Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3853
8.7.15 09:28

@areca nebyla jsem nikdy, ale myslim, že přesně jak píšěš ještě něco dolů pujde jen nemyslim, že to bude 4kg spíš bych to viděla kolem kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
8.7.15 09:31

Radu tak to :potlesk: držíš se skvěle. Já stále stojim 73,6 dokonce dneska už ať jde ten hnus pryč to je tak demotivující koukat se stále na stejnou váhu! Já to nevzdám dneska jsem si vzala kraťáky a to mě zase nakoplo. Je to prostě vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.7.15 09:36

@nokoska
ne, to nevzdame. Ja kdyz neco zacnu tak to dojedu do konce! I kdyz ty depky, kdyz to nejde dal, az moc znam. Jsem pak silene nastvana a protivna na sebe a sve okoli… :mrgreen:

Jsem si dnes vzala sukni, ktera visi ve skrini uz par let, jenom z nostalgie jsem ji nevyhodila… A dnes zase padla. Tak jsem strasne rada. Posledni dobou jsem nosila vice mene porad to stejny, ponevadz jsem se skoro do niceho uz nedostala… :x Tak pokracujeme dal. Uvarila jsem si velky hrnek kafe, dala do lednicky vychladnout (ja vim, to je trochu ulet…), ted piju uz 4. sklinku vody. Dokud sef tady neni, protoze porad chodim na zachod… :) :) :)

Příspěvek upraven 08.07.15 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
8.7.15 09:36

Ahoj holky, po delší době jsem se zase dostala k diskuzi. Držím Ketodiet od 23.3. a k dnešku mám dole 25kg. :-) :-) Tohle bych jinak fakt neuvládla…

@areca Byli jsme týden na dovolený, kde jsem měla držet druhou fázi, ale nešlo to :-), tak jsem si naordinovala třetí. Bála jsem se, že vypadnu z ketozy a naberu, ale za ten týden jsem zhubla 1,5kg a to jídelníček byl docela divoký oproti tomu, co píšou v ketodiet. Tak si myslím, že bys ještě hubnout mohla. Já měla skoro každý večer skleničku vína, k snídani bílý jogurt a plátkový sýr a zeleninu, k obědům a večeřím vždycky maso a zeleninu nebo rybu a zeleninu. Nedělám si iluze, že to bylo na malým množství tuku… K svačinám koktejly. A do kafe polotuk. mlíko. A šlo to. Tak neboj, ta třetí taky ještě trochu hubne.

Jinak mám za sebou víkend se svatbou, tam jsem z ketozy vypadla uplně, takže ted mám týden jen na koktejlech a pak se vrátím na chvíli do druhé a pak už snad zahájim konečně třetí fázi. :-)

Všem vám moc gratuluju k úbytkům, jsme šikuly :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.7.15 09:38

@Madel

tak to jsi teda fakt neco dokazala… 25 kilo neni jenom tak… fakt dobra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
8.7.15 09:44

@Madel 25kg 8o 8o 8o :potlesk: :potlesk: nádhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
8.7.15 09:48

@Madel na té svatbě jsi jedla jak? NOrmálně? Já se právě ptám, jelikož bychom měli jít příští týden ochutnat svatební menu a já přemýšlím, jestli si ho mám dát ( táááák moc bych chtěla:-) ) a nebo se na to radši vyprdnou a nechat udělat porci jen pro chlapa. Přemýšlím právě, že bych si to dala a pak bych si dala třeba 4dny první fázi, koktejlů max. omelete k obědu a pak zase pár dní druhé a pak zpět do třetí, ve které už v té době jako mám být… Jen nevím, jestli to bude o. k. a nepokazí mi to celé dosavadní snažení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.7.15 10:48

Páni tak z toho jsme docela dost v šoku 25 kg jé vážně hodně :) věřím, že to není asi nic moc lehkého, já bych to asi nezvládla. Tahle diskuze mě hodně nalomila a začínam přemýšlet, že se o tuto dietu začnu trochu víc zajímat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.7.15 11:13

@EvulkaT

nejhorsi je zacit. Ale pak kdyz ty kila jdou tak ta motivace zvitezi… Ja to nedrzim podle te firmy Ketodiet nebo tak, ale to je v podstete fuk, ten princip je vsude stejnej… To je fuk jak se ten produkt jmenuje - to je jenom na rozjeti. Stravu si muzes/musis upravit sama…
Jinou dietu bych nevydrzela, tato je fakt ok, funguje a je k vydrzeni. Ma smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
8.7.15 12:46

@nokoska @Radka68 díky moc :-) ono při výchozí váze 112kg/180cm to jde rychleji ze začátku. Každopádně teď už začínám věřit, že se časem přiblížím své váze před dětma (cca 70kg).

@EvulkaT Tahle dieta se fakt dá vydržet, ta motivace, když kila mizí celkem rychle, je opravdu veliká…

@areca na svatbě jsem měla předkrm, polívku knedlíčkovou a ze svíčkové jsem jedla maso, omáčku a jeden knedlík. Pár skleniček vína. Ale velké množství koláčků a mini zákusků :-) to jsem nedokázala si nedat. A pak nám tchýně ještě nabalila domů výslužku, takže ještě druhý den. Ale svatební dort jsem neměla, svétlé dorty nemusím. Z rautu večer jen maso a grilovanou zeleninu. Takže jsem si dala žrací víkend, pak jen koktejly. Když jsem si měřila po tom víkendu ketozu, tak samozřejmě nic. Ale ani jsem nepřibrala. Jen se to zastavilo a ted po týdnu jsem se zvážila a necelý 2kg zase dole.
Neboj se toho. Když už je to tělo nějak nastartovaný, tak věřím tomu, že takový výpadek nebude zas až tak velký problém. Na vlastní svatbě a při výběru menu si „nekaž chuť“ koktejlem. :-) Kolik času máte ještě do svatby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
8.7.15 12:58

@Madel tak na svatbě už si dám…a pořádně. To zas jo… :mrgreen: To už bych měla být z plánem u konce. Měla bych končit cca. 14dni před svatbou. Ale pak chci váhu samozřejmě držet. Takže taková třetí fáze, ale už s více druhy ovoce
Do svatby máme 1, 5mesice. Takže času dost. Dnes jdu poprvé na šaty. Tak se těším…mam o 13kg min, než před 8 týdny, tak to bude lepší zjištění, než kdybych nehubla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.7.15 13:02

@areca @Madel
jste sikovny holky. Me uz ted desi co bude potom, jak to udrzet. Pres den to neni problem, ale vecer a o vikendu - to bude jeste orisek…
13 kilo na satech - to bude ta zkouska parada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
8.7.15 13:02

Ahoj :)
Hlásím se po 4 týdnech.
Už 4 týdny držím ketogenní dietu (nepiju koktejly ketodiet), ketózu dodržuji za pomoci jídla (maso, sýry, vejce, ořechy, zeleniny) a k svačině si dávám protein. Cítím se super, na plno si užívám veškeré letní grilovačky a celkově jídlo…absolutně nic mi nechybí.. no a výsledky?
Za 4 týdny - 5kg (aktuálně mám tedy 94,2kg na 169cm) a dále -5cm v pase, -6cm přes boky, -7cm přes břicho, -2cm stehna a -1,5cm paže.. no, co víc si přát?…a pak že ketogenní dieta s jídlem a tuky nejde. Jde a jak ;) Za mě lepší než dávat hory peněz (které stejně nemám) za koktejly a instantní jídla :)

Příklad jídelníčku:
Snídaně: 200g zakysané smetany, 50g jahod, chia semínka, kokos, protein - z toho udělám „shake“
Svačina: okurka + 100g sýru (cca 30-45% tuku)
Oběd: lilek zapečený s mletým hovězím, žampiony, mozarelou a hermelínem
Svačina: ledový salát se zálivkou z olivového oleje, octa balzamiko a k tomu balkánský sýr a olivy
Večeře: celerové hranolky a vepřové na grilu a k tomu dip z jogurtu a česneku nebo domácí majolka

Ať se daří i Vám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
8.7.15 13:06

Ještě jedna věc, pokud v průběhu té ketodiet ujedete dáte si např. grilované/smažené maso se zeleninou, tak vás to z ketózy absolutně nevyhodí. Já to jím běžně a hubnu krásně.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
8.7.15 14:32

Glorčo, gratuluju k pohodové dovolené!!! A s návratem do 1. fáze - nezapomeň, že Rýc žije ve světě DA a MD, kde je v první fázi jedno „povolené“ jídlo!!! Takže jakoby 2. fáze KetoDiet :D
Neviděla bych to tak černě, když si dáš 3-5 dní střídmější režim s jedním salátem a třeba masem nebo cottage či šmakounem, určitě se hubnutí zase normálně rozjede.

areca - já jedu prakticky třetí fázi už nějakou dobu :-D Jsou dny, kdy stihnu jedno jídlo, někdy dvě a občas se poštěstí, že mám k snídani třeba jogurt s nějakým ovocem, pak jejich svačinu, oběd svůj, zase svačinu a ještě večer stihnu salát s něčím nebo grilovanou rybu.
Překvapivě jde váha stále lehce dolů, maximálně mi vyhovuje, že jím tak, jak bych dlouhodobě chtěla a váha rozhodně neleze nahoru :) Pozitivně mě motivuje i vážení tak 1× za 14 dní!!! A v ketóze stále nejsem :lol: :lol: :lol:

Takže to rozhodně jde, pokud budeš jíst rozumně a ohlídáš si nejen sacharidovou, ale i kalorickou hodnotu jídel (mno, mých 100g oříšků téměř denně je 600kcal navíc, že), určitě to ještě půjde! A nebo zkus ty fáze ještě občas střídat, on to Rýc i doporučuje, někdy 2., někdy 3.

Držím moc palce a užívejte léta, nebojte se si občas za odměnu dát jahodu nebo třešni, do snídaňové kaše či jogurtu borůvku nebo malinu, protože důležitější je v téhle fázi psychika, podpora, že to má smysl a že to není za trest! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková