Kdy volat gynekologovi?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Po vysazení ha se může cyklus rovnat i rok, ještě bych počkala pokud tě netlačí věk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Koukam, ze o “dosti nepravidenych” cyklech mam uplne jinou predstavu. Ja bych treba pockala jakoby do dalsiho cyklu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tohle za mě nejsou nepravidelné cykly. Já měla po vysazení 28-63 dní 😀 Myslím, že tak 50 DC jsem byla u doktora a řekl, že by ještě počkal a zbytečně nepichal injekce. Nakonec jsem to dostala. A i s těmito cykly jsem v pohodě otehotnela (zrovna ten cyklus jsem zacala pít kontryhel na srovnání a stejne ovulace byla až 31 DC).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kvůli tomu zpoždění? Ještě tak 14 dní. Sleduj si ovulaci pomocí digitálního testu kvůli tomu snažení. Celkově nemožnost otěhotnět bych řešila po roce, ale už přímo v CAR, zdaleka nedělají hned ivf mezi dveřma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Cykly +-3 dny jsou perfektně pravidlené, jo, kdyby to bylo 12,65,28,90 tak se dá mluvit o nepravidelosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tohle není nepravidelnost, po vysazení antikoncepce se tělo může chvíli rovnat. Já měla cykly 30-90dní a řešila jsem to u doktora po roce, kdy se to samo nesrovnalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
+- 3 dny se považuje za zcela pravidelný cyklus.
Zatím to máš dobrý, neplaš zbytečně.
Jen tento cyklus je trochu rozhozený, uvidíš, co z toho bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tohle jsou celkem pravidelne cykly. Ja jsem mela po vysazeni i 50-70 dni. A otehotnela jsem. Tvuj pripad bych neresila. Kup si ovulacni testy a zkousej, pred ovulaci se snazte vic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nejezte hormonální antikoncepci a nebudete mít problémy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tohle jsou pravidelné cykly. Měla jsem podobné přirozeně, otěhotněla jsem hned, takže v tom problém vůbec být nemusí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Me rikala, at si zavolam z 14 dni, co to nedostanu, mela jsem cystu, pichla mi injekci a bylo. Nevim, proc se ptáš ale tady, každý doktor to dělá jinam, volej mu hned, kort kdyz chces dite je treba pravidelnost cyklu po vysazeni ha řešit i s doktorem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nechala bych to být. Prostě jste hrozně dlouho brala antikoncepci a tak to bude chvíli trvat. U každé ženy se to vrací do normálu za jinak dlouhou dobu. Mě to dokonce trvalo skoro 3 roky… Můžete zkusit bylinky jako kontryhel atd. Mohlo by to trochu pomoci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já bych to být nenechávala, zavolala bych a objednala se na kontrolu.
Podobný výpadek jsem zažila po vysazení HA taky a nakonec se ukázalo, že
je za ním cysta na vaječníku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nevhodné potraviny při kojení - od kdy ano?
- Jak/kdy jste začaly nosit dítě v šátku?
- Kdy dávat vodu nebo čaj?
- Kdy a jaké nosítko pro nedonošené?
- Platba 30 Kč za recept u gynekologa
- Kdy můžu rozhánět poslíčky?
- Stimulace, odběr vajíček - kdy se dalo vaše tělo dopořádku?
- Kdy přestat dávat UM při rozkojení se
Ahoj ženy, mám dotaz: deset let jsem užívala antikoncepci a vysadila ji před pěti měsíci, protože chceme miminko.. od vysazení mám ty cykly ale dost nepravidelné (22,27,28,30 dnů). Teď už jsem 38.den, těhu testy jsou sněhobílý a tak se ptám kdy volat gynekologovi, jestli je vše v pořádku? Nebo to mám ještě nechat chvíli být, když to mám tak nepravidelně? Určitě bych tu nepravidelnost chtěla potom při běžné návštěvě řešit ale nevím co to může znamenat teď, občas mě i píchne či zabolí v podbřišku.