Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@IvcaaC
musím za sebe říct, že jak mi tu už ten jeden cvrček lítá - tak je to trochu jednodušší…
ale moc moc moc bych si pro něj přála sourozence, úplně sem zapomněla jak po transferu ten čas hrozně pomalu utíká ![]()
@Mona-Liz tak snad se nám embrijka krásně zabydlí a vše bude v pořádku. Testovat mám za 14 dní.
jsem zvědavá, jestli to vydržím. Kdy budeš testovat ty? Máš nějaký zaručený termín, kdy už by na testu mohlo jít něco vidět?
Četla jsem tady, že některé holky testují hrozně brzo.
@Sarka81293
u prvního ET sem měla ducha 6-ty den a pak to uz jen sílilo a mám pocit že ani ted to dýl nevydržím ![]()
takže asi v pondělí…
@Mona-Liz aha, tak to je super. No, možná ten test tedy zkusím taky dřív ![]()
@Olivaolivova2013 a jo, tak to když na tebe ovitrelle působí takhle dlouho, tak to ještě vydrž, usetris si par dni nerviku
Já už testuju
Ale výsledek zatím raději psat nebudu
snazime se 8 let, tak je to pro mě takový hrozne citlivý
Jsem 8. den po KET, tak je ještě brzy. Kolikátý KET mas nebo jste zkoušeli jen iui? Já jsem byla poprvé a musím říct, ze jsem to snasela moc dobre, měla jsem z toho strach, co jsem se ruzne docetla a nakonec úplne v pohodě. Až na ty lži v práci, co jsem si musela vymýšlet, aby nepojali podezření ![]()
@Mona-Liz
Mám to úplně stejně, ale ty neúspěchy člověku moc nepřidaji…ale musíme vydržet a ono se snad někdy zadari, kdy budeš testovat? ![]()
@IvcaaC
zkusím v pondělí, lepší by bylo úterý, ale ja uz ted se citím na zbláznění…kdyz Ti vyšlo prvni těhotenství-kdy jsi měla test pozitivní? ![]()
@Mona-Liz
S malým když jsem měla pozitivní test (2 blastocysty) 9 den zřetelně dvě čárky, teď u prvního ket po malým 10.den čárka slabší, ale byla vidět…ale potratila jsem…takže teď když jsem měla 9 a 10 den bílo tak už jsem netestovala dál..tak moc držím palce
![]()
Čauky holky, tak dneska tedy 7 den po ket.
Prubla jsem to ![]()
Tak teď jen ať to jde dál…
Uvidíme příští čtvrtek na krvi ![]()
@Aluše1989
Nádhera-gratuluji ![]()
samé takové zprávy by to chtělo ![]()
@Aluše1989
Super snad se co nejdříve dočkáme všechny, držím palce ať je vše v pořádku ![]()
Ahoj holky
testoval dnes někdo?
Já se chystám zítra, to budu 10.den po KET…
Ahojky, tak dneska jsem na transferu, teď ho museli přerušit, že to zkusíme za půl hodiny. Nešlo zavést zrcátka, přitom nikdy s tím nebyl problém, jako bylo to nepříjemný, ale vždy se povedlo. Teď po 15 minutách, to přerušili, že to zkusí znovu za půl hodiny. Doktorka tvrdí, že mám asi nějak jinak stočenou dělohu, ale na to už by se snad po třech transferech přišlo ne? Stalo se to některé? Jsem z toho úplně na nervy ☹️
@N89 Ty jo, o tom jsem neslysela. Já teda mám normálně dělohu nějak naopak, ale to vím už spoustu let od své gynekolozky a všude, kde jsem byla na vysetrenich mě na to upozorňovali, ale nikdy se zavedením nebyl problém. Nemůžou na to mít vliv třeba nerviky? ![]()
@N89 ahoj, s tímto nemam zkušenosti, ale taky me napadlo, jestli není možné, ze jsi nervozni
já mám dělohu obráceně (myslim), takže po transferu musím lezet na břiše
a už mas po transferu? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.