Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@areca: jo, to piti je silene dulezite. Ja ted jsem v praci, uvarim si vzdy celou konvici caje. Sice chodim porad na zachod jako kdybych mela inkontinenci, ale to je mi fukt.
Zvladnu tak 1,5 litru caje a jeste kafe (bez cukru) a vodu… takze funguju jak boiler…
![]()
Ta sul to mas uplnou pravdu, zkusit dodat chut pokud mozno i korenim, bylinkama, atd, abyse trochu te soli omzilo…
Ale jinak klidek, to zastaveni je normalni, jenom nevzdavat…
Hezké pondělí!!
areca - zavodnění svalů po cvičení je hodně znát, to je jasné! Mám stejný problém, proto jsem šla na to měření, protože váha žádný extra úbytek, ovšem změna poměru tuku a svalstva v těle rozhodně znatelná
Takže tak. Neboj se toho, hlavně se NEVAŽ tak často!!! Jednou týdně, ve stejnou dobu, ideálně ne po cvičení ani ráno po, ale po klidovém dni.
A přidej případně odvodňovače, kdybys měla pocit, že jsi i objemově zavodněná.
Glorčo, hlavně že jsou děti ready!
Ahoj, tak jsme se vrátili z prodlouženého víkendu, myslela jsem si jak dobře jsem to zvládla, celodenní výlety po Krkonoších, k jídlu jsem měla jen koktejly a večer jsem si dala místo jídla od ketodiet, od přítele kousek masa, opravdu jen malinko. No a dneska hupsnu na váhu a za 4dny mám dole jen 0,1kg? ![]()
Tak jsem z toho taková špatná, když jsem nic nedělala, tak jsem hubla 0,5kg za den no a teď jsem čekala že po těch výletech po horách to bude ještě lepší a ono nic. Asi se to prostě nějak zarazilo a budu doufat, že se to zase rozjede. Ale v Ketoze jsem pořád, měřila jsem si jí tam každý den.
Teď ve středu to bude 14dní co to držím, ale už teď vidím, že nehubnu podle plánu co my vypočítali na těch jejich stránkách. Vím že se nemám vážit každý den a že se to tu už říkalo hodněkrát, ale ono to prostě nejde, vždycky mě to namotivuje k dalšímu snažení, když vidím jak to jde dolů
Ahoj holky,
tak já hlásím, že váha jde zas dolů a to skokově, jak tu psala @glorča . Asi to bylo tím cvičením i tím, že jsem možná měla před ms. Já ms totiž už nemám tak 1,5roku. prvně těhotenství, kojení a už v průběhu kojení jsem si dala tělísko, takže ms jako takovou nemám, ale v sobotu přišlo lehké špinění, tak to možná bylo ono. Takže tělo zdržovalo vodu.
No ještě v sobotu ráno šla váha zase o 200g nahoru, to už jsem měla slušné depky. Na cestě další balík ketojídel a já si říkala, no přece to nebudu jíst, když už jsem po tom přibrala zase 0,6kg, co s tím budu dělat? Asi si dám balíček brambůrek a prdím na to atd.
ale v neděli a dnes úplně luxusní úbytek. Takže jsem zase spokojená.
A suma sumárum mám po 5 týdnech dole 11kg ![]()
Takže pro ostatní, fakt vydržet, když váha stagnuje, nebo jde i nahoru. Fakt se to může stát.
Já ještě tak 4kg a mám hotovo…Ale dietu dojedu až do konce, takže to bude možná i větší úbytek, než jsem si plánovala… ![]()
Okolí už si všímá dost a to je na tom snad to nejlepší…
![]()
Areca, tak super, tleskám!!! A jak říkám, přestaň se vážit často, chce to odstup, protože ženské tělo prostě funguje ve skocích, to najdeš v každém chytrém článku. Doporučuju přečíst Dr. Rýce na dietalegre poradně, on si nebere servítky a fakt tam najdeš spoustu odpovědí ![]()
Jojo, souhlasím
i mně jednu dobu váha stála, ale pak se zase rozjela
chce to vydržet a věřit, Ketofit je kvalitní dieta ![]()
Ahoj, tak po 14ti dnech diety mám 6kg dole. Super, ono se mi snad konečně podaří zhubnout
![]()
Tohle je přesně ta dieta co jsem potřebovala, nemám hlad, nemám špatnou náladu, výsledky jsou hned vidět a je rychlá a pevně věřím, že i jojo efekt nehrozí.
Ahoj holky… hctěla jsem se zeptat těch které máte za sebou delší dobu hubnutí, schodily jste i bříško??? Já jsem jinak docelaOK, ale to panděro prostě mam a nikdy mi nešlo dolu… díky
@30jitka tak nevím, co je delší hubnutí, ale já jedu 6.týden a břicho jde pryč. Už nevypadá na 6.měsíc, ale tak na třetí… ![]()
@areca no to jsem chtěla vědět
… bezva, gratuluju… tak snad to svý pandírko shodim.
Ahoj holky, hlásím 15dní na ketogenní stravě (13.dní v ketóze) a je to bez 200g téměř -5kg a po celém těle -2cm (stehna, boky, břicho, pas). Jak jsem psala už dříve, ketózu dodržuju hlavně běžným jídlem, proteinové koktejly mám jen jako svačinky. Jím hodně masa, tučných sýrů, nesladké zeleniny. Od třetího dne jsem z ketózy ani na krok nevyskočila
Od třetího dne se cítím skvěle, měla jsem během toho tedy i angínu a i tu jsem zvládla bez toho abych ulítla. Popravdě díky nemoci jsem se moc posledních 14dní nehýbala, ale i přes to šlo dolů opravdu hodně. Jsem překvapená rychlostí úbytků. Samozřejmě že už teď si plánuji jak bude pak vypadat přechod na normální stravu se sacharidy, aby nenastalo jojo - velmi pomalý, trvající stejně dlouho jako jsem byla v ketóze (v plánu mám ketózu cca 7-8týdnů), víc raději ne
a pak týden co týden přidávat 15-20g sacahridů denně ![]()
A jak se daří Vám? ![]()
@Radka68 Jen jedna věc k tvému příspěvku. Pokud vím, tak luštěniny jsou sice zdrojem bílkovin, ale mají i celkem dost sacharidů - takže bych je do ketózy nebrala.
A v jojo s tebou souhlasím. Když jeden den budu pít 3× denně protein a jíst 2 normální jídla bohatý na bílkoviny a tuky a druhý den skončím a dám si hned k snídani dva rohlíky, ke svačině rohlík a šunku, k obědu klasickej oběd s přílohou, k další svačině třeba ochucenej jogurt a ovoce a večer zase klasickou teplou večeři s přílohou, tak ty kila zase poletí pěkně nahoru. Chce to se vracet zpět opravdu pomalu. Pak si myslím, že to tělo udrží ![]()
Ba co víc.. nedavno jsem narazila na zajímavý článek který udávám, že ketóza byla původní metabolismus, který lidé měli v evoluci a je pro nás mnohem přirozenější, i efektivnější. Trávení sacharidů už nám tak přirozené není…velmi zajímavé.)
Zatim se vede dobre. V sobotu si zkusim upect „chleba“ - low carb, ale samozrejme ne z mouky jenom z otrub a tvarohu. Tak jsem zvedava. Pry to chutna, jeste jsem to nezkousela.
@terkams:
ja zase myslim ze to ma mene sachridu nez napriklad syr, ten ma laktozu (mlecny cukr). Samozrejme jde o mnozstvi.
Ale hlavne ze jsme obe spokojeny a ze to funguje…!
K tomu clanku.
Jo, ty posledni tisicileti z nas udelaly zavislaky na cukru. Takze se vracime vlastne k puvodni strave.
Nejhorsi je, ze my si tu zavislost na cukru ani neuvedomujeme - pecivo, prilohy, samy cukr, cukr, cukr… to je fakt jak droga. A nas potravinarsky prumysl v zapadnim „civilizovanem“ svete, nase tradicni stravovani… to je jasne ze najednou budou vsichni rvat - ne, to neni pravda…!!!
Protoze to uznat by znamenalo ze by bylo nutno udelat i druhy krok…
Ale nam to muze byt fuk, kazdy kdo chce se muze dnes informovat a rozhodovat za sebe. Takze to je vlastne ok.
Příspěvek upraven 25.06.15 v 14:03