Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím
potřebuji poradit (a ne že se mi budete smát
), manžel si přeje abych si pořídila nějaké to prádelko… No budiž, přání jsem vyplnila, ale do háje já mám úplnou hrůzu z toho, že až to na sebe navleču a,,předstoupím před něj´´ tak se snad propadnu do země.
Aby jste chápali, jsem ten typ, že do postele lezu v triku, spacích trenýrkách a ponožkách ( no erotika jak noha
). Manželovi to nevadí, je zvyklý, občas i během sexu slyším,, zlato ty máš tak hebké ponožky´´ osel
a to je asi ten problém, nevím jak to prádlo mám předvést, aby to nebyl trapas a průšvih… Chtěla bych u toho udržet takovou tu erotickou atmosféru.
Máte nějaké rady, tipy? Hlavně nééé romantiku u svíček ![]()
Kdy? No nejlepe pred akci. Od rana bych v tom byt nechtela. ![]()
Já si vždycky počkala až bude přítel ve sprše a v tom prádle jsem se vyvalila na postel
nahodila jsem nejakou tu pozu a čekala jsem
je fakt, že svíčky jsem u toho měla vždycky…jednou jsem takhle vymoděná nakráčela z koupelny já
ale já si tohle předvádění užívám, takže se mi to kecá
![]()
@Spagata
nemůžeš ho tak třeba přivítat, když přijde dom?
jinak večer bych to řešila tím stylem, ať si udělá pohodlí, že jsem za minutku zpět a nakráčela bych v prádélku. Nebo zase styl ala překvapení - nějakou košili nebo něco a prádélko pod tím
Neboj, určitě se smát nebude. Předpokládám, že bude jen zírat ![]()
Oblec si to pod ty trenky a az pujdes spat, tak se svlikni do pradla… Myslim, ze to bude chlapovi stacit ![]()
U nás to funguje jako překvapení. Dítě spí, já se vytratím do koupelny a příjdu v něčem romantickém. V tu ránu manžela televize ani počítač nezajímá ![]()
@ncc1701 píše:
Kdy? No nejlepe pred akci. Od rana bych v tom byt nechtela.
Dík
supr rada ![]()
U nás to bylo tak, že jsem bud přišla v prádle rovnou z koupelny nebo jsem to prádlo schovala pod nějakou košili jakože překvápko pro manžela ![]()
Normálně počkal v posteli, já odběhla do koupelny se převléct a přišla jsem zase zpátky k němu do postele v prádelku. Když na mě čekal, tak prý byl nervozní jak kdyby to bylo poprvé ![]()
A jak na to Vaši pánové reagovali úplně poprvé? Jaká byla bezprostřední reakce?
@Spagata píše:
ten můj jen čuměl
fakt ho to odzbrojilo, protože si to dlouho přál a já jsem fakt stydlín ![]()
Jednou jsem tak vecer přišla domů
jakože z obchodu ale byla jsem u kamarádky, kde jsem mela to prádlo odložené. doma jsem zazvonila…mela jsem na sobě kabát, samodržící punčochy, nějaký to prádlo a kozačky a když otevřel…kabát jsem rozepla a bylo ![]()
@Spagata píše:
zůstal překvapený a ptak se ptal, proč mě to nenapadlo dřív ![]()
@Hanuii píše:
Jednou jsem tak vecer přišla domůjakože z obchodu ale byla jsem u kamarádky, kde jsem mela to prádlo odložené. doma jsem zazvonila…mela jsem na sobě kabát, samodržící punčochy, nějaký to prádlo a kozačky a když otevřel…kabát jsem rozepla a bylo
To udelala znama, obehla barak na sobe jen kabat a vysoky boty. Zazvoni u dveri, manzel otevre a ona rozhodi kabat - manzel sel volat pohotovost, myslel si ze ji hrablo. ![]()