Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta píše:
@Pavluja
Jo to je motivace, počkám do úterý s tebou!!!To jsem potřebovala slyšet
Holky jste další naše dvě želízka v ohni, takže v úterý chceme vidět pořádnou duchařinu 👻 😇
![]()
Nebojte, lumr nám nasadila laťku vysoko s jejími super čárkami, které jsou jak z katalogu a obrovsky jí to přeju! Tak se hlavně nesrovnávejme ať nás to nerozhodí, každá jsme jiná
![]()
Já budu, holky, testovat až v pátek. Vzdycky jsem měla ducha s mamatestem až 7.den po KET, takže doufám, že ho tam objevím i tentokrát 😁
@Miroslava66 moc díky za podporu a povzbuzení
však brzy jsi na řadě, tak nesmíme s @Tvojeteta přerušit řetěz
Ale taky bojim bojim 🙊
@Miroslava66
My víme, nejsme chlapi, abychom se poměřovaly a lumr je naše hvězda!!!
@Tvojeteta @Miroslava66 devcatka, jste bozi 😁 Je jedno, jak bude carka silna nebo intenzivni, hlavne kdyz bude silit 🙏 🍀 💐 Moc moc drzim palce
![]()
Dekuji, emryoglue je jenom obohacene transferove medium, AH mam na vsech embryich. Necitim to nijak v mem veku mi ho lekar doporucuje, je to hodne koncentrovana kyselina hyaluronova kterou v mem veku mam jiz velmi malinko. Chtela jsem jen vedet, zda tady nektera jiz se dvema carkama emryoglue mela.
Ja to mam komplikovane s APA syndromem a NK bunkama, je to takova ochrana pro embryo vlastne… taky mi ty penize za nej vse prodrazuji. No jo no. Ale co bychom pro ditko neobetovali ![]()
@ButerflyP tak to je jasná věc
Pro začátek to ochrana asi je a pokud máš i jiné komplikace, tak bych taky udělala cokoliv. Jestli to tak cítíš, tak neváhej
Hlavně ať ti to vyjde
Mně je přes 40 a nepomohlo mi to, ale kdo ví, kde byl problém. Někdy maličkost rozhodne o velkých věcech ![]()
Holky, to je dnešní úlovek při venčení psa, posílám do naše skvělé skupiny. Všem kdo čeká, ať objeví //, kdo už objevil //, tak ať poroste hcg a srdíčko ať tluči na 100%. Nam všem přeji zdrave děti!
@Tvojeteta píše:
@Julia Čiková
To je krása!!! Já nikdy 🍀nenašla
Do dneška jsem taky nikdy nenašla ![]()
@lumr píše:
@Julia Čiková to je krasne znameni 🍀 🙏
Snad, v pondělí zkusím další test
@Pavluja píše:
@ButerflyP tak to je jasná věcPro začátek to ochrana asi je a pokud máš i jiné komplikace, tak bych taky udělala cokoliv. Jestli to tak cítíš, tak neváhej
Hlavně ať ti to vyjde
Mně je přes 40 a nepomohlo mi to, ale kdo ví, kde byl problém. Někdy maličkost rozhodne o velkých věcech
Uz si zacinam myslet, ze nez aby proste rekli diagnozu: neplodna bez moznosti mit deti, tak se lekari vlastne taky modli za zazrak a je to proste pokus omyl, protoze faktoru ktere to ovlivnuji je milion, kazda jsme jina a nase telo programuji to planogramu sálku a oteviraci doby CAR. Omlouvam se za negativni mysleni, ale musela jsem si ulevit a kde jinde nez tady mezi Vama 🙄 ![]()
A ty uz ditko mas? A nebo do kolika planujes zkouset IVF jako samoplatce? My uz jsme financne vycucani, ze si na to budeme za chvili muset vzit hypoteku ![]()
@Julia Čiková píše:
Snad, v pondělí zkusím další test
Tak držím palečky, štěstí bude, našla jsi i jeho znamení ![]()