Kdy mít sex pro těhotenství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Snažíte se o miminko? Přečtěte si důležité rady eMimina
Zeptejte se odborníka na vše, co vás zajímá o snažení
Delší dobu se snažení nedaří? Poraďte se v centru asistované reprodukce
Reakce:
Nejlepší je to nesledovat a nechat to plynout přirozeně. Užívat si to třeba ob den, to se musíš trefit i kdybys nechtěla a neřešit plodné dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj. Snad mě nesežerete, ale nenašla jsem v žádné diskuzi odpověď na mou otázku. Samozřejmě se s přítelem snažíme o miminko. Ovulaci jsem měla 18.1. A sex proběhl 16.1. A 19.1. Večer. Proto se ptám, kdy je nejlepší doba pro styk? Někdo tvrdí že den po ovu, někdo zase při ovu… Bohužel jsem před rokem musela podstoupit interupci a od té doby se bojím, že nám to prostě nepůjde. Tak zjišťuji, kdy se vám zadarilo?? Kdy je podle vás nejlepší na to skočit? Momentálně mě pobolivaji prsa po stranách a občas cítím tlak či píchání v podbřišku, ale kdo ví.. Furt je to brzy, a každé těhotenství je jiné. Navíc od interupce trpím na cysty takže jsem poněkud skepticka zda to může být těhotenství, nebo zase cysty. 🤷🏻♀️
Děkuji, že jsem se mohla vykecat a za každou odpoved. 👋🏻 💐
Podle chuti. Přestat počítat ovulace a plodné dny. Když se nebude dařit nějakou dobu, nechat se prohlédnout. Ideálně začít partnerem. Může střílet slepými.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Logicky když už je PO ovulaci tak už otěhotnět nemůžeš .. Takže jedině před nebo při.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jinak my když jsme se snažili tak jsme měli sex před a v den ovulace
každý den, asi 6 dní po sobě, někdy i 2× denně a vyšlo to hned
napoprvé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vejce je oplození schopné maximálně 24 hod po ovulaci. S tím že čím
dřív, tím líp, ideálně do 12 hodin od ovulace, pak už jdou šance rychle
dolů.
Takže logicky mít sex den po ovulaci je úplně k ničemu, pokud tedy by to
měl být oplodňovací sex.
Spermie vydrží v ženském ústrojí i několik dní.
Nejlepší načasování je 1-2 dny před ovulací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U mě to zafungovalo jen když jsem to načasovala několik málo hodin před ovulací
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Těhotenství bez problémů, od kdy jste nepracovaly?
- Vdechovani kouře venku v pergole v těhotenství
- Od kdy muzu mit nechraneny styk
- Kdy vam nejdrive miminko sedelo a lezlo :)
- Jaký mate názor na větší uklid v těhotenství ?
- Biochemické tehotenstvi snažení
- Vaginální podrážděni po sexu
- Malý pes se odrazil packou o břicho v 21 těhotenství
Ahoj. Snad mě nesežerete, ale nenašla jsem v žádné diskuzi odpověď na mou otázku. Samozřejmě se s přítelem snažíme o miminko. Ovulaci jsem měla 18.1. A sex proběhl 16.1. A 19.1. Večer. Proto se ptám, kdy je nejlepší doba pro styk? Někdo tvrdí že den po ovu, někdo zase při ovu… Bohužel jsem před rokem musela podstoupit interupci a od té doby se bojím, že nám to prostě nepůjde. Tak zjišťuji, kdy se vám zadarilo?? Kdy je podle vás nejlepší na to skočit? Momentálně mě pobolivaji prsa po stranách a občas cítím tlak či píchání v podbřišku, ale kdo ví.. Furt je to brzy, a každé těhotenství je jiné. Navíc od interupce trpím na cysty takže jsem poněkud skepticka zda to může být těhotenství, nebo zase cysty. 🤷🏻♀️
Děkuji, že jsem se mohla vykecat a za každou odpoved. 👋🏻 💐