Kdy na sebe obléci erotické prádlo :-D

288
2.11.13 13:04

kdy na sebe obléci erotické prádlo :-D

Zdravím :lol: potřebuji poradit (a ne že se mi budete smát :) ), manžel si přeje abych si pořídila nějaké to prádelko… No budiž, přání jsem vyplnila, ale do háje já mám úplnou hrůzu z toho, že až to na sebe navleču a,,předstoupím před něj´´ tak se snad propadnu do země.
Aby jste chápali, jsem ten typ, že do postele lezu v triku, spacích trenýrkách a ponožkách ( no erotika jak noha :lol: ). Manželovi to nevadí, je zvyklý, občas i během sexu slyším,, zlato ty máš tak hebké ponožky´´ osel :mrgreen: a to je asi ten problém, nevím jak to prádlo mám předvést, aby to nebyl trapas a průšvih… Chtěla bych u toho udržet takovou tu erotickou atmosféru.
Máte nějaké rady, tipy? Hlavně nééé romantiku u svíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
2.11.13 13:07

Kdy? No nejlepe pred akci. Od rana bych v tom byt nechtela. ;)

• Citovat
  • Upravit
278
2.11.13 13:08

Já si vždycky počkala až bude přítel ve sprše a v tom prádle jsem se vyvalila na postel :D nahodila jsem nejakou tu pozu a čekala jsem :D je fakt, že svíčky jsem u toho měla vždycky…jednou jsem takhle vymoděná nakráčela z koupelny já :) ale já si tohle předvádění užívám, takže se mi to kecá :)) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Spagata :mrgreen: nemůžeš ho tak třeba přivítat, když přijde dom? :think: jinak večer bych to řešila tím stylem, ať si udělá pohodlí, že jsem za minutku zpět a nakráčela bych v prádélku. Nebo zase styl ala překvapení - nějakou košili nebo něco a prádélko pod tím ;) Neboj, určitě se smát nebude. Předpokládám, že bude jen zírat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Oblec si to pod ty trenky a az pujdes spat, tak se svlikni do pradla… Myslim, ze to bude chlapovi stacit :)

• Citovat
  • Upravit
5164
2.11.13 13:09

U nás to funguje jako překvapení. Dítě spí, já se vytratím do koupelny a příjdu v něčem romantickém. V tu ránu manžela televize ani počítač nezajímá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
2.11.13 13:10
@ncc1701 píše:
Kdy? No nejlepe pred akci. Od rana bych v tom byt nechtela. ;)

Dík :palec: supr rada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.11.13 13:12

U nás to bylo tak, že jsem bud přišla v prádle rovnou z koupelny nebo jsem to prádlo schovala pod nějakou košili jakože překvápko pro manžela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
2.11.13 13:14

Normálně počkal v posteli, já odběhla do koupelny se převléct a přišla jsem zase zpátky k němu do postele v prádelku. Když na mě čekal, tak prý byl nervozní jak kdyby to bylo poprvé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
2.11.13 13:14

A jak na to Vaši pánové reagovali úplně poprvé? Jaká byla bezprostřední reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.11.13 13:16
@Spagata píše:

ten můj jen čuměl 8o fakt ho to odzbrojilo, protože si to dlouho přál a já jsem fakt stydlín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
2.11.13 13:16

Jednou jsem tak vecer přišla domů :D jakože z obchodu ale byla jsem u kamarádky, kde jsem mela to prádlo odložené. doma jsem zazvonila…mela jsem na sobě kabát, samodržící punčochy, nějaký to prádlo a kozačky a když otevřel…kabát jsem rozepla a bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
2.11.13 13:18

@Hanuii fakt? ty jooo…mě by to ani snad takhle nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
2.11.13 13:19
@Spagata píše:

zůstal překvapený a ptak se ptal, proč mě to nenapadlo dřív :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
2.11.13 13:23
@Hanuii píše:
Jednou jsem tak vecer přišla domů :D jakože z obchodu ale byla jsem u kamarádky, kde jsem mela to prádlo odložené. doma jsem zazvonila…mela jsem na sobě kabát, samodržící punčochy, nějaký to prádlo a kozačky a když otevřel…kabát jsem rozepla a bylo :D

To udelala znama, obehla barak na sobe jen kabat a vysoky boty. Zazvoni u dveri, manzel otevre a ona rozhodi kabat - manzel sel volat pohotovost, myslel si ze ji hrablo. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky