Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
![]()
Kdy ze jdes na krev? Bude tipovacka? Tipuji ze budes mit hcg vic nez @Tvojeteta ![]()
No já půjdu na krev v úterý, na tipovačku se těším.
Souhlasím, že baluuu bude mít víc!!!
Hezky jí to skáče.
Mně stačí jako minule 505 a je z toho hezký kluk…
Jinak my jsme na návštěvě… tak testuju stáje na tajňačku ![]()
Já asi zajedu na krev v pondělí nebo v úterý odpoledne po práci, pochybuju, že budu mít víc jak Teta.. Takový exkluzivní test
I když mě se to konečně taky dnes někam pohlo.
@Tvojeteta To musí být dobrý vzrůšo, testovat na tajňáka.
![]()
No ja chtela na tajnaka dnes vecer na pohotovost, jenze muzsky kvuli doprave ze hned po me praci jedeme za tchynickou do Jeseniku, alespon budu Titanii bliz, no a uz se smiruji s tim ze bude az kontrola 6.1. Ale hlavne screening druhy tyden v unoru ![]()
@baluuu8 už se nám hezky vybarvuje prďolka
![]()
@ButerflyP to je za týden tp uteče a těšíme se na fotečku Izabellky ![]()
@Pavluja píše:
@baluuu8 no vidiš, nádherná čárka, prcek se činí a vše je, jak má být![]()
Mám velkou radost.
@Xena86 píše:
@baluuu8 už se nám hezky vybarvuje prďolka![]()
@ButerflyP to je za týden tp uteče a těšíme se na fotečku Izabellky
@ButerflyP To né, ale narodila jsem se tam a bydlím tak 20 km od Jesu. Tak si s Izabelkou užijete trochu zimní sněhové pohádky - do rána zase trošku nasněžilo, tak je to paráda ![]()
No nejspis moc neuzijeme, ma od zitra praet a byt plus 9stupnu ![]()
Ale budou to spis jen same navstevy nez s mym pritelem objedeme jeho pribuzenstvo….
No alespon nebudu mit cas myslet na kraviny ze je s Bellou neco spatne …
ikdyz porad prsa uz nic a uz chodim i mene curat, tentokrat to vsak neznamena nic spatneho, mam si tehotenstvi konecne uzivat a ne ho protrpet ![]()
Ja uz jinak nevim co totiz jinak delat, protoze vzdy 3mesice tehotna, pak revize a 3mesice cekani nez muze byt ET nebo KET, vydaje vzdy na nove auto rocne
![]()
Takze uz bychom penize radi investovali do vybavicky pekne prosim, jestli ma v novem roce byt nejake predsevzeti tak takove ze bych chtela donosit a porodit miminko ktere mam nyni v sobe.
Xeni, planovany cisar je urcite lepsi nez takto narychlo zvoleny. Navic je to jedno jak porodis, hlavne ze bude miminko i ty v poradku ![]()
@Tvojeteta ty jsi skvělá, stíháš návštěvy i zásobovat gang takovými krásnými testy
![]()
@baluuu8 já vím, taky je tohle pro mě kritické období a ještě jsem nebyla ani na krvi a netušim nic..dokud jsem mohla testovat, tak to bylo lepší
ale zas se krátí čas do utz..i když tam jsem se taky ještě nedovolala, tak se ani nemůžu objednat..asi až zítra. A furt mi nic neni. Teda trochu mě bolí na dotek ruce a nohy, jakobych se praštila, to vůbec nevim, co to je? ![]()
Krasně poskočil testík vám oběma
![]()
@baluuu8 ještě pořád na tajňačku nebo už tatínek ví? ![]()
@ButerflyP máme s tebou stejné předsevzetí a síla předsevzetí našeho gangu už přece něco znamená
![]()
@Pavluja To je zvláštní s těma rukama a nohama, ale třeba holky tady budou mít zkusenost..
Už testuju oficiálně, včera mi manžel zajel do lékárna a koupil Femibion a 4 krabky testů.
Dokonce mi včera fotil a posílal fotku testů po zaschnutí a říkal, že je “ten duch silnější”
Už se vyzná za ty roky ![]()
@ButerflyP Určitě je všechno v pořádku a je fakt, že si zaměstnáš hlavu na návštěvách a bude ti to lip utíkat. A je super, ze nejsi v práci. ![]()
@baluuu8 píše:
@ButerflyP Určitě je všechno v pořádku a je fakt, že si zaměstnáš hlavu na návštěvách a bude ti to lip utíkat. A je super, ze nejsi v práci.
Dneska jeste jsem v praci ale jen do 21h a pak hned jedeme sbychom se vyhnuli provozu na ceste dlouhe 335km no a pak jdu hned 2.1. Na ranni