KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LBL
3542
31.12.21 08:59

@Xena86 no, my jsme s manzelem nemeli nikdy problem pocit, jen bohuzel jsem pripad Sam pro sebe. Prvni tehotenstvi mimodelozni a nitrodelozni zaroven, druhe biochemicke, treti opet mimodelozni a jina sance nez na IVF nebyla, takze doufam, ze ted to pujde s teansferem stejne, jako pred tim 🤞🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
31.12.21 09:02

Já jen doufám, že když krvácím já, tak pavluja nebude a bude srdíčko!!! Pak jsem vlastně spokojená! A ta další KET počkám na Zetmi- mohly bychom v dubnu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
31.12.21 09:03

@baluuu8 ach jo, třeba jen blbej test!
@Xena86 chodím do toho Heliosu :) snad bude vše oki :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
31.12.21 09:13

@Tvojeteta ještě neházej flintu doktorko 😜

@Xena86 jojo ta hlava je nejhorší 🙄 člověk ani nechce nad ničim přemýšlet ale pak vlastne začneš přemýšlet nad tim, že nemůžeš usnout a je to koloběh 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
31.12.21 09:30

Tak jsem udělala ještě jeden a snad je to ok, ale kurde, tyhle nervy, to už na mě není… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
31.12.21 09:35

@baluuu8
Dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
31.12.21 09:35

@Xena86 no heled, ono to JEN kojit, jist a spát mi už docela leze na mozek 🙈 netušila jsem, ze ty začátky jsou tak náročné. Normálně mi nefunguje mozek a zapominam 🙈 a to vstavani v noci nic moc teda. Ve 24:00 jsem malého prebalila a nakrmila a říkám si: super, jdu spát. No a do ctvrt na tři mi malý brecel 🙈 no a až konečně usnul, tak za chvíli zase přebalit a nakrmit … 🙈 a furt dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
31.12.21 09:37

@Tvojeteta Zlato,nezapomeň, že já jsem začala taky krvácet…A dokonce poprvé kolem 8.dne,proto jsem dělala test dříve, než jsem chtěla…Pak jsem krvácela ještě dvakrát…A vždy to byla čerstvá krev, žádné špinění…Naopak, když těhotenství nedopadlo, nekrvácela jsem ani jednou…A u první dcery jsem krvácela taky normálně, proto jsem nepoznala, že jsem těhotná..Neboj, dopadne to dobře!!! @baluuu8 A ty už netestuj :mrgreen: Nebo Tě klepne, uvidíš, máš krásné testy, bude to všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
31.12.21 09:40

@Titanie
Děkuju. Jak ta tvoje brigáda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
31.12.21 09:52

@Tvojeteta Je to v očkovacím centru, takže prostě uvidím…Zkusím se domluvit, že bych prostě odcházela po osmi hodinách…Myslím, že to by taky šlo…Stejně ještě budu muset nějak dohrávat nějaká představení i v divadle, ale to až od února…Leden chci mít ještě volno, tam mám asi jen tři úplně lehounké představení-hrajeme Vánoční koledu, jestli znáš:-)Machač mi říkal, ať si dám do konce ledna od divadla pauzu a pak že nějak částečně můžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
31.12.21 10:04

@baluuu8 já to říkala, že blbej test, dobrý je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
31.12.21 10:07

@kambalaka začátky jsou těžký a naše malá nám rok nespala, noc co noc bývala i 4 hodiny v kuse vzhůru a na kojení se budila non stop… a mě naprosto nešlo to pidi mimčo kojit v leže. Byl to taky jeden z důvodů, proč je s náma dodneška v posteli. Protože jsem si furt sedala na křeslo a kojila… pak už jsem se jen popošoupla v posteli a kojila :D ale většina dětí nějakej režim chytí… naše dítě je co se týče spánku fakt mimo :lol:

a holky, pokud budete mít nespavce, tak jediný, co nám trošlililinku pomohlo byla závěsná hačka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
31.12.21 10:19
@šmoulililinka píše:
@baluuu8 já to říkala, že blbej test, dobrý je to :)
:hug: :hug: Nervy jsou to, masakr… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
31.12.21 10:34

@baluuu8 ani nevíš, jak ti rozumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
31.12.21 10:49