Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8 tak ten je
@Tvojeteta krasný
tak kdy ta krev bude zítra nebo v úterý?
Příspěvek upraven 02.01.22 v 10:01
@kambalaka píše:
@baluuu8 Tyjo, no tak teď už je to tutáč 😍
@baluuu8 taky se těším, až nám sem za 9 měsíců dáš takovou fotku 😍
No ja prave mam potvrzene ze hematom nemam
ale rikam si dokud je to jen na intmku tak ze ok, nikdy pred tim a ze mam stovnani s deviti tehotenstvyma, jsem nic takoveho nemela, takze to porad resim, teda snazim se neresit a vytesnit to, jenze pak jde clovek na wc a zase mu to hloda co to je ![]()
@ButerflyP Už je to par dni, co jsi byla na té pohotovosti, hematom se ti klidně mohl udělat. Nebo můžeš špinit i jen tak, bez hematomu.. Věřím, že je vše v pořádku. ![]()
Me jen strasi ta barva ruzova nez to ze bych spinila, uz je to 8dni prestalo to ale vcera zase zacalo, nic jineho nez verit a cekat, ja vim, ale je fajn to mit komu sdelit, sve obavy, jste moje podpora a moc za ni dekuji, mam nutkani jet na pohotovost i dnes zase, ale nejsem pripravena na spatne zpravy takze pockam do ctvrtka na dobre zpravy, prece jen v CAR me lepe znaji, tady na pohotovosti kouknou ale nevi co vse presne mam za sebou….
@ButerflyP Máš za sebou špatné zkušenosti a né málo, tak je jasné, že tě to děsí… Ale na druhou stranu - cokoliv čtu o časném těhotenství, tak všude píšou, že špinění nebo lehké krvácení je časté a není třeba se znepokojovat.
Tak věř. ![]()
@kambalaka
super fotka. hugousek je nadhernej a psisko to pekne doplnuje ![]()
@ButerflyP Zlato, klid…bude to dobré, uvidíš.. ale určitě bych fakt přestala běhat…to bylo to první, co mi Machač zakázal…
Drž se…
@Titanie píše:
@ButerflyP Zlato, klid…bude to dobré, uvidíš.. ale určitě bych fakt přestala běhat…to bylo to první, co mi Machač zakázal…Drž se…
Ja kdyz o behani s doktorem mluvila tak jelikoz vi jak moc hodne denne beham tak rekl jen omezit a to jsem udelala na polovinu, ono kdyz prestanu tak pro telo je to hrozny sok, hlavne v praci bych pak byla vyrizena, ono netrenovane telo prestane snadno, ale kdyz takhle behas 20let, tak proste prestat neni pro telo idealni, mohu jeste zpomalit, ale nemohu prestat, prestala jsem cvicit jen ABS cviky, to je jasne, myslim si ze spis ty zvetsene vajecniky budou delat neplechu
A jak jsi zvladla ty 12ctky?? Jak ti je???
@ButerflyP
No zvaž to, kamarádka běhá i ultra maratony. Ale po ivf do 11tt neběhala vůbec a pal zase začla, ale běhala max 35 km pianko, do fitka chodila do porodu..
Ono opravdu úplně přestat nejde, sle ma čas jo.
@Tvojeteta píše:
@ButerflyP
No zvaž to, kamarádka běhá i ultra maratony. Ale po ivf do 11tt neběhala vůbec a pal zase začla, ale běhala max 35 km pianko, do fitka chodila do porodu..
Ono opravdu úplně přestat nejde, sle ma čas jo.
Beham pianko jen 5km je to me mindoff setrim se, spojitost s potratama to rozhodne nema uklidnuje me to, vycistim si tak hlavu a telo dostane co potrebuje endorfiny, a co ty? Krvacis na kolik intimek? A barva jasne cervena?? Me to naopak po dnesnim behu zatim zase dalo pokoj uz na 3hodiny nic ani pri utreni, vubec nevim, jeste mi napadlo ze by to mohl zpusobovat pohlavni styk???
![]()