Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
,ráda bych se poptala holek z Pardubic a okolí, kdo byl na prvotrimestrálním screeningu v Pardubické nemocnici.Kdy jste se objednávali? Já začínám 9tt, tak už bych asi mohla, že? Já jen, abych neplašila brzy
.A jak jste byly spokojené? Moc děkuju ![]()
@Mia 01 ahoj, ja jsem dneska 9+2 a vcera mi dr rekla, at se objednam. Tak jsem volala do sanusu a na krev jdu pristi patek a dalsi tyden na ten velky utz
oni se te pri objednavani zeptaji a podle toho objednaji, takze neboj..neplasis
klidne se objednej hned ![]()
Určitě si tam zavolej a řeknou ti, musí to být přesně na určitý den..
Jinak na čas tě v nemocici neobjednají, počítej s tím, že ti řeknou ať přijdeš určitý den a to je všechno..
Já byla v Sanusu a spokojenost max. i pohlaví mi potom ve 13 tt na ultrazvuku řekli a sedí
.
Nebo ještě G-med..
@Alickaaa Ahoj,to jdeš do Sanusu do HK? Mě dr řekla, at řeknu TP a že si to spočítají
.Já měla totiž posunutou ovulaci, takže to dle PM počítat nejde ![]()
Každopádně se ti může stát, že tam budeš sedět tři hodiny v čekárně… Tam jsou davy před ultrazvukem naprosto neskutečný.
@Mia 01 zavolej do Sanusu (můžeš i do Pic), oni tě objednají na ultrazvuk aby zkoukli, jak je prcek velký a krev nabrali přesně.. Na ultrazvuk už potom do HK ![]()
@MaDoRaBe přesně, hrúza.. A nejhorší jsou monitory před porodem.. Takže jsem se rozhodla pro Chrudim a jezdím přesně na objedný čas, žádné čekání v horku v plynové komoře čekárny ![]()
@MaDoRaBe Myslíš v Pcích, jo?
Prdlá sestra a fronta na utz
.Tak to je maso ![]()
@jusinka Nad tím Sanusem taky přemýšlím
.
Jinak holky, dělá se z tohohle screeningu i video? Nebo jen fotky? A moc děkuju za info ![]()
@Mia 01 jj ja jdu do HK. Fotku asi chtit budu, video netusim
ale asi to taky pujde ![]()
Ahojik ja byla v G med a spokojenost, a usetris stovku oproti nemocnici.
@Mia 01 g medu delaji i video, ale asi za 600kc, lepsi je si pockat na 20tt, vem si s sebou pritele.
Holky kam se na ten UZ chodí?
Já byla na krvi na genetice, ale mají dovo, takže na UZ musim do špitálu a ani nevim kam ![]()