KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7611
30.12.21 20:22

Holky, mám nějaké slevové kódy na Alzu na 50% slevu plínky Huggies elite soft (platí na 1 a 2 velikost). Platné jsou ale jen do konce tohoto roku. Pokud byste měla některá o kód zájem, napište mi SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
31.12.21 03:29

Ahoj holky,
nevim, jestli se k vam Muzu takhle pridat. V breznu/ dubnu me ceka KET. Z prvniho ET (transfer cervenec 2020) mame syna. Ted bychom radi zkusili druhe. Mame jeste 5 embryi, syn se chytry na prvni dobrou, tal uprimne dpufam, ze i druhe by mohlo jit. Kazdopadne vas sleduji uz chvili a Drzim vsem palce.
Ja se zacatkem roku spojim s CARem a zacnu zase zobat leky na podporu. 🤞🏻 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
31.12.21 07:53

@Pavluja letí to fakt šíleně, jako bych v těch lázních byla včera :srdce: se nenaděju a budu rodit :mrgreen: ba ne, teď hlavně ať dopadne dobře screening… přece jen už je mi taky 35, tak to riziko vad je vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
31.12.21 08:23

@ancksunamun já teda taky už pár týdnů totalni nespavost a nevim uplně proc 😡
Vtipný jak každý říká ať se vyspîš do zásoby přitom ja usínám tak ve 3,4 i v 5 ráno.. pak teda spim celý dopoledne ale je to šílený režim :// je to kombinace asi víc věcí.. neklidný nohy, blbá poloha, kopani dětí, potřeba furt čůrat a pít, blbě se mi dýchá a ještě mozek nejvíc jede v noci… no a to sem byla predtim takovej spáč 😀 😓 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
31.12.21 08:26

Holky výsledky krve na screening se dozvím až při utz? už si to u malé nepamatuju… nebo pokud bude něco špatně, tak zavolají? já se bojím :)

@smoulamodra vyspat dopředu se v těhu fakt nedá, to ani nevím, proč se říká… já trpím nespavostí už od začátku, dneska jsem opět byla od jedný do čtyř vzhůru… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
31.12.21 08:37

Tak takhle 10.den. Jen jsem začala krvácet, jsem pořád na návštěvě a bez manžela, tak s tím nic neudělám, maximálně si můžu držet palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
31.12.21 08:42

@Tvojeteta sakra! Ta krev blbý. Držím pěsti, moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
31.12.21 08:43

@šmoulililinka me volala genetička když sem měla špatnè výsledky ale probira se to až na screeningu :)
No nechapu proč to řikáj.. hlavně i žensky co už děti maj 🙄však si to musej pamatovat! Já si teda neužila těhotenstvi ani naaaahodou! Byl to mazec celou dobu.

@Tvojeteta test je krásnej tetka tak se neboj :* bude to jen roztahování dělohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
31.12.21 08:44

@LBL nazdarek :mavam: to jsi docela dítě štěstěny že ti to vyšlo na první dobrou :potlesk: snad to dopadne i na jaře stejně :palec:
@šmoulililinka myslím že každý car to má jinak s výsledky krve, volali mi cca okolo 13h po ranním odběru to bylo teda na hcg ale před screeningem myslim ze akorat kdyby bylo něco v nepořádku tak by volali :think:
@smoulamodra s tím nespaním je to na tuty kombinace všeho ale za mě nejvíc tím že šrotuje mozek :roll: jsou noci kdy fakt nic a pak když od toho upustím tak se vyspím krásně :lol: ale s tvým pupanem to musí být dvakrát tak horší ty polohy a to kopání :oops:
@kambalaka super že se ti spustila laktace a nevadí že nechce prso hlavně že má tvoje mléko :dance: třeba se to ještě změní :hug: jste krásní a těšíme se až nebudeme mít taky žádný čas a budeme jen kojit, spát a jíst :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
31.12.21 08:48

@Tvojeteta čistá krev? Hele jsi ta s tím racionálním uvažováním takže to člověk nijak neovlivní ale na klidu to nepřidá… ☹️️ Zkusit za dva dny test jestli neslabne.. V tvem případě by mě uklidnovalo hlavně množství sněhuláčků v mrazáku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
31.12.21 08:50

@Ditu566 beruško a co ty, jak se máš? Vyhlížíš termín kontroly jako já? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
31.12.21 08:50

@Xena86 Úplně ne, ale máš pravdu, jsem klidná, jen mi vadí, že nejsem doma…. Ale co, do zítra vydržím. Krom toho jsem platila KET a neměla jsem, tak ten další platit nebudu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
31.12.21 08:52

Tak u mě se zázrak nekoná, test je slabší… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
31.12.21 08:55

@baluuu8
Ty jo my musíme mít i ty horší zprávy spolu…. Počkej na zítra. Já teda už nemám test, budu testovat až večer. A v pondělí nám to rozsekne ta krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
31.12.21 08:58

@Tvojeteta Ty máš nádherný test, určitě je vše v pořádku.. :hug: Věřím, ze bude vše dobré.. Ale u mě je to asi opravdu v pr…. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí