Kdy může kočka ven po kastraci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Šla velice brzy, opravdu jen pár dní. Jak se začala pořádně cpát ven,
tak šla. A to jsem jí ještě udělala “šatičky”, aby si nelízala ty
stehy. Takže chodila venku oblečená, než to ze sebe servala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jestli je v poradku, nelize si stehy, je aktivni, zere, vyprazdnuje se, tak klidne ven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vendulaaa píše: Šla velice brzy, opravdu jen pár dní. Jak se začala pořádně cpát ven, tak šla. A to jsem jí ještě udělala “šatičky”, aby si nelízala ty stehy. Takže chodila venku oblečená, než to ze sebe servala…Úplně jsem si to představila

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nám řekl doktor ze 2 dny doma..dovezli jsme ji z veteriny na večer po operaci,.do rána byla taková ještě unavená tak se mnou spala v posteli..rano už lezla po roletach tak ficela ven😅doktor ze jo ze jestli chce, ale ať prý nikde nesplha apod..tak jsem se od srdce zasmala, odkyvala a říkala si “jak to jako mam udělat”🤣 pokazde když přišla ke dverim, tak jsem na ránu mrkla..jeden si asi vyrvala hned jak jsem ji pustila..ale vše Ok. další stejne chyběl další den..a rána pořad hezká..tak to šlo několik dni a stejne jsem ji hned ten první den videla na stromě..kočky jsou odolný😉
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kocky jsme nechali prospat doma v teple, aby neprochladly a druhy den dopoledne sly ven. Bylo to teda zjara, takze nebyla takova zima, ale jestli byla dva dny zavrena, uz bych ji pustila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@větvička1 Právě
že je venku taková zima, tak se mi ji ven dát nechce.. ale uz treti den je
jen v prepravce, kde prospinka skoro cely den, chodi jen na WC a papat jindy litala venku a ted je „uzavrena“ jen
tam, takze mi je smutno, kdyz vidim jak tam jen polehava.. spis je nesva, ale to
bych zase nerekla, nemnouka nic.. ale jak rikam, je jen v prepravce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@terka0907 Je zvykla
byt venku, asi se doma boji. Jestli se uz vzpamatovala z narkozy, ona venku
neumrzne. Muzes ji treba pustit ven a odchytit vecer u zradla a nechat pres noc
doma. Nase kocky byly fakt druhy den v pohode, ty bych ani doma neudrzela.
Jedna mi i prinesla ulovenou mys.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nechávali jsme kastrovat kočku, která byla jen venkovní, na zahradě, domů nelezla, takže byla venku v podstatě non stop, i během kastrace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já když nechala kastrovat venkovní kočky, tak veterinářka říkala alespoň 3 dny někde v teple, aby nezamrzla.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@terka0907 píše:
@větvička1 Právě že je venku taková zima, tak se mi ji ven dát nechce.. ale uz treti den je jen v prepravce, kde prospinka skoro cely den, chodi jen na WC a papatjindy litala venku a ted je „uzavrena“ jen tam, takze mi je smutno, kdyz vidim jak tam jen polehava.. spis je nesva, ale to bych zase nerekla, nemnouka nic.. ale jak rikam, je jen v prepravce..
Tys ji do te prepravky zavrela…??
To neni dobre, po operaci se ma hybat, normalne zacit fungovat.
Jestli ji nechces mit v byte, vypust ji treba v chodbe, v koupelne,
v nejakem uzavrenem mensim prostoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lucie_Sx Nechala jsem
ji zavrenou jen pres noc, kdy na ni nebyl dohled. Pres den byla otevrena, ale
z prepravky nechodila ven, jen spinkala, papala, koupala se… byla v pohode,
to by jinak mnoukala.. znam ji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Naše kočka zdrhla první noc potom, co jsme ji dovezli z veteriny. Oknem hezký vysoko nad podlahou. Vrátila se za tři dny, naprosto v pohodě. Byla na nás vyloženě uražená, co jsme si dovolili ji někam vláčet v košíku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Proč jsou muži během krize tak arogantní a zlí?
- Syn narozený v prosinci - kdy do školky?
- Jedná se o pozitivní ovu test? Kdy se snažit?
- Kastrovaný kocour a kastrovaná kočka
- Nevěra - kdy jste se rozhodly?
- Kdy muž odchází sám že vztahu
- Může napsat psychiatr neomezené vycházky?
- Můžu dělat na 6 hodin při rodičáku?
Zdravím, ve čtvrtek jsem byla s kočičkou na kastraci, a jelikož je venkovní, tak bych měla dotaz, kdy by tak mohla jít ven? Stehy má vstřebávací.. už vypadá nervozně, protože je zvyklá na venek a ne být zavřena doma.. nechci ji trápit, tak se ptám, jak jste to třeba měly Vy s vaší kočičkou? Kdy jste ji pustily ven?
Děkuji