Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja mam teda take nejlepsi zkusenosti s mamatesty.
Ten rozdil je ideal po 2 dnech, ale stejnym testem. Kazdy obsahuje jine mnozstvi barviva
@Mytyl děkuji ve skutečnosti jde vidět líp tady je to nějaké mdlé 😂 jen doufám že to není ovitrele
@Ejminka11
jee to jsme na tom stejne - obe 5 dni po KET ![]()
hele ja to mam v realu take videt mnohem lepe. uz tak rok je kvalita fotek na miminu dost k prdu. ovitrelle uz by to u tebe byt nemel.
ja ho nepichala, takze u me je to urcite prcek
Příspěvek upraven 10.12.22 v 12:02
@Piškotka38 jeee, já jsem nasrane ty mamatesty vyhodila 😀 ze mě akorát zbytečně vynervovaly.
Ale tyhle fialové to jsou ty slunicko, je to 7-8-9 dnů po KET, a mamatest vypadal jako ten první i po dvou dnech. Proste žádný dvoudenní rozdíl proti sluníčku. Takže za mě fakt doporucuji tyhle. I po namoceni mají proste takovou plnejsi barvu, ty mamatesty byly takový vyblitejsi. Tohle už je teda zaschle.
A ty spodní jsou livsane 7-8-9, ty mají fakt málo barviva
Teeda holky, tolik krásných testů, mazec, super, moc všem gratuluji
@Anonymka1230 tak to máš super, že sis nepichala ovitrelle, gratuluji a přeji ať sílí. Kdy budeš zase dělat test zítra nebo počkáš do pondělí?
@Ejminka11
minule jsem ovitrelle pichala a jeste v den KET. a pak testuj
tam sem mela carku 5 dni po transferu z ovitrelle, 6 dni po uz nic a za dva dny zas dusik. a za 4 konec - biochemko. tak ted to snad bude lepsi
test planuju na pondeli. ted je to HCG nizke a nechci se zitra stresovat, ze to malo sili. a pak v utery, protoze to i jedu na odber progesteronu, tak at vim
Holky a jak se cítíte? Já vůbec nijak. Kdybych měla testovat až ve čtvrtek tak pochybuji ze bych tam měla nějaký čárky dle pocitu. Žádný plný prsa, bolavý, břicho mě bolí úplně minimálně, a když mě bolí tak stresuji ať nebolí a když nebolí tak stresuji proč nic necítím 🤦🏼♀️ 😂
@Vandand podbřišek cítím takový tlaky, možná hormonama, noo a dnes, v uzeninách Penny, mají teplé výrobky, kuřata, masa atd, natáhlo mě ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.