Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Renata1991
jasny no, ale vzhledem k tomu, ze jsem si minuly rok vybrala jen 4 dny, tak ji mam fakt hafo
@Toluma já jsem nebyla na PN ale nevybranou dovolenou mi celou proplatili po tom co zkoncila mateřská, vyšlo mi to na cely měsíc a rodicak jsem si tak posunula o měsíc později. Určitě o ty dny nepřijdeš.
@Mersi123
to ja vim, ze o ne neprijdu a vyberu si je pak nebo mi je proplati.
me slo teoreticky ciste o to, jesti lze PN prerusit, vybrat dovolenou a pak jit zas na PN. ale to asi nejde. max skoncit PN a dovcu vybrat pred nastupem na materskou
@Toluma píše:
@Renata1991
jasny no, ale vzhledem k tomu, ze jsem si minuly rok vybrala jen 4 dny, tak ji mam fakt hafo
Tak otázka jak dlouho jsi na neschopence. Jestli rok, tak jsi od minulého března na PN, ne? To teda hafo dovolené nebudeš mít.
@mamina2017
jak jsem uz psala, byla to teoreticka otazka, na zadne PN nejsem
a uz vubec ne rok, to uz by mi musela koncit, ne? jen me zajimalo, jestli jde PN prerusit jen na vybrani dovolene a pak na ni zas nastoupit. na to tu zareagoval jen jeden clovek, ty uz odpovidas na neco jineho, nez na co jsem se ptala
nejsem blba abych nevedela, kolik mam nebo nemam dovolene ![]()
takze ano, hafo dovoelene mam, skoro celou lonskou a letosni
Zdravím vás snažilky chtěla jsem se zeptat dnes jsem 8 den po ket a mám snehobilo a nějakou bolest v levo směr k pupíku myslíte že bych se měla bát? Děkuji za Vaše odpovědi a omlouvám se za chyby píši na mob ![]()
@Srabek no oni mi to přesunuli na dnešek…takže za půl hoďky tam budu volat, jestli můžu fakt vyrazit pro minimimi
je to napínavý ![]()
@Srabek @DandátkoP tak jo, tak opravdu jedu
![]()
Je to můj transfer č.10, tak snad mi to číslo přinese štěstí
![]()
@janula23 no, 8. den uz carka byt mohla. Ale nemusela. Bylo patidenni? Nezbyva nez pockat
drzim palce!
@Maky1234
Super, tak at se pekne zavrta. Pak dej vedet, kolik je embryjek
Tak už je u mě ![]()
Holky ale já vám nevím, sem už nějaká odevzdaná nebo co…prostě buď a nebo, nějak to neprožívám…
asi člověk těma x neúspěchama nějak otupí nebo co ![]()
@Toluma no, já pořád nevím
oni mi to neřekli, že prý finální počet, kolik jich půjde na genetiku, se dozvím až v to úterý, že prý z těch embryí budou zítra ještě odebírat jakýsi vzorek kvůli té genetice
je to celý nějaký složitý. Já prostě jen chci bejt těhotná, porodit ( pokud možno přirozeně ) zdravý miminko a nazdar bazar ![]()
@Maky1234
Proc az v utery, biopsie se dela 5-6 den, takze uz budou vedet v pondeli.
Myslela jsem, ze ti aspon reknou, kolik jich zatim je
@Toluma vůbec netuším, taky jsem se tomu divila
Říkám, to musí být napínavý až do posledního dne ![]()