Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5019
30.6.15 12:17

@Radka68 já míchám vidličkou ve sklenici většinou…v terénu klasicky v shakeru a vždy, když ho nechám minimálně těch 10 lépe 15 minut odstát, tak má pak daleko lepší chuť. Také takovou krémovitou, jak píšeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
1.7.15 10:04

HOlky máte někdo zkušenost s jídli victus? Já mám ketodiet, ale napadlo mě, že bych si trochu oživila snídaně a odpolední svačinu a objednala si od nich palačinky a slané tyčinky?
Můžu to kombinovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.7.15 10:17

Já jsem s manželem dělala sachr. vlnu a docela to šlo dolů. Nehladověla, opak jsem byla přecpaná tak jsem musel jíst i celý den a by jsem to dala.No já pokles váhy i cm (ale teda mažel šel dolů brutálně cca 4 týdny 6kg)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
1.7.15 10:59

@areca
Ja jsem zkusila ruzny bilkovinnovy low carb drinky co jsou na trhu - asi od 4 vyrobcu. Ale ty s ruznymi ovocnymi prichutemi mi vubec nechutnaly, to chutnalo tak umele jak pudinkovy prasek smichany se sadrou… :) :) :)
Ale dva jsou dobry (cokolada a vanilka). A kombinuju to s vajickama, zeleninou, trochou masa… Vecer jako odmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.15 12:09

@Radka68 jojo šatník, to je sranda…ve všem teď plavu a to mi to pěkně šponovalo :mavam:, tak jsem zalovila ve spodních vrstvách a našla pár kousků z dob minulých a super, už se zase vejdu!! Je mi líto některých fakt nových kousků, ale kvůli tzomu zas určitě přibrat nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
2.7.15 12:18

@SněhulkaD

nosit zase veci, do kterych jsem se uz dlouho nedostala to je blaho!!! Ty nektery - spise z nouze koupeny novy kousky asi zkusim trochu upravit - zuzit, pokud to pujde. Ale jednak az budu u cile. A pokud to nepujde tak to radsi vyhodim nez ztloustnout… :) :) :) Dvoje dziny co doma mam, tak ti chci tak rada vyhodit… ale zatim ne, jeste si nechci koupit novy, az budu u cile, jeste cely cervenec musim zvladnout. Uz jsem si v duchu vybrala jak budou vypadat ty novy :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.7.15 19:38

Ketoza

Ahojky děvčata. Jdu za vámi pro radu. Kamarádka drží Ketodietu druhý den. Říkala jsem jí, že jsem narazila na vaší diskuzi. Prý si neví rady s proužky na ketozu. Dnes to zkusila a neví, co se má zabarvit a jak. Na papírku prý měla zabarvený snad první čtvereček, který je jako tělový? Děkujeme za info :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.7.15 20:03

@serania pokud drží keto druhý den, pak v ketoze ještě nebude. Proto se ji papírek nezbarvil ruzove. Ať vydrží a zkusí to tak čtvrtý den, to by měl mit papírek růžovou barvu, nebo fialovou. Ať se testuje ráno, odpoledne bývá papírek světlejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
3.7.15 14:24

ketodieta

Ahoj holky, tak já držím keto dneska týden a myslím 5kg dole bude. Měřila jsem včera a něco málo dolů leze. Konečně jsem začala pořádně pít to jsem i za to moc ráda k tomu jsem se jinak prostě né a né dokopat. Jsem se vším moc spokojená a jediné co začnu zase sportovat. Začala jsem držet v době nemoci a ted jsou zase parna tak na kolo ani běhat nejdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
3.7.15 14:32

@nokoska při první fázi sport doporučený není… Až ve druhé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
3.7.15 15:13

Jj já vím, že né i tak jsem zvyklá. Jen pravda je, že jak začnu cokoli trošku náročného unavu cítím. Nevím jestli je to tou nemocí nebo tím rychlím ubytkem váhy. Každopadně jak opadnou vedra začne zase kolo, moc se tešim. Dávám 35 km, tak obden jedna cesta do práce a nebo z práce. Jsem z ketodiety nadšená. Konečně něco co dokážu ovládat a opravdu hubnu. :potlesk: byla jsem už na tom tak špatně, že jsem nejedla a stejně tloustla. Prostě tlustá a i tak podvyživená 8o 8o. Neskutečné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
3.7.15 22:23

Ahoj holky :mavam:,hlásím se po návratu z dovolené. byli jsme v Chorvatsku, strava vlastní, ale i tak jsem hřešila, občas normální jídlo bez přílohy, asi 2× zmrzlina, děsila jsem se návratu a naštěstí jsem nepřibrala, což jsem ráda. Jen teď taky nevím, jak pokračovat, jela jsem takovou uvolněnou 3 fázi spíš podle Dietalegre, než Ketodiet, ale chtěla bych ještě pár kg dolů :nevim:
@areca Ahoj Victus má stejná jídla jako Dietalegre, já objednávala z Nicelife(mají také jídla zn. Protifast).jejich jídla dietu opravdu nenaruší. Pokud objednáš, napiš jaké jsou palačinky, kupovala jsem si od Ketoaktiv, ale šly hodně špatně udělat, trhaly se, ale i tak mě chutnaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
3.7.15 22:26

Jo, a jogurt Milko řecký je do naší diety jako dělaný, u Ketodiet mě ho doporučovaly i místo 1 jídla. Když mě honí mlsná, dělám si ho s ochucovací tabletou, je to mňamka, když chci na slano, tak osolím, opepřím, ddám česnek, mňam :lol: Jinak je sice nízkotučný, ale i bez cukru, je prostě jiný, než běžné nízkotučné jogurty(mluvím o bílém, ne ochuceném ) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.7.15 22:37

@glorča Ten ochucenej má strašně cukru… jako vlastně všechny jogurty. A jaká byla dovča, krom jídla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
4.7.15 21:50

@30jitka Ahoj,dovča super, fakt se mě tam líbilo, ale nejsem moc náročná, u moře se mě líbí úplně kdekoliv, ale tady bylo super, že pro děti byl vstup do moře velmi pozvolný, vody bylo hodně daleko max.po zadek :lol:.Počasí nám vyšlo, což je hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková