Ken hom wok z uhlíkové oceli. Zkušenosti ?

  • Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
28.9.21 09:49

ken hom wok z uhlíkové oceli. Zkušenosti ?

Zdravím, maté někdo zkušenosti s tímto wokem? Nebyl zrovná levný a příjde mi divné že po namočení do teplé vody zrezne. Mám strach v něm vařit aby jsme se ješte neotravili :D. V příloze přikladam foto jaky wok mame.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
18732
28.9.21 09:57

Ocel není jedovatá, ocelové nádobí je potřeba nemáčet a správně ošetřovat. Pokud se to nenaučíš a pokud s nenaučíš pracovat správně s wokem, tak ho zničíš.

Pokud nejsi ujetá na technologicky správě připravené dálněvýchodní pokrmy a nemáš k tomu výrazně výkonější hořík, než na běžném sporáku, tak wok z uhlíkové oceli nepotřebuješ.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
6323
28.9.21 10:18
@Beruna25 píše:
Zdravím, maté někdo zkušenosti s tímto wokem? Nebyl zrovná levný a příjde mi divné že po namočení do teplé vody zrezne. Mám strach v něm vařit aby jsme se ješte neotravili :D. V příloze přikladam foto jaky wok mame.

Ocel je slitina železa a především uhlíku. A ocel zcela normálně rezne. Takže se musíš o pánev starat. A pokud si v tom neuděláš smaženici z muchomůrky zelené, tak se neotrávíš.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
10884
28.9.21 11:43

@Beruna25 musíš se o to správně starat, pak ti nic ve velkým nerezne. A z toho se určitě neotravis.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat