Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to je přesnéééé jako bych se viděla ![]()
@ikyki píše:
Ale hormony asi pracujíod včera semnou není k vydržení, pořád se mi něco nelíbí a sem neskutečně prudérní a protivná
@Kristulinka píše:
@Andel007 Neboj to, že tě nebolí prsa neznamená, že je něco špatně určitě bude vše v pořádku uvidíšKaždého prsa nemusí bolet každý nemusí mít všechny příznaky a je vše v pořádku. Neboj bude určitě vše tak jak má být
Andel prosim te pokud otěhoním slib, že mě ta prudivost přejde ![]()
@Andel007 píše:
Kristulinko děkuju moc…držím ti palečky…
Není vůbec zač
taky ti děkuji, že mi držíš palečky ![]()
@ikyki píše:
Nene na krev jsem pozvaná 13 den po KET možná to fakt nechám až na tu krev no uvidím…každopádně teď nad tím nebudu přemýšlet zítra může být vše jinak
Uvidíš jak se rozhodneš. Každopádně ti držím pěstičky štěstí aby to dobře dopadlo.
@ikyki píše:Andel prosim te pokud otěhoním slib, že mě ta prudivost přejde
Tak to ti asi neslíbí ![]()
Holky, tak pozítří odjíždím na dovolenou, už teď nestíhám, tak doufám, že až se vrátím, že tu budou jen samé dobré zprávičky o //!!!
Jinak se všichni držte!!!
Ivodičko- užij si krásně dovču a děkujeme za podporu
Kristulinko- volala jsem do CAR a tam mi řekli, že je to jako u normálního oplodnění 14 dní po ovulaci tedy v den kdy by měla přijít mrcha už by měl být test pozitivní, já jí nečekám v sobotu
takže v tu neděli by sme mohli
No mě svrbí ruka ani nevíš jak
dneska je to ale 5 den, ikdyž včera jsem zvracela, nálady se mi mění jak počasí ale jinak nic…co myslíš, ukázal by po 5 dne test něco? Asi ne co?
A kolikadenní embrijko si měla? A taky teď nevím, kdy jsi měla ten pregnyl…
Bylo 6ti denní a pregnyl jsem píchala před 10ti dny…5 dní před ketem
Tak 11 dní po oplodnění by mohl testík ukázat slabou čárku, u mě to tak bylo.Ale kvůli tomu pregnylu bych raději počkala alespoň do pátka…
Já jsem ale 5 den po ketu…pregnyl mi píchli před ketem 5 dní…tzn 10 dníod pregnylu a 5 dní po ket
![]()
Jojo, ale 5 dní po Ketu 6-denního embrijka, to je jako 11 dní po oplodnění, ne? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.