Když manžel chce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
2.2.12 14:35

No, já doufám taky. I když spíš až v září. Ale já se už těším. Pokud Jonáše ovšem vezmou do školky a nezůstanu doma ještě mnohem dýl. ........... Ale tak na hřiště můžeš i po práci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.2.12 14:37
Aladina píše:
No, já doufám taky. I když spíš až v září. Ale já se už těším. Pokud Jonáše ovšem vezmou do školky a nezůstanu doma ještě mnohem dýl. ........... Ale tak na hřiště můžeš i po práci. :mavam:

Jo tak to jo…No já taky doufám, že jí vezmou..A budu dělat na směny :think:
Budu ta co se na lidi mračí
:lol:

Omlouvám se zakladatlce za mimo tematické poznamky .. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
2.2.12 14:40

Též se omlouvám. Už nebudu psát mimo mísu.

LIZ-tu diskusi jsem četla. Nemrač se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
2.2.12 14:53
Lizbeth píše:
Mě docela překvapuje, že si lidé před svatbou neřeknou alespon výhledově , zda děti ano či ne a zda jim to vadí.. :think:Myslím, že přestože jste si to neřeli, tak se nemůže nikdo manželovi divit..Většina lidí ( samozřejmě né všichni) prostě děti mají, tudíž jeho postoj je lépe obhajitelný než tvůj..
Opravdu to chce prohovořit mezi vámi více do hloubky.

My jsme se o tom před svatbou bavili, ale prostě jsme si neřekli hned po svatbě budou, ani opak. On ví, že mám děti moc ráda- pracovně. Ale ke kočárkům se nehrnu. Po návštěvě jeho sestřenice, co má mimčo, jsme se o tom hodně bavili, to bylo před svatbou. Já jsem říkala, že bych to asi nezvládla a manža si mě jen přitáhl a dal pusu „Ále zvládla“, vždycky když protestuju, to „zamluví“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
2.2.12 14:59
Aladina píše:
Sarus - A nechceš děti teď nebo vůbec? Jestli děti nechceš, asi by to měl manžel vědět. :nevim:Já jsem děti chtěla a manžel to od začátku věděl. Byla to jedna z věcí, kvůli kterým bych nešla do vážného vztahu. Kdysi jsem chodila s někým, kdo měl v rodině vážnou dědičnou - smrtelnou nemoc. Děti mít radši nechtěl - i když je to genetická nemoc a jde eventuelně zjisit v prenatálním životě a člověk se podle ní může zařídit. Milovala jsem ho a i tak bych s ním byla. Jenže i tak bych dítě chtěla. Vlastní nebo adoptovat - to už jsou ale jiný úvahy.

Aladina, já nevím :nevim: Nechtěla jsem, teď nad tím uvažuju,ale jen kvůli manželovi, který má teď takové poznámky a příběhy od kolegů, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.2.12 15:00

Nakonec to vypadá, že chlap co chce děti dokáže být stejně nesnesitelný jako ženská co chce děti :mrgreen:
Asi si vážně dejte pevný termín a pak hup na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
2.2.12 15:00
Lizbeth píše:
Aladina píše:
No, já doufám taky. I když spíš až v září. Ale já se už těším. Pokud Jonáše ovšem vezmou do školky a nezůstanu doma ještě mnohem dýl. ........... Ale tak na hřiště můžeš i po práci. :mavam:

Jo tak to jo…No já taky doufám, že jí vezmou..A budu dělat na směny :think:
Budu ta co se na lidi mračí
:lol:

Omlouvám se zakladatlce za mimo tematické poznamky .. :oops:

Ok, aspoň tu neřeším, jen svoje problémky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
2.2.12 15:05
Lizbeth píše:
Nakonec to vypadá, že chlap co chce děti dokáže být stejně nesnesitelný jako ženská co chce děti :mrgreen:
Asi si vážně dejte pevný termín a pak hup na to..

Já bych dokonce řekla, že je to prostě u nás nějak naruby :roll:

Kamarádka se se mnou včera rozčilovala, říkala, co ona by za to dala, kdyby manžel chtěl, těšil se plánoval co by s prckem dělal.A mě to zrovna vadí. Cítím se postavená před „hotovou“ věc. Vynadala mi za všechny, co mimčo chtějí a nejde to. :( No bezva mi poradila :think:
Samozřejmě jde ještě o to , jak by to šlo, je možné, že to takhle budem dál zkoušet dlouho. Podle toho, co tu čtu na diskuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
2.2.12 15:15

Fajn, teď mi ještě navrhněte termín, abych já si to mohla promyslet a manžel byl spokojený??? :roll: :D

Zkoušela jsem, že bych zkusila ještě jednu VŠ, ale 3 roky prý už teda čekat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.2.12 16:04

Pokud je hodně natěšenej, tak bych mu zkusila navrhnout alespon rok ( maximálně dva)..A pokud na to přistoupí, tak at slíbí, že se do té doby nebudete o tom bavit a mít připomínky a různé propovídky..Prostě klíííídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
2.2.12 16:25

Když si ale myslíš, že by s tebou byl, i kdybys nechtěla děti - proč jste to pokaždý zamluvili? Tys mu neřekla: NECHCI.
V tom ti nikdo neporadí. Ale zas už jsi přišla na Emimino a chceš termín - takže já říkám od dovolené v srpnu:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
2.2.12 20:43

jestli můžu, něco přidám…
jsem už stará rebeka (40), první děti jsem měla ve 24 a 25letech, první plánované, druhé plod lásky - náhoda, jsou od sebe rok a tři měsíce, byl to masakr, dvoje pleny, dva kočárky atd…za 4 roky jsem šla do práce si odpočinout…a pak postupem času jsem doháněla, co jsem si myslela, že jsem zameškala - VŠ 2X, kariéra, tituly, dobrý vedoucí flek, prachy..všechno super..pak se něco zlomilo a měla jsem pocit, že už tak nějak všechno mám, nic mě nečeká, nuda, pořád stereotyp. A přemýšlela jsem nad životem, zjistila jsem s větším odstupem - 15let, že čas, který jsem strávila s dětmi doma na MD, učila je všechno, co mámy učí, byl ten nejužitečnější a nejsmysluplnější. Ostatní je jen balast. A tak teď mám 9 měsíční mimino, je to báječné a do práce se mi vůbec nechce, užívám si to.
Jasně, že každý to má jinak, neporadím ti, třeba se všechno vyřeší tak nějak samo…každopádně hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
3.2.12 10:56
Lizbeth píše:
Pokud je hodně natěšenej, tak bych mu zkusila navrhnout alespon rok ( maximálně dva)..A pokud na to přistoupí, tak at slíbí, že se do té doby nebudete o tom bavit a mít připomínky a různé propovídky..Prostě klíííídek.

O víkendu si o tom promluvíme. Zkusím navrhnout a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
3.2.12 11:21
Aladina píše:
Když si ale myslíš, že by s tebou byl, i kdybys nechtěla děti - proč jste to pokaždý zamluvili? Tys mu neřekla: NECHCI.
V tom ti nikdo neporadí. Ale zas už jsi přišla na Emimino a chceš termín - takže já říkám od dovolené v srpnu. :mrgreen:

Aladina, já vůbec nevím, co by udělal, když bych řekla : NECHCI. Ale já to tak radikální nemám. Nechci říkat nikdy, jen si to teď neumím představit. A i když řeknu, že teď nechci, tak to zlehčuje. Bere to jako všichni, že po svatbě to následuje. Což je normální, ale já to asi normálně nemám :oops: ;) už se do toho zamotávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
3.2.12 11:46

Aladina, jinak je mi jasné, že mi v tomhle nikdo úplně poradit nemůže. To si musíme vyřešit sami. Ale jsem moc ráda, že si tu můžu poslechnout názor vás ostatních, nezaujatých. Nemám o tom moc s kým mluvit, tak i to mi pomůže.
:) Četla jsem si i opačnou diskuzi, kdy žena chce dítě a muž ne.A myslím, že je to vždycky těžké, když se neshodnou. V tomhle se ale dělá blbě kompromis.

Zas kdyby mi to bylo úplně jedno, tak nejsem na e-miminu.

Příspěvek upraven 03.02.12 v 11:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria