Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Julia Čiková ano, beru. Ale na mě nemá asi takový vliv, protože ms dostanu i když ho beru - 28.-29.den ms, chodí to přesně. Moc bych ti přála, aby ti to vyšlo. Kdo to nezazil, tak neví, ty nervy a čekání:( I když to je asi mala útěcha, ale ještě máš možnost dalsi stimulace a KET, vekove jsi v pohodě.
@lumr věřím, ze vše dopadne dobre. Taky ti moc držím palečky, testiky jsou krásný a pak bude krásný HCG
![]()
@Titanie děkuji moc, určitě to klapne, si v dubnové skupině. Moc držím palce
![]()
Holky nevím jestli to už není moc..kdyztak se omlouvám… Ale ráda bych znala váš názor. Vlevo na fotce je z březnového Ket 5denni vyšetřená blastocysta, která ovšem nevyšla… I když vypadala ukázkovýě.
V pravo je sněhulák kterého mi zaváděli dnes.. Rozdíl je v tom že to dnešní hatchuje, ale nebylo vyšetřeno, tak je možná větší šance že se chytne lépe? ![]()
@Titanie píše:
@Miroslava66 Tak moooc držím pěsti!!To čekání je peklo, však to známe…Vydržíš těch 14 dní čekat?
Určitě ne… Asi zkusim příští neděli 8.den
a děkuji
věříme dubnovým sněhuláčkům
![]()
@Lenikj píše:
@Julia Čiková ano, beru. Ale na mě nemá asi takový vliv, protože ms dostanu i když ho beru - 28.-29.den ms, chodí to přesně. Moc bych ti přála, aby ti to vyšlo. Kdo to nezazil, tak neví, ty nervy a čekání:( I když to je asi mala útěcha, ale ještě máš možnost dalsi stimulace a KET, vekove jsi v pohodě.
No mně ten Utroš vždy brzdí ms, až vysadím tak to do 3 dnů dostanu. Taký ti moc přeji mimi, jak říkáš, kdo nezažil neví, no a proto jsme tak skvělá skupina, podpoříme se navzájem ![]()
@Tvojeteta
Já se právě nemůžu rozhodnout, teď do toho jdeme naposledy, tak nevím jestli 1 nebo 2, do pondělí se musím rozhodnuta zavolat do Caru jak jsem se rozhodla. Dle doktora je u nás možnost dvojčat 10-12%
@Anonymka Ka ja se nemůžu pořád rozhodnout, dcerku z KETu už doma jednu mám
@Julia Čiková děkuji moc. Musíme doufat. Je tu fajn parta holek, hlavně se člověk může někomu vypovídat, protože kolikrát kolem moc není komu
@Lenca.sz my měli po genetice 2, takže jsme se taky rozhodovali, zda 1 nebo obě, nakonec v březnu bylo jedno a nic a teď v dubnu máme to druhé…
, my si říkali, ze máme aspoň dva pokusy