Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aluše1989 ahojky 🙂 a kolikátý pokus? To budeme testovat skoro stejně 🙏
@N89
Noooo… Dneska 4… 2 pokusy byly při prvním kole… Nevyšlo. Pak při druhém kole po dvou letech na první pokus vyšel chlapeček ☺️
Teď jsme byla znovu ☺️
Takže doma mi běhá 16ti měsíční prďolka ☺️
A co ty???
@Hana94 u nas nic.
Vysadila jsem vse uz predevcirem. To co se mnou ten estrofem delal bylo neco strasnyho
uz nikdy rizeny cyklus nechci. A ty?
@Denniska22 co s tebou delat, jestlis e muzu zeptat. Ja mam prave rizeny, ale nechtela jsem Estrofem, protoze jde pres zazivani, tak mam Lenzetto a to je sprej, splicha se na predlokti. Ale porad je to estrogen samozrejme. Ale teda nic mi to nedela a to ja jsem jinak docela citliva na tyto veci.
@Aluše1989 je to vlastně 3. transfer, u prvního ivf jsme měli dvě embrya 1×et a 1×ket a nic, tak jsme změnili kliniku a teď nás čeká první ket, et nebyl kvůli ohss.
@miskuet byla jsem jedna velka hromadka nestesti, nervozni, strasne jsem se potila. Vubec se takovou neznam, jsem citliva ale po tom estrofemu to bylo 4× tolik a nemluve o tom ze sem dva dny v kuse brecela…
@N89
Jo takhle ahaaaa. Tak držím palečky a věřím že to teď vyjde ❤️
A kdy se chceš začít testovat?
@Denniska22
Ahojky, kamarádka měla úplně to samé ty jo.
Po dvou letech zkusila ještě jeden ket ale s tím že prostě buď a nebo, neupinala se na to. A vyšel. ![]()
Co si budeme, hormony dělají hodně ale i ta psychika dělá své. 🙂
@Denniska22 to je mi líto 😔 to se ani nedivím ze si chtěla ty léky vysadit co nejdřív. Mě dnešní test neprijde o moc silnější nejraději bych chodila co dva dny na krev ale ten víkend 😁 bojím se aby to nebylo biochemické ![]()
@Hana94 taky to tak mám a ještě ke všemu první hodnoty HCG nízké a teď mi test přijde možná ještě světlejší nevím jestli i v téhle fázi má vliv jak je moč naředěná nebo ne. Zítra jdu zase na krev, tak snad bude jasnější zda z toho bude mimi nebo ne.
@Verča243 dej urcite vedet, mam to podobne. Zitra skocim na krev taky a pak ve stredu.
@Verča243 já měla krev 6 den po ket (4denni embryo) 15 jednotek, uvidím jestli půjdu zítra nebo až ve středu
Ahoj holky ![]()
tak já dnes takto
moc dobrý pocit z toho nemám… // bývají už hezčí, tak uvidíme co další dny přinesou…
@Malinam vypadá dobře 🙂 držím palce 😊 já měla 6ty den (4denni embryo) po ket ještě slabšího a krev 15 jednotek 🙂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.