KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4032
18.4.21 21:30

@ButerflyP no je to hodně náročné, já pořád věřím, že i když je to business jak blázen, tak se nám ti doktoři snaží pomoct. Bohužel taky nejsou všemohoucí. Už jen ta možnost umělého oplodnění je velký pokrok. Musíme věřit a zkoušet vše. My už prošli vším, s vlastními vajíčky, darovanými vajíčky a teď máme darované embryo..už i kvůli financím. Vše si hradíme. Dítě právě nemám a moc bych aspoň to jedno měla :srdce: Přítel má syna, ale malý je postižený. Tak teď věřím dubnu a naší skupince, šťastným ponožkám a osudu…pořád cítím, že tam na mě ta jedna dušička čeká a třeba už teď přišla :srdce: :andel: Tak ať nám to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
18.4.21 23:00

@Pavluja držím ti palečky
:srdce:

• Citovat
  • Upravit
131
19.4.21 07:09

@Pavluja budu moc držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
19.4.21 08:44

Tak holky, stejně myslím v práci jen na jedno!!!
Pošlete hezký testy…

@Pavluja
Díky tobě ( a taky trochu lenosti brzy vstávat) jsem vydržela netestovat!!
Tak zítra, ale 6. Den je stejně brzy, tak to bude jen ze srandy zítra, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
19.4.21 09:11

@Tvojeteta ahojky, to víš, že jo :hug: A jsi dobrá, že jsi vydržela ;) Zítra z legrace a třeba bude i překvápko už :andel:

Já se teda teď fakt bojim, včera v noci a dnes ráno po utření hnědé špinění :? Já vim, že to může být k uhnizďování, i mě začlo pobolívat břicho, ale ze zkušeností vim, že špinění nevěstí nic dobrého. Vzala jsem si ascorutin, ale nevim, no. Je to i brzo. Vždycky, když to nevyšlo, začla jsem špinit až tak kolem 8. dne. Taky nevim, co můžou dělat ty injekce na ředění krve, když je mám poprvý. Chjo.
Promiň za ten pesimismus teď, ale nemám z toho dobrý pocit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
19.4.21 09:20

@Pavluja
Já nic, žádný nidační špinění, teď jsem běžela na záchod, jestli nekrvácím ( poprvý jsem v nativu) a naštěstí ze mě teče jen crinone…

Ale bolí mě podbřišek, teď jsem musela zvedat s hodně jsem to cítila, tak já jsem taky spíš pesimistická…

A lumr ani holky nám ještě neudělaly radost!!! ;)

Pavli vydrž! Pracuješ? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
19.4.21 09:28

@Tvojeteta Já jsem doma. Pracovat trochu budu, ale teď mě fakt bolí dost ten podbřišek, tak radši ležim. To špinění mě srazilo náladu. Vydržet musim, ukáže to až čas, víc stejně teď dělat nemůžu. Díky za podporu. :hug:
A ty se taky šetři, co v práci zvedáš?

Lumr už snad ani nemá čím zvyšovat zabarvení testíku, to už by snad musely být čárky 3 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
19.4.21 09:28

@Tvojeteta @Pavluja Tak ja posilam trochu pozitivni energie :hug:
Cekam na vysledek krve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
19.4.21 09:32

@lumr no vždyť jsem to psala, ta čárka už ten test skoro trhá, jak je silná :potlesk: Skvělý, držím palečky na hcg, ale tady není o čem, to je tutovka :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
19.4.21 09:36

Pacienty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
19.4.21 09:44

@Tvojeteta jejda, to je docela náročný… tak snad jsou tam někteří i veselí a povídaví a zvednou ti aspoň trochu náladu.. :hug: Buď opatrná, vím, že jsi psala, žes do práce chtěla, tak ti to alespoň rychleji uteče :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
19.4.21 09:47

Tak dnešní testík :oops:
@Pavluja neboj, já špinila 3 dny a dokonce i ta růžová tam byla, to bude hnízdění, věř tomu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
19.4.21 09:48

Devcatka tak 12.den po KET Hcg 1896 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
19.4.21 09:49

@lumr