Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ButerflyP no je to hodně náročné, já pořád věřím, že i když je to business jak blázen, tak se nám ti doktoři snaží pomoct. Bohužel taky nejsou všemohoucí. Už jen ta možnost umělého oplodnění je velký pokrok. Musíme věřit a zkoušet vše. My už prošli vším, s vlastními vajíčky, darovanými vajíčky a teď máme darované embryo..už i kvůli financím. Vše si hradíme. Dítě právě nemám a moc bych aspoň to jedno měla
Přítel má syna, ale malý je postižený. Tak teď věřím dubnu a naší skupince, šťastným ponožkám a osudu…pořád cítím, že tam na mě ta jedna dušička čeká a třeba už teď přišla
Tak ať nám to vyjde ![]()
Tak holky, stejně myslím v práci jen na jedno!!!
Pošlete hezký testy…
@Pavluja
Díky tobě ( a taky trochu lenosti brzy vstávat) jsem vydržela netestovat!!
Tak zítra, ale 6. Den je stejně brzy, tak to bude jen ze srandy zítra, jo?
@Tvojeteta ahojky, to víš, že jo
A jsi dobrá, že jsi vydržela
Zítra z legrace a třeba bude i překvápko už ![]()
Já se teda teď fakt bojim, včera v noci a dnes ráno po utření hnědé špinění
Já vim, že to může být k uhnizďování, i mě začlo pobolívat břicho, ale ze zkušeností vim, že špinění nevěstí nic dobrého. Vzala jsem si ascorutin, ale nevim, no. Je to i brzo. Vždycky, když to nevyšlo, začla jsem špinit až tak kolem 8. dne. Taky nevim, co můžou dělat ty injekce na ředění krve, když je mám poprvý. Chjo.
Promiň za ten pesimismus teď, ale nemám z toho dobrý pocit ![]()
@Pavluja
Já nic, žádný nidační špinění, teď jsem běžela na záchod, jestli nekrvácím ( poprvý jsem v nativu) a naštěstí ze mě teče jen crinone…
Ale bolí mě podbřišek, teď jsem musela zvedat s hodně jsem to cítila, tak já jsem taky spíš pesimistická…
A lumr ani holky nám ještě neudělaly radost!!! ![]()
Pavli vydrž! Pracuješ? ![]()
@Tvojeteta Já jsem doma. Pracovat trochu budu, ale teď mě fakt bolí dost ten podbřišek, tak radši ležim. To špinění mě srazilo náladu. Vydržet musim, ukáže to až čas, víc stejně teď dělat nemůžu. Díky za podporu. ![]()
A ty se taky šetři, co v práci zvedáš?
Lumr už snad ani nemá čím zvyšovat zabarvení testíku, to už by snad musely být čárky 3 🤣
@Tvojeteta @Pavluja Tak ja posilam trochu pozitivni energie ![]()
Cekam na vysledek krve..
@lumr no vždyť jsem to psala, ta čárka už ten test skoro trhá, jak je silná
Skvělý, držím palečky na hcg, ale tady není o čem, to je tutovka
![]()
@Tvojeteta jejda, to je docela náročný… tak snad jsou tam někteří i veselí a povídaví a zvednou ti aspoň trochu náladu..
Buď opatrná, vím, že jsi psala, žes do práce chtěla, tak ti to alespoň rychleji uteče ![]()
Tak dnešní testík ![]()
@Pavluja neboj, já špinila 3 dny a dokonce i ta růžová tam byla, to bude hnízdění, věř tomu ![]()
@lumr to budou dvojčata
![]()
Já na tu krev zatím nešla, manžel říkal, že mám vydržet ![]()