KET Březen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3747
8.3.23 19:39

@marinana
ja prave nalez zadny nemam a nikdy jsem je nemela. Ted je ale lekarka chce a me se do nich moc nechce.
co uzivas a v jake davce? a jaky mas nalez Nk bunky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
8.3.23 20:01

@Anonymka1230 jj, NK bunky 👍🏻 Beru Medrol 4mg jednou denne a ted pred transferem dve denne. Myslim, ze kdyz je to jen kratkodobe po transferu, nebude to tak sileny, i kdyz chapu, proc se ti do toho nechce. 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
8.3.23 20:58

@marinana
no ona chce uz 3 tydny pred transferem a chce 2 tbl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.3.23 13:10

@Anonymka1230 ja verim, ze to pomuze otehotneni, telo samo imunitu musi pri tehotenstvi snizit, aby embryjko prijalo, tam proc mu nepomoct. Ale rozhodnuti je na tobe, asi udelej to, co citis. 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
9.3.23 14:55

@marinana
kdyz neni problem, tak nevim. Prirozene si holky pred tehu take kortikoidy neberou :think:
jasne, kdyz nekomu nejaky imuno problem najdou, tak je to samozrejme na miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
9.3.23 15:12

@Anonymka1230 jak rikam, udelej, co citis, kazdy lekar ma jine zkusenosti a jine postupy, bud ji budes verit, nebo ne. 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
9.3.23 16:49

@marinana
jasny, dr verim. ale pred mesicem jsem byla u reprodukcni imunolozky, takze mam cerstve odbery. vse ok a ona sama zadne kortikoidy nedoporucuje. naopak me pak na 90% pri pozitivnim testu cekaji imunoglobuliny kvuli imunodeficitu - takze opak toho, co chce lekarka v centru. Navic nevim proc chce u me ty tbl dve, kdyz i holky s imunoproblemem berou jen jednu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 20:31

Ahoj, mam dotaz, v unoru jsem byla na Ket, ktery nevysel, ted v breznu jsem mela jit na dalsi, jenze 11.den cyklu (3.3)jsem byla na ultrazvuku a byla jsem jiz po ovulaci 🤦🏽‍♀️ Cykly mam a27dni 🤷🏻‍♀️ Takze mam pockat na dalsi mesic 🙏 jenze mam mensi problem, dle ultrazvuku jsem asi nejspis mela ovulaci 10den cyklu a nyni jsem 17den a uz 2 dny lehounce spinin, tak nevim zda to je zacinajici drivejsi MS nebo zplasene hormony 🤷🏻‍♀️ 🤦🏽‍♀️ Stalo se nektere neco podobneho? Jsem z toho zmatena, protoze nevim zda mohu dostat MS driv, kdyz ovulace byla 10den cyklu 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
9.3.23 21:25
@Anonymní píše:
Ahoj, mam dotaz, v unoru jsem byla na Ket, ktery nevysel, ted v breznu jsem mela jit na dalsi, jenze 11.den cyklu (3.3)jsem byla na ultrazvuku a byla jsem jiz po ovulaci 🤦🏽‍♀️ Cykly mam a27dni 🤷🏻‍♀️ Takze mam pockat na dalsi mesic 🙏 jenze mam mensi problem, dle ultrazvuku jsem asi nejspis mela ovulaci 10den cyklu a nyni jsem 17den a uz 2 dny lehounce spinin, tak nevim zda to je zacinajici drivejsi MS nebo zplasene hormony 🤷🏻‍♀️ 🤦🏽‍♀️ Stalo se nektere neco podobneho? Jsem z toho zmatena, protoze nevim zda mohu dostat MS driv, kdyz ovulace byla 10den cyklu 🤷🏻‍♀️

Menstruaci můžeš dostat dřív, může to být reakce na vysoké dávky hormonů v předcházejícím cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.23 21:36

Ahoj všem, dneska jsem 7.den po KET s 5-denním embryem (v úterním večerním příspěvku jsem to nějak špatně spočítala) a 3.den po 3. injekci Ovitrelle, takže zatím netestuju.. 2 x denně zavádím Amelgen. Příznaky kromě bolavých bradavek nemám žádné, občas nějaké to píchnutí v místě vaječníků, ale to jde na vrub Ovitrelle,

Kortikosteroidy mi před druhým KET doporučila imunoložka. Měla jsem podrobné vyšetření reprodukční imunity včetně různých autoprotilátek a vše jsem měla vzorně v referenčních mezích, tak jsem nakonec nabízené kortikoidy odmítla. Navíc, já se svými sklony k úzkostem mám myslím vlastního kortisolu až až (včera a dnes jsem z nervozity skoro nespala). :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 21:51

@Svetlovtunelu ja mela KET v nativu, brala jsem pouze Amelgen 2× denne, podle me na to asi vliv progesroru nemuze mit nebo jo? 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
9.3.23 22:00
@Anonymní píše:
@Svetlovtunelu ja mela KET v nativu, brala jsem pouze Amelgen 2× denne, podle me na to asi vliv progesroru nemuze mit nebo jo? 🤷🏻‍♀️

Je to progesteron a dávka to není malá.. Na to ti spolehlivě nikdo neodpoví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.3.23 22:11

@Svetlovtunelu no me spis to zarazi, protoze MS po nevydarenem KET jsem dostala az kdyz jsem vysadila tem Amelgen a ted jsem 17den po ovulaci a mam lehke spineni 🙈 🤦🏽‍♀️ Nikdy jsem nedostala MS tak brzy 🤷🏻‍♀️ V tom aby se cert vyznal 😅 tak uvidim, budu vyckavat MS a pak snad se ten dalsi KET uz povede 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
10.3.23 11:33

@Svetlovtunelu ahojky, ja jsem dnes treti den po KET, zadne priznaky nepozoruji, ani prsa, ty bradavky mas uz od zacatku bolestive? :think: Ty uzkosti mas ted z vysledku? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
10.3.23 11:53

@Svetlovtunelu jinak me je cerstvych 40, snazime se 6 let a pokud tento pokus nevyjde, asi pujdeme do darcovskych vajicek. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí