Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemá to nic společného s mým názorem. Tak už to funguje co ženy mají děti ![]()
@mamina2017 no tak to je jiná
, no dostvala jsem od nich video, jak je v inkubátoru pro vajíčka… bylo tam 5 dní
@mamina2017 v lednu, zavedeno po rozmrazení v březnu.. ale ted nevim, proč tu řešíme takovýhle věci, není to snad jedno?
Tys tady včera strašně řesila jestli jsi těhotná 5 dnů nebo týdnů. a tys dneska mi vysvětlovala, kdy máš termín porodu, i když ještě jsi nebyla ani na UZ. Tak jsem ti napsala, že je to blbost. Počítat něco, co nevíš jak se počítá, je dost divný. A hlavně máš před sebou tolik věcí na řešení, že toto je úplně jedno.
@sebel
Ahoj
Veľmi sa teším, juj, to je fantastické, strašne držím palce.
Veľa zdravia želám.
@Eleven11 no tak tvoje pocity znam a to jsem podstatne mladsi a o financni strance se nema smysl, ani bavit, po 4IVF sem to uz prestala pocitat, budu drzet palce
@mamina2017 tak to není pravda, nic takového jsem tu neresila, ale asi jsi to zjevně špatně pochopila
@mamina2017 pokud už máš prcka, proč jsi ve skupině KET březen 2018?
@fiedlermonika ona nejde, prý už prcka má, takže nevím, proč je v tomto audítku…
Příspěvek upraven 31.03.18 v 22:32
PRO MAMINA2017
Jako majitelka této skupiny prosím paní s ID mamina2017, pokud není po KET v březnu 2018, aby opustila skupinu a nebo aby přispívala jen k věci.
Neřešila tu věci, které sem nepatří.
DĚKUJI