Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Dejvinka ja 173 cm, na začátku 77,5, po sedmi týdnech 69,5. Už od začátku ale jim k obědu maso nebo rybu se zeleninou, jim jogurty i tvaroh..
@Dejvinka
díky… To máš teda moc hezký výsledky!
Nemusíš mi vykat…
Ten víkend jsem celkem ustála, jedno malé zhřešení v neděli
,
ale za to jsem cvičila.
Tak jsem zvědavà na další týden.
Mne tady ty podpory moc pomáhají!
Holky a hresite nehresily jste? Jaký to mělo vliv na dietu? To se vypadne z ketozy a pak se musí znovu tři dny na prvni fázi a pak se vrátit zase do druhé pripadne do třetí..?
Já jsem ještě neměla nic nepovoleneho, ale syn bude mít narozeniny, tak nevím, jestli si nedat kousek dortu…nebo se na to radši vyprdnout.
Jinak já končím šestý týden… zacatek 80kg/168cm…a teď 68, 4 kg.
@areca
wow! Tak to jsi teda fakt shodila dost. Je to hodně vidět?
Tak to si snad i odměnu zasloužíš.
Já jsem snědla půl kopečku zmrzliny. Ale ani jsem si u toho vlastně nepochutnala, byla jsem u toho hned naštvaná na sama sebe.
@Radka68 děkuji ![]()
Prave přesně z toho pocitu nastvanosti a z toho, ze si na tom nepochutnam přes výčitky, mam právě obavy. Tak nevím, jestli si ten dort radši neodpustím…Ikdyz já ho dělám taaaak dobrý ![]()
Já mam právě obavy z te ketozy. Když jsem hubla po prvním, tak jsem hubla klasicky…zelenina, ovoce, maso, bílé jogurty atd. A to jsem se vzdy jednou za cas odměnila necim a hubla jsem v pohodě dál… ale tady u te ketozy nevím nevím…
@areca
jo já taky nevím. Já poprvé dnes „zhřešila“ po 4 týdnech a nálada hned v pr…i. ![]()
Tak to už neudělám než nebudu u cíle. Chci ještě aspoň 2,5 kila. Nebo 3.
Ale hlavně když se to jednou stane tak žádný drama. Jedeme dál a už jsem poučená…
@Radka68 já na to asi taky prdim…dort si mužů upéct i pak. Motivace je veliká…chci ještě 4-5kg. Vzdy jsem byla hubena až po detech jsem se vypapala…ale letos budu nevěsta, tak se nechci zpetne dívat pak na fotky a být u toho znechucena a stydět se za sebe…
@areca
No tak to musíš vydržet!!!
Já byla koncen dubna na konferenci a pak viděla fotky. Udělalo se mně úplně zle. Tak jsem řekla buď to vzdám a budu brzy stará vyžraná baba nebo se do toho pustím… Já po prvním ještě zhubla, po druhém jsem byla víc líná…
Ale teď jsem už fakt moc sťastná, že se vracím zpět (alespoň na váze…)
![]()
@Radka68 jj ty fotky jsou právě nejhorší…takhle jak kila přibývají, tak se to člověku ani nezdá, funguje a nepřipadá si ani moc tlustý, oplácaný apod. Nebo aspoň já to tak mám. Ale jak vidím pak fotky, tak to je neštěstí…teď to byla taky taková startovací meta, kdy jsem si řekla, že takhle teda né. Není to pro mě prostě přirozené, jak jsem psala, vždy jsem byla spíš hubená, takže v tom chci pokračovat a né být oplácaná mamina…
@areca Ahoj, to si tedy pěkně zhubnula, to si klidně něco dej
Já mám po 6 týdnech z původních 169/72 kg nyní 63,5kg A to už cca deset dnů přidávám běžná jídla ( teda jogurt s ovocem, maso se zeleninou, plátkový sýr, šunku, tofu)a váha jde dolů pomalinku a tak. Zhřešila jsem v průběhu hned dvakrát při oslavách a nic se nestalo. Jinak jsem byla jen na koktejlech(někdy naslano s kefírem a okurkou), původně Ketofit a pak Ketodiet, no jak jsem na ketofit nadávala, že mi přišel podruhé jiný koktejl, to je fakt, ale chuťově a příchuťově je ten Ketofit podle mě přeci jenom lepší. Hlavně jsem začala makat na trenažéru (běh, kolo) a to asi hodně pomáhá…
Příjemné léto děvčátka
![]()
Příspěvek upraven 29.06.15 v 08:13
děkuji ten řecký jogurt byl moooc dobrý
po dlouhé době jsem si koupila rybičku-lososa na panviččce na prudko připravila a polila jsem si ho řeckým jogurtem s česnekem a citronem a hroozně jsem si pochutnala. ![]()
@SněhulkaD
tak to meris stejne jako já. i ta výchozí váha velmi podobná.
Ted jsem teda zvedavá kdy se dostanu pod 65kg. To je takova zlomová hranice pro me.
U me je nejhorsí to oblecení. Do práce musim bohuzel napucovaná (mne by absolutne stacily rifle a tricko…), mam dost hader, ale vsechno uz bylo malý, sponovalo, tak to byla taky motivace. Vsechno vyházet a koupit nový satník - to teda ne. Dnes mám saty na sobe, co jsem koupila 2005, a pasujou super. Tak to je opravdova motivace. ![]()
To s tím reckým jogurtem asi zkusím.
Tak to máš moc hezký úbytek váhy ![]()
Dala jsem na rady a zkusila místo toho tvarohu ten řecký jogurt a moc jsem si pochutnala. ![]()
Tak tedy ahooj ![]()
já taky hřeším
taky mi do toho skočila narozeninová oslava takže se ted budu snažit aspon cvičit tento tyden jsem se domluvila na spinning tak půjdu 3× za týden a koupila jsem si činky tak se budu snažit doma vytvarovat postavu u televize ![]()
jo, nikdo nejsme perfektni… ![]()
Ted sedim v praci a piju vodu… to je sila… Kolega ve firme dnes konci a na rozloucenou dnes v poledne nachystal pohosteni. Jsem byla ted v kuchynce - tam plno jidla nachystanyho k obedu. To jsem zvedava jak z toho nenapadne vybruslim, co jsem tam tak narychlo prehledla tak z toho nic nesmim. To teda bude horor. Snad nejaky rajce nebo zelenina tam bude, jinak teda to bude zase trapas… ![]()
Neni to vzdycky jednoduchy… ![]()
Kazdopadne budu muset dnes vecer u televize taky cvicit.