Kdy odesílat svatební oznámení a pozvánky?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
My rozváželi 6 týdnů před svatbou zároveň s koláčky Dopředu jsme jen oznámili datum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když už to máte všechno hotové, tak to pošlete. A vyhnete se tomu, že si lidi domluví dovolené apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My datum svatby oznámili hned jak jsme ho věděli aby si ti nejbližší nechali ten termín volný, ale nám to vyšlo tak že na přelomu února/března jsme se rozhodli že se vezmeme a brali jsme se na začátku července, oznámení jsme vozili s koláčky cca měsíc před svatbou. Nakonec to vyšlo tak že se nedostavil jenom jedem pozvaný pár protože měli už zaplacenou dovolenou, což ze skoro 90 pozvaných lidí byl docela úspěch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My to nejak vsem oznamili asi 10 mesicu pred, oznameni jsme vozili a
rozesilali cca 3 mesice pred…lepsi drive nez-li pozdeji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Úplně se mi zvednul tep z té radosti, jaká to bude princeznovská
paráda P. S. budoucí manža se také
těší, je aktivní??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pohledzdruhestrany píše: Úplně se mi zvednul tep z té radosti, jaká to bude princeznovská parádaP. S. budoucí manža se také těší, je aktivní??
Ale no tak, nezáviď, tak mají radost, mají hotovo tak co, ať si to pošlou. Snad její manžel není taková jízlivka jako ty..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pohledzdruhestrany píše: Úplně se mi zvednul tep z té radosti, jaká to bude princeznovská parádaP. S. budoucí manža se také těší, je aktivní??
To je hezké, že se ti z toho zvednul tep. Ano, budoucí manža je aktivní, protože máme
oba rozum a radši si teď vyberu nejlepší variantu poměr kvalita/cena, než
pak ostrouhat nad posledním, co zbylo (a za pěkně mastnou raketu).
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Pokud máte termín na beton, tak můžete oznámit těm, které chcete pozvat. A záleží, jak to máte s výslužkou atd. u nás se třeba vozí cca měsíc před svatbou. A k oznámení se dávají i veškeré informace, které svatebcani potřebují. Ale to záleží na vás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Martha03 píše:
Ale no tak, nezáviď, tak mají radost, mají hotovo tak co, ať si to pošlou. Snad její manžel není taková jízlivka jako ty..
Závidím no, taky chci bejt za prceznu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pohledzdruhestrany píše:
Závidím no, taky chci bejt za prceznu
No tak si obleč bílé šaty, dej si korunku, střevíčky a je z tebe
prcezna jak vysita… poddany k tomu snad nepotřebuješ, ty stejně
princezna zve jen proto, aby ji někdo obdivoval. Takže pokud víš, že
prcezna jsi, můžeš ji být každý den až do zániku vsehomira
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Martha03 píše:
No tak si obleč bílé šaty, dej si korunku, střevíčky a je z tebe prcezna jak vysita…poddany k tomu snad nepotřebuješ, ty stejně princezna zve jen proto, aby ji někdo obdivoval. Takže pokud víš, že prcezna jsi, můžeš ji být každý den až do zániku vsehomira
dneska vyrážím do půjčovny
svatebních šatů, zakladatelko máš dobrej tip na nějakou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pohledzdruhestrany Tadyhle - to by Ti mohlo slušet.
Oznámení se dává pár týdnů před svatbou, termín se ohlašuje dřív (když to jde - taky už jsem u kamarády zažila svatbu zorganizovanou za dva týdny).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pohledzdruhestrany píše:dneska vyrážím do půjčovny svatebních šatů, zakladatelko máš dobrej tip na nějakou?
Se nudíš s tou ironií, nebo o co ti jde?
Každopádně mám, ale neřeknu, bo by jsi mi ukradla šaty určitě
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já jsem rušila svatbu 6 týdnů před termínem když sem měla nachystany
oznámení v obálkách.
Podruhé když to dobře dopadlo (snad) tak termin všichni věděli dost
dopredu, když se s těmi lidmi vídáš tak jim to rekneš, ale oznámení sme
posílali tak 2 měsíce před.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kdy se vam placenta posunula nahoru(nizko ulozena)
- Od kdy se počítá první den karanteny pozitivního??
- OČR do kdy?
- Svatební oznámení - malá svatba
- Svatební dar - peníze
- Od kdy mám počítat nový cyklus po vysazení HA?
- Maminky línějších dětí - kdy začaly mít vaše děti aktivníúchop
- Kdy přidat ovocný příkrm?
Zdravím všechny,
myslíte si, že půl roku, či 5 měsíců před svatbou je blbost posílat svatební oznámení? Je mi jasné, že je to na nás jen a kždý si to může udělat po svém, ale spíš mě zajímá, co si o tom myslíte. Máme již zamluveného fotografa, catering, místo, šaty, vše (protože pak se to začne hrozně rychle plnit a hned je problém, prostě jsem to chtěla mít přesně podle našich představ a abychom si mohli vybírat). Tím, že je toto vše zaplacené (zálohy) už můžeme dumati nad svatebním oznámením a máme už i vybrané, včetně textu apod. Myslím si, že to bude dobré v tom, že větší část ještě nebude mít zamluvené žádné jiné akce, dovolené apod.
Díky