrejme taky s kondomem. Taky vas to na zacatku bolelo jako uplne prvni sex? ![]()
Až o šestinedělí. Ale myslím, že kdybych přestala krvácet dřív tak jsme na to hupsli dřív
Holky, jeste jeden dotazek. Prosim, nezlobte se na me ale
Jak mame sex tak treba minutu to boli (jak kdybych byla panna, a byla tam strasne uzka) a za chvilku je to uplne naopak. A kplikrat mi pritel rekne ze sem " vytahaná"
Spravi se to vubec nekdy? Nebo to tak zustane? Je to dost neprijemne, a kolikrat na to nemam slov
![]()
Už je to 7let tak to nevim přesně
ale myslím že až po 2měsícich protože to nešlo, bolelo mě to.
Příspěvek upraven 11.10.15 v 12:50