Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ach jo, nějak mi ty citace blbnou, asi to neumím
. A jak se má andílek, nevíte? Doufám že dobře…
Ahojky, zdravím všechny
Mě bolí pekelně břicho, počítám spíš s mrchou než s //
Jsem dnes 7 dní po KETu a minule jsem začla špinit 8-mý den, tak se bojím rána ![]()
@glorča píše:
Ach jo, nějak mi ty citace blbnou, asi to neumím. A jak se má andílek, nevíte? Doufám že dobře…
@iwi85 píše:
Ahojky, zdravím všechnyMě bolí pekelně břicho, počítám spíš s mrchou než s //
Jsem dnes 7 dní po KETu a minule jsem začla špinit 8-mý den, tak se bojím rána
@Andel007 díky, zatím nic, úplně jsem se bála ráno na záchod, ale zatím teda dobrý
tak doufám, že se nedostaví. A co ty? Jak ti je?
@iwi85 píše:
@Andel007 díky, zatím nic, úplně jsem se bála ráno na záchod, ale zatím teda dobrýtak doufám, že se nedostaví. A co ty? Jak ti je?
@Andel007 píše:
Tak super![]()
![]()
uvidíš bude to o. k.
Já také zatím pohoda…jen trošičku žaludek na vodě…ale to se snad už pomalu srovná…nejhorší je to večer…ale poslední dva dny bych řekla, že je to lepší…tak ti držím palečky dál
Já to mám nejhorší celej den…ale to je ten úděl ![]()
@iwi85 Hele mě bolel podbřišek tak, že jsem si myslela, že to každou chvilkou dostanu
Ahojte těhulky teď mě napadá, že by jste mi to mohly shrnout a napsat, v jakém jste která týdnu těhu, nějak se mi to zpětně nechce počítat ![]()
@glorča píše:
Ahojte těhulky teď mě napadá, že by jste mi to mohly shrnout a napsat, v jakém jste která týdnu těhu, nějak se mi to zpětně nechce počítat
A Iwi, držím palce, ať to tentokrát dopadne dobře a mrcha nedorazí! Já minule po KET zhruba v době M špinila a vše dobře dopadlo, nic to nebylo…
Jé holky toto letí, to je krása! A chodíte do nějakých těhu diskusí?
Andílku a budeš si platit ten ultrazvuk, kruciš teď nevím jak se jmenuje, kde měří kosti mimču a koukají zda je v pořádku?
@glorča píše:
Jé holky toto letí, to je krása! A chodíte do nějakých těhu diskusí?Andílku a budeš si platit ten ultrazvuk, kruciš teď nevím jak se jmenuje, kde měří kosti mimču a koukají zda je v pořádku?
@glorča dík, snad to opravdu dobře dopadne, to čekání je nejhoršíííííííí, ale to všichni známe ![]()
Všem držím palečky, ať jsou děti v pořádku a ať Vám není moc špatně ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.