Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta tak teď to čtu.. no 344 vypadá spíš, že to klesá.. mně taky tenkrát tvrdili, že to je dobrý a to jsem měla asi 240 a krvácela jsem…asi lepší být nohama na zemi než si dělat planý naděje..a třeba pak být příjemně překvapená.
Drž se zlatíčko, i zázraky se dějí… to už taky víme
A tobě to určitě ještě vyjde, přece malej nezůstane bez kumpána ![]()
Ja holky 5t od revize ms zatim nic. Pristi tyden me ceka 3. Dávka očkování, den predtim odber imuno co teda dal. Do ferticare jsem volala prej dr ma vplno az ma konci ledna, kdyz jsem ji rekla ze to chco az na brezen trochu se zakoktala a zjiszila ze tak daleko jeste nema plan dovolene dr skrz deti, tak to zitra u dr zjisti a zitra mi zavola jak to vypada s termíny a na konci ledna snad konecne kontrolni utz po revizi
@Pavluja
Hele já jí nezvedám, měla jsem 2 sestřičky a sanitáře a byla jsem ráda, že mi zvedli břicho… ani jsme se nepokoušeli jí otočit….
Myslím, že my čtyři jsme vážili míň než ta ženská… ![]()
Hele a jinak to sama znáš, je krvácení a krvácení a tohle už je zbytkové HCG, asi bylo pěkný- od 4. Dne byl pěkný duch, proto ho mám ještě zbytkový docela vysoké a nebo je to mimoděložní - to je furt strašák…. Ale musím myslet pozitivně… třeba to hezky spadne a já budu moct hned pokračovat pokusem..
@Tvojeteta
Obdivuhodne povolani👍
Myslim, ze za tebe je kazdy vdecny
Holky myslíte si, že je pravda na tom, že když ženská těhotná nemusí sladký, tak to bude kluk?
já ho teď vůbec nejím, nedělá mi dobře a to jsem jinak špek, co ho miloval… ale že bych jako hubla? to vůbec… a to bleju furt, piju jen čaje… jako pche… neříkám břicho, ale zadek třeba!
@Tvojeteta to je dobře, to byses strhla
Ale vlastně to je smutný, ta paní je chudák.
Já vím, taky myslím, že jsi musela mít pěkné hcg a že už to klesá, měla jsi právě hezké testy.
Jsi úžasná, jak to bereš, vím, máš už doma 3 krásné zdravé děti a 10 v mrazáku, ale i tak vím, jak si další mimi přeješ.
Prostě tam budou některá embryjka slabší, ale já jsem si jistá, že tam máš i zdravá a silná embryjka a že to teď dáš.
Mimoděložní to snad nebude, testy naznačovaly pěkné hcg a teď nižší hodnota.. u mimoděložního by ti to přece neklesalo.
Jsi statečná silná ženská, zvládáš toho tolik a ještě sršíš humorem
![]()
@šmoulililinka říká se to
Ale taky sladký překyseluje organismus a proto ti nedělá dobře, takže si ještě budeš muset počkat
Ale já bych toho kluka typla.. ale je to jen takový pocit ![]()
@Tvojeteta Držím ti palečky, ať HCG pěkně poroste, a mimi se drží jak klíště ![]()
@šmoulililinka
Hele my nemáme fotku tvýho malinkýho miláčka- a jsme zvědavé tety!!!
@Julia Čiková
Děkuji, ale palce mi drž hlabně na dalším pokusu!!!
@Pavluja - a zase se budu opakovat, hodně mi dala právě tahle skupinka a zejména ty!! A humor tady dělá hlavně Xena a Zetmi! A vlastně všechny
A fakt to používám i v praxi…. A musím říct(trochu namyšleně), že to ženský na gyndě oceňují
![]()
Příspěvek upraven 04.01.22 v 14:37
@Tvojeteta kteryho miláčka teď myslíš?
dceru, psa nebo toho malého parazitka
@šmoulililinka @šmoulililinka já nevim, měla jsem v prvním trimestru nevolností, a jediné co jsem mohla, tak sladkostí, a HCG 14 den po ket bylo přes 4000, a přes to na 1 screeningu nám řekli že na 90% je to kluk
Těším se na další kontrolu, jestli nám to potvrdí
@Pavluja píše:
@šmoulililinka říká se toAle taky sladký překyseluje organismus a proto ti nedělá dobře, takže si ještě budeš muset počkat
Ale já bych toho kluka typla.. ale je to jen takový pocit
no co čtu, tak se asi fakt nedá říct a já si vůbec u malé nepamatuju, jak jsem to měla… vím jen, že jsem blula jako teď… a že jsme často jeli večer do mekáče ![]()
@Tvojeteta Tak jestli to tentokrát nedopadne, tak další pokus určitě povede se
myslím na tebe