KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
30.8.12 14:47

No tak dnes opět špiním a pocit na MS přecházel dopo až na křeče v CAR mi řekli ať zítra radši přijedem jestli je všechno v pořádku…jsem jako mátoha sotva lezu, chtěla jsem umýt nádobí ale jsem tak unavená, že to nezvládám

• Citovat
  • Upravit
3361
31.8.12 08:17

@ikyki Držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
31.8.12 09:21

Taky na tebe myslím Kyki tak hned dej vědět…co ti řekli…bude to určitě v pořádku uvidíš… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.8.12 13:10

Jsem 6+0tt srdíčko tluče jako o závod…akorát musím ležet a ležet

• Citovat
  • Upravit
3361
31.8.12 13:16
@ikyki píše:
Jsem 6+0tt srdíčko tluče jako o závod…akorát musím ležet a ležet

Jééé, tak to se malinkýmu brzy rozbušilo, to už jste jednou nohou za vodou. Tak se drž a šetři se, do toho 12 týdne je to nejhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
31.8.12 13:46
Tak velikááááá gratulace :dance: :dance: :dance:
@ikyki píše:
Jsem 6+0tt srdíčko tluče jako o závod…akorát musím ležet a ležet
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
31.8.12 13:46

A řekli Ti z čeho je to špinění a ty křeče???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
31.8.12 13:47

Kyki a kolik ti je vlastně let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.8.12 13:49

Bylo mi 21…špinění nevědí, kvůli tomu mám ležet a bolesti a křeče říkala, že jsou od toho jak se to napíná…říkala, že na začátek 7tt mám už docela bříško…a proto mě to asi víc bolí

• Citovat
  • Upravit
ikyki
31.8.12 13:50
@ivodička píše:
Jééé, tak to se malinkýmu brzy rozbušilo, to už jste jednou nohou za vodou. Tak se drž a šetři se, do toho 12 týdne je to nejhorší…

Ono takhle brzy buší prý vždy ale na klasických UTZ to není vidět my chodíme do CAR v Motole a moje dr na svým si nebyla jistá a tak mě poslala na speciální UTZ a tam už vidět bylo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
773
31.8.12 14:01
Jéééééééééé ty jsi mlaďounká…jááá chci taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je dobře…že je vše v pořádku, tak hlavně hezky odpočívej :kytka:
@ikyki píše:
Bylo mi 21…špinění nevědí, kvůli tomu mám ležet a bolesti a křeče říkala, že jsou od toho jak se to napíná…říkala, že na začátek 7tt mám už docela bříško…a proto mě to asi víc bolí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.8.12 14:13
@Andel007 píše:
Jéééééééééé ty jsi mlaďounká…jááá chci taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je dobře…že je vše v pořádku, tak hlavně hezky odpočívej :kytka:

My si to kompenzujem s manželem :mrgreen: tomu je jednou tolik co mě

• Citovat
  • Upravit
3361
31.8.12 20:27

@ikyki Můj manžel je o 14 let starší, než já…a klape nám to už přes 7 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.8.12 20:46
@ivodička píše:
@ikyki Můj manžel je o 14 let starší, než já…a klape nám to už přes 7 let :D

My jsem ale o 25 let :pankac: ale nikdy jsme to neřešili a jestli to řešil někdy řešil někdo v okolí je nám u našich pěkných zadnic :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1512
1.9.12 15:57

Ahojte holky, ozývám se po dlouhé době, i když vaši diskusi sleduju. Především velká gratulace Andelce, Kyki i Kristulince a držím vám palce ať je i nadále vše O. k a vy se konečně dočkáte rarášků! Já se nakonec dokopala dojet taky do Brna a v září jdu na Ket. Mám jen dilema, mám 2 pipety, v jedné 1 emryo, v druhé 2 a nevím kterou mám začít, potřebuji stvořit sourozence synovi :lol:,ale chtěla bych 1 mimi, už jsme se o tom bavily :).Ivodičko, jak jsi na tom byla ty? Jinak mimochodem, taky mám doma o 14 let staršího chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.