KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4032
18.4.21 19:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
18.4.21 19:17
@Tvojeteta píše:
@Pavluja
Jo to je motivace, počkám do úterý s tebou!!!To jsem potřebovala slyšet :hug:

Holky jste další naše dvě želízka v ohni, takže v úterý chceme vidět pořádnou duchařinu 👻 😇 :hug: :dance:
Nebojte, lumr nám nasadila laťku vysoko s jejími super čárkami, které jsou jak z katalogu a obrovsky jí to přeju! Tak se hlavně nesrovnávejme ať nás to nerozhodí, každá jsme jiná :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
18.4.21 19:28

Já budu, holky, testovat až v pátek. Vzdycky jsem měla ducha s mamatestem až 7.den po KET, takže doufám, že ho tam objevím i tentokrát 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
18.4.21 19:33

@Miroslava66 moc díky za podporu a povzbuzení :hug: však brzy jsi na řadě, tak nesmíme s @Tvojeteta přerušit řetěz :pankac: Ale taky bojim bojim 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
18.4.21 19:40

@Miroslava66
My víme, nejsme chlapi, abychom se poměřovaly a lumr je naše hvězda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
18.4.21 20:03

@Tvojeteta @Miroslava66 devcatka, jste bozi 😁 Je jedno, jak bude carka silna nebo intenzivni, hlavne kdyz bude silit 🙏 🍀 💐 Moc moc drzim palce :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
18.4.21 20:06

@Pavluja

Dekuji, emryoglue je jenom obohacene transferove medium, AH mam na vsech embryich. Necitim to nijak v mem veku mi ho lekar doporucuje, je to hodne koncentrovana kyselina hyaluronova kterou v mem veku mam jiz velmi malinko. Chtela jsem jen vedet, zda tady nektera jiz se dvema carkama emryoglue mela.

Ja to mam komplikovane s APA syndromem a NK bunkama, je to takova ochrana pro embryo vlastne… taky mi ty penize za nej vse prodrazuji. No jo no. Ale co bychom pro ditko neobetovali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
18.4.21 20:30

@ButerflyP tak to je jasná věc :) Pro začátek to ochrana asi je a pokud máš i jiné komplikace, tak bych taky udělala cokoliv. Jestli to tak cítíš, tak neváhej :hug: Hlavně ať ti to vyjde :andel: Mně je přes 40 a nepomohlo mi to, ale kdo ví, kde byl problém. Někdy maličkost rozhodne o velkých věcech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
18.4.21 20:44

Holky, to je dnešní úlovek při venčení psa, posílám do naše skvělé skupiny. Všem kdo čeká, ať objeví //, kdo už objevil //, tak ať poroste hcg a srdíčko ať tluči na 100%. Nam všem přeji zdrave děti!

• Citovat
  • Upravit
3554
18.4.21 20:45

@Julia Čiková
To je krása!!! Já nikdy 🍀nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
18.4.21 20:50
@Tvojeteta píše:
@Julia Čiková
To je krása!!! Já nikdy 🍀nenašla

Do dneška jsem taky nikdy nenašla :D

• Citovat
  • Upravit
3975
18.4.21 20:54

@Julia Čiková to je krasne znameni 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
18.4.21 21:00
@lumr píše:
@Julia Čiková to je krasne znameni 🍀 🙏

Snad, v pondělí zkusím další test

• Citovat
  • Upravit
852
18.4.21 21:11
@Pavluja píše:
@ButerflyP tak to je jasná věc :) Pro začátek to ochrana asi je a pokud máš i jiné komplikace, tak bych taky udělala cokoliv. Jestli to tak cítíš, tak neváhej :hug: Hlavně ať ti to vyjde :andel: Mně je přes 40 a nepomohlo mi to, ale kdo ví, kde byl problém. Někdy maličkost rozhodne o velkých věcech :srdce:

Uz si zacinam myslet, ze nez aby proste rekli diagnozu: neplodna bez moznosti mit deti, tak se lekari vlastne taky modli za zazrak a je to proste pokus omyl, protoze faktoru ktere to ovlivnuji je milion, kazda jsme jina a nase telo programuji to planogramu sálku a oteviraci doby CAR. Omlouvam se za negativni mysleni, ale musela jsem si ulevit a kde jinde nez tady mezi Vama 🙄 :zed:

A ty uz ditko mas? A nebo do kolika planujes zkouset IVF jako samoplatce? My uz jsme financne vycucani, ze si na to budeme za chvili muset vzit hypoteku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
18.4.21 21:21
@Julia Čiková píše:
Snad, v pondělí zkusím další test

Tak držím palečky, štěstí bude, našla jsi i jeho znamení :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek