Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dicentra27 chjo, to mě mrzí
Ale taky znám ty odklady, čekání a neúspěchy… hlavně, abys byla v cajku a připravená na ket, aby se mohlo mimčo bez problémů uchytit… snad teď zacne i byt hezky, tak si to jaro ještě užiješ, uteče to a kdo ví… třeba najednou i otěhotníš
Opatruj se, ať je vše co nejdříve v pořádku a máš šanci těhotnět ![]()
@leylen jsou to všechno nervy, dali ti něco na tu sliznici, aby to podpořili? Ale dej to červený a to se do soboty dotáhne.
Babičky je mi moc líto.
Mně babička umřela loni při začátku covidu, taky před ket, ale ten pak kvůli covidu nebyl. Ale řikala jsem si, že je jí teď líp a moc by si přála, aby nám miminko vyšlo. Tak jsem bojovala a bojuju dál. Ať ti to dobře dopadne ![]()
@Lenca.sz tak hodně štěstí
Já teď ve středu s Tvojeteta tak za týden to jistíš ty ![]()
Ja mam psano ze Estrofem mam brat az od 2.DC takze nevim podle ceho to delaji, ale pockala bych az do krvaceni ne spineni.
@ancksunamun Budu ti držet pěsti, aby ti to vyšlo. Oni jsou tam super, na koordinátorku se můžu kdykoliv obrátit. Jen teď při posledním utz před ket jsem byla u nějakého mladého doktora a něco se ho ptala a on moc nevěděl, tak mě tím trošku znejistel. Ale koordinátorka pak vysvětlila:) taky jim věřím v tom, jakou metodu nám zvolili, ale je to přesně tak, že člověk nemá v okolí nikoho, kdo by to podstoupil, takže pak dohledává na internetu a učí se:) každopádně moc moc přeju, ať ti to vyjde
@Anoanonym1 nestane se nic, neboj, ale jak jsi psala, pokud ms dorazí, chtěla bych mluvit s doktorem a po ms utz, abys věděla, na čem jsi. Kdyby cokoliv, estrofem vysadíš, to nevadí. Jen pravděpodobně v tom cyklu neproběhne ovulace, jako bys brala antikoncepci. Tak ať se to vyřeší přírodně samo a cysta tam není nebo sama zmizí. ![]()
@Martina1147 1DC se počítá až když krvácíš od rána nebo dopoledne, špinění není ještě krvácení, takže bych počkala. Taky mám estrofem až od 2DC, ale doktorka řikala, ať se nestresuju, že i kdybych si nebyla jistá a začala to brát až 3DC, tak se nic neděje. Tak v klidu a když to budeš cítit, začni zítra či v sobotu, bude to obojí v pořadku ![]()
Dekuju
zitra jdu na kontrolu druhou tak uvidime jestli to prolevani vinkem a grepovym dzusem pomohlo
Nebo KETik tenhle mesic nebude a bude priste stimulovanej ![]()
Joo toho mladocha jsem mela dvakrat
jednou kdyz mi bylo dost spatne a sla jsem tam aby se podivali jestli neni neco spatne (ted v normalnim cyklu) a je fakt ze me to mladi taky znervoznelo ![]()
A ted jsem tam mela Matenu co me delal UZ a tenhle tam byl s nim u lehatka
jesteze jsem pro takove obecenstvo byla radne oponozkovana
![]()
@Pavluja Tak sliznici chybí kousek, ta to dá
nedostala jsem nic. Doktor říkal, že to i tak vypadá hezky, protoze se moc při té zjištěné endometrioze neví, co to u mě udela. Před utz mluvil o krvi, tu nakonec nechtěl, pak se se sestrou bavil, jestli nemá navíc Progesteron, nemela
Takže nemam nic ![]()
@Lenikj Ty ted koukam cekas na vysledek testiku ze? Ja jeste nemam zkusenosti ale pokud holky tvrdi ze se druha čárka muze jeste ukazat
tak drzim palecky ![]()
Ja jeste zadny mimi nemam a ted z prvniho ivf jen dva mrazacky. Tak kdyby nahodou.. aspon vim ze bych si taky mohla o tu imuno rict
![]()
@Pavluja moc děkuji.. Myslím si, že do úterý nedorazí, tak se uvidí, co mi dr poví.. Po MS mám mít utz tak či tak, 10dc před KETEM, ale záleží na té cyste no.. Estrofem mám brát právě hlavně kvůli tomu, aby se mi v tom cyklu neudělala cysta, ale nepočítaly jsme s tím, že se udělá teď a že tam po MS třeba zůstane.. ![]()
V úterý KET a já samože začínám chrchlat jak tuberák, covid by to být neměl, mám to od manžela a ten je PCR negativní… vrrr tak mám to odpískat nebo risknout?
@ancksunamun určitě si o imunologii řekni. Já už teď testovat nebudu, za dva dny mám dostat na, tak se uvidí:)
@ancksunamun dej vědět, jak ti dopadla kontrola. Ten mladoch je sympatickej:), ale asi tak je krátce a učí se. Matenu vůbec neznám. Tak to museli koukat na ponožky:)))